ممنونم.فول اچ دی هستش یا اچ دی؟
بدنه خوبی داره.یعنی عمر مفیدش چند ساله.خرابی پیش نمیاد براش زود؟قیمتش با گارانتی معتبرش چند در میاد الان؟
ممنونم.فول اچ دی هستش یا اچ دی؟
بدنه خوبی داره.یعنی عمر مفیدش چند ساله.خرابی پیش نمیاد براش زود؟قیمتش با گارانتی معتبرش چند در میاد الان؟
سلام دوستان
اگه ممکنه یه توضیح دربارهی باطری و اینکه چه قدر شارژ نگه می داره بدید(منظورم 6099ee)
یه لپ تاپ می خواستم در حد 700 تا 800 این امکانات رو داشته باشه :
15 اینج
رم 4 به بالا باشه
سی پی یو خوب توش بکار رفته باشه
هارد 320 به بالا باشه
گرافیکش برای بازی خیلی خوب باشه ( یعنی تو این رنج قیمت برای بازی کم نیاره )
بقیه امکانات خیلی مهم نیست .
4520 در نظر دارم ایا خوبه ؟
سلام
اگه کسی جایی رو میشناسه که HP EliteBook Workstation میفروشن لطف کنه واسه من آدرسشو تو پیام بفرسته...ممنون میشم
خير صفحه نمايشش فول اچ دي نيست. 1600x900 يا همون HD plus بالاتر از HD 1280x720 و پايينتر از Full HD 1920x1080 قرار مي گيره
بله بدنه خوبي داره ولي نه در حدي که بخواهيد با سقوط آزاد امتحانش کنيد!
عمر مفيدشو نميدونم. براي خودم هم سواله
براي هر وسيله اي ممکنه خرابي پيش بياد. مخصوصا در لپتاپها بيشتر... بدليل حمل و نقل زياد
ولي از نظر داغ شدن و احتمال سوختن مشکل بعضي اچ پي هاي قديم را نداره
به هر حال براي هر لپتاپي يک کول پد قوي سفارش ميشه
قيمت فعلي با گارانتي(معتبر؟) از 1700 تا 1800 (تقريبي 1750)
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
بسته به ميزان نور صفحه نمايش، انتخاب کارت گرافيک و ميزان استفاده از پردازنده و شبکه بيسيم و ... ميزان مصرف باطري فرق مي کنه.
آزمايش اوليه من با نور متوسط و کار معمولي (همراه با کپي فايلهاي حجيم) و کارت گرافيک پرمصرف 6770 (ميتونيد کارت گرافيک اينتلو براي کاهش مصرف انتخاب کنيد) تا دو ساعت و ربع کار کرد که با بهينه سازي به بالاي 3 ساعت هم امکان رسيدنش هست
اگر براي شما عمر باطري خيلي مهمه يک لپ تاپ 13 اينچ با باطري 9 سلولي پيشنهاد مي کنم.
سلام
این 2 موردو بهت پیشنهاد میکنم...
مدل 4750 ایسر (14 اینچیه) :
مشخصات :
کد:
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1276
قیمت:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 5750 ایسر (15.6اینچیه):
مشخصات :
کد:
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1277
قیمت:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی...
سلام
دوست عزیز اچ پی تو ایران گارانتی نداره چون ایران در تحریمه به همین دلیل هر شرکتی برای فروش وارداتش اونهارو گارانتی میکنه...مثل سازگار ارقام _ ایران اچ پی _ سفیر و....
از سازگار ارقام زیاد تعریف میکنن و اعتبار بیشتری داره...
ولی از نظر باقی دوستان هم استفاده کنی بد نیست...
موفق باشی
سلام
دوست عزیز از راهنماییت ممنونم ...راستش من از وضوح تصویرش اطلاعی نداشتم و بصورت تعصبی از 6090 دفاع میکردم اما این لبتاب بیشتر برای گیمرها مناسبه ولی سنگینیش زیاد به دل نمیشینه...
اگه میشه یه توضیح کامل درموردش بدی ممنون میشم _ از سیپیو گرفته تا لوازم جانبی...
باتشکر
سلام
واقعا دستتون درد نکنه خیلی استفاده کردم
اگه می شه یه کم بیشتر در مورد 6099 توضیح بدید اخه ازش خیلی خوشم اومده ایشا... اگه خدا بخواد می خوام بگیرمش
با تشکر از همه ی دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)