سلام
من میخوام انتی ویروس خودم رو پاک کنم و نورتون نصب کنم.
میشه بگین کدوم نسخه رو نصب کنم بهتره؟ و اینکه برای کرک و یا سریالش باید چیکار کنم؟
سپاس
سلام
من میخوام انتی ویروس خودم رو پاک کنم و نورتون نصب کنم.
میشه بگین کدوم نسخه رو نصب کنم بهتره؟ و اینکه برای کرک و یا سریالش باید چیکار کنم؟
سپاس
سلام بهترین ورژن برای شما به نظر من نورتون 360 ورژن 5 است برای دانلود هم از لینک های زیر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارش اینه که اگر خط کم سرعت داری و میزان ترافیک محدود با فعال کردن این گزینه فقط اپدیتهای مهم و لازم دانلود میشه مثل دیتابیس و اپدیت موتور.
اگر مشکل ترافیک و سرعت نداشته باشی خاموش باشه بهتره چون نرم افزار کامل اپدیت میشه همه بخش ها بروزمیشن.حتی اگر دوست داشتید میتونید حتی بدون داشتن مشکلات بالا این گزینه رو فعال کنید![]()
درود.
Norton 360
این فایروالش اگه توی ذوق نمیزدمنو هیچ وقت آواره این کوچه و اون کوچه و این آنتی و اون آنتی
نمیکرد
راحت همین که عخشمه میموندم
![]()
تکراری شد چرا !؟
پوزش. حذف گردد
Last edited by Lord Farshad; 01-02-2012 at 19:24. دليل: استکبار جهانی ! نابود باید گردد :دی
شما از همین N360 با فایروال ضعیفش استفاده کنید.اگر سیستم ه+ک شد و اطلاعات به سرقت رفت من خسارتش رو میدم![]()
دوستان این comodo leak test مربوط به proactive تست هست و اگر سوئیتی این تست رو با موفقیت پشت سر نگذاشت به این معنا نیست که امنیت شما در خطر است این تست ها تست های HIPS است که تنها چند سوئیت مثل کمودو و کسپر و اوتپوست و ... در این تست ها موفق هستند یادتون نره که قبل از این که HIPS نیاز شه نورتون مخرب رو با Download Insight , دیتابیس , هوش مصنوعی , اسکن ابری و در نهایت با سونار حذف میکنه (البته نه صدر صد ) و نیازی به HIPS دیگه نمیشه![]()
درود.
سرعت نت و سیستمم حال اومدهکسپر روی پینگ هم به شدت تاثیر میذاشت
مسعود خان فرق نسخه های TW و ESD چیه ؟
حق با مسعود هست
گفتم کسپرا یه روز نصب بکنم بیاد قدیما، ولی این نورتون تو این یک ماهه که نصب کردم ، اینقدر بهش علاقمند شدم که نمیتونم ، 1 روز دوریشا تحمل بکنم ، خلاصه بی شک میگم و برای ریا کاری هم نمیگم، قبل اینکه که نورتون را نصب بکنم ، هرکس از نورتون تعریف میکرد واقعا باورم نمیشد ولی بعد ایکه نصب کردم ، به حرف های مسعود و امید و عباس جان ایمان پیدا کردم
واقعا نورتون اخره امنیت هست ، شک نکنید ، من مخرب تست کردم و فلش ویروسی زدم به سیستم که مخرب میخواست ورجیکه تو سیستم که نورتون نابودش کرد ، پس یه چیز نورتون را دست کم نگیرید !!!![]()
دقیقا تایید میشه
منم تا الان شاید یه 2 ، 3 گیگی حجم به فنا دادم ؛ هی تو این آنتی و اون آنتی چرخیدمدیشب حتی تراسپورت رو هم نصب کردم ولی 2 تا مشکل داشتم :
- هیچ آنتی ای به دلم نمینشست ؛ هر چیزیش رو مقایسه میکردم با نورتون ؛ هی نورتون میومد جلو چشمام
- احساس امنیتی که چند ساله از نورتون توی ذهن من ثبت شده ؛ با هیچ چیز دیگه ای بدست نمیاد.
مشکلم همین CLT اش بود که دیگه ضمانتنامه مسعود رو گرفتیمدست از وسواس برداریم ، حله.
------------------------------------------------------------
الان هم بیکاریم؛ گفتیم از صفحه 250 بخونیم و بیایم جلو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)