تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 577 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض مهاجرت به لینوکس

سلام خدمت دوستان OpenSource

واقعیتش من می خوام Ubuntu نصب کنم و اما چند تا سوال دارم

1)آیا لینوکس بر روی MacBook pro نصب میشه؟

2)اگر کسی طریقه ی نصب Ubuntu به وسیله برنامه Wubi رو داره بگه چون من نفهمیدم چه جوری کار می کنه؟
    3)من تحت دات نت برنامه نویسی می کنم و برام خیلی مهمه که بتونم از نرم افزار Visual Studio در لینوکس هم استفاده کنم آیا این امکان وجود داره؟

4)آیا اگر در برنامه Wubi درایو نصب Ubuntu رو درایو ویندوز قرار بدیم به ویندوز آسیبی می رسونه؟

5) KUbuntu با Ubuntu چه فرقی می کنه؟

6) لپ تاپ من قابلیت نصب سیستم عامل 64 بیتی رو داره با این حال بهتره 64 نصب کنم یا 32 ؟

7)لطفا لینک دانلود 64 و 32 بیتی این سیستم عامل که تحت لپ تاپ و دسکتاپ اجرا میشه رو بذارید.

8)به نظر شما لینوکس می تونه جای گزینی برای ویندوز باشه؟

ممنون

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

خسته نباشد دوستان ! شرمنده بابت فینگلیش نوشتن :|
    من همین الان ی اوبونتو 9.10 که از خوده شرکته Canonical برام فرستاده بدان رو نسب کردم . البته من قبلا 8.10 رو داشتم . والی خوب .
    با این همه وقتی نسب تموم شد , GRUB رو حدود 5 دقیقی روش گیر میکنه ... منم که میبینم داره به Ext-Hardam فشار میاره reset ! میکنم .

البته به غیر از این grub بقییه مسائلش خوبه ! مثلا با این مودم جدید خیلی ساری فیت شد و الان بدون مشکل به نت واسلام ... البته الان این نسخی پورتابله هستش ...
    حالا من دوتا چیز میخام ! یکی این که گراب رو درست کنم .
    و دیگه این که اگه بشه ی تری از این جا برام توی اوبونتو ی نسب شده خیلی خوب میشه !
    با گوگل اینو فارسیش کردم ! هنوز فارسی ندارم !

و این مسله این که درست فارسی نیست و بازی از کلمه ها رو اشتباهی نیم فاصله میندازه بینشون . مرورگر هم فیرفوکس هستش . مرسی دوستان
    Last edited by bersam; 01-05-2010 at 20:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب دوستان دارم به ی نتایجی میرسم !
    استفاده از سوپر GRUB !!!
    این جور که معلومه مخسوس من ساختنش ! فقط لودر ویندوز ام رو چه تری بر گر دونم ؟
    ---
    فرقی نکرد باز هم روی عبارت "GRUB Loading ." گیر کرد ... فکر کنم مشکل از جای دیگه ای هاست ولی خوب من قبلا با همچین مشکلی مواجه نشده بودم ؟ ؟؟؟
    Last edited by bersam; 01-05-2010 at 20:00.

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام
    این تکراری که نیست ؟

انتشار کتاب الکترونیکی Ubuntu Manual
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب دوستان دارم به ی نتایجی میرسم !
    استفاده از سوپر GRUB !!!
    این جور که معلومه مخسوس من ساختنش ! فقط لودر ویندوز ام رو چه تری بر گر دونم ؟
    ---
    فرقی نکرد باز هم روی عبارت "GRUB Loading ." گیر کرد ... فکر کنم مشکل از جای دیگه ای هاست ولی خوب من قبلا با همچین مشکلی مواجه نشده بودم ؟ ؟؟؟
    خسته نباشد دوستان ! شرمنده بابت فینگلیش نوشتن :|
    من همین الان ی اوبونتو 9.10 که از خوده شرکته Canonical برام فرستاده بدان رو نسب کردم . البته من قبلا 8.10 رو داشتم . والی خوب .
    با این همه وقتی نسب تموم شد , GRUB رو حدود 5 دقیقی روش گیر میکنه ... منم که میبینم داره به Ext-Hardam فشار میاره reset ! میکنم .

البته به غیر از این grub بقییه مسائلش خوبه ! مثلا با این مودم جدید خیلی ساری فیت شد و الان بدون مشکل به نت واسلام ... البته الان این نسخی پورتابله هستش ...
    حالا من دوتا چیز میخام ! یکی این که گراب رو درست کنم .
    و دیگه این که اگه بشه ی تری از این جا برام توی اوبونتو ی نسب شده خیلی خوب میشه !
    با گوگل اینو فارسیش کردم ! هنوز فارسی ندارم !

و این مسله این که درست فارسی نیست و بازی از کلمه ها رو اشتباهی نیم فاصله میندازه بینشون . مرورگر هم فیرفوکس هستش . مرسی دوستان
    عجب ! میگم ! من repair ویندوز 7 رو هم ران کردم ... ولی هنوز نه ویندوز 7 دارم نه وبتنو ؟! چی کنیم ؟ چاره چی ؟ من امشب کلی فایل برای دان لود دارم !! :(((( : دی !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درود بر همگان خب مثل این که مشکل از این گراب2 لعنتی بودش !‌ مثلا پیشرفت کرده !!! الان کوبنتو ی 8.10 رو روی سیستم نصب کردم ! و برای بار اول هست که همراه با اون اینترنت رو هم دارم !‌(به خاطر مودم یو اس بی و این قر و فرا !‌) . فقط موندم مشکلش از مینبورد من بود که با گراب 2 سازگار نبود یا از این گرابه یا از این سی دیه بودش ...
    به هر حال ! می خواستم ببینم چه طوری می تونم این کوبنتو 8.10 رو آپدیتش کنم ؟ مشکلی از لحاظ سرعت ندارم ... 60 کیلوبایت در هر ثانیه فکر کنم بسش باشه !
    و همینا دیگه !‌فعلا این درایور گرافیک رو باید بنصبم که خیلی اوضاعش داغونه این جا ... با تشکر از شما .

پروفشنال mahdi7s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر جایی می تونه باشه

پيش فرض

لطفا یکی جواب سوالهای منو بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:30.

9. این کاربر از regularuser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

درود بر همگان خب مثل این که مشکل از این گراب2 لعنتی بودش !‌ مثلا پیشرفت کرده !!! الان کوبنتو ی 8.10 رو روی سیستم نصب کردم ! و برای بار اول هست که همراه با اون اینترنت رو هم دارم !‌(به خاطر مودم یو اس بی و این قر و فرا !‌) . فقط موندم مشکلش از مینبورد من بود که با گراب 2 سازگار نبود یا از این گرابه یا از این سی دیه بودش ...
    به هر حال ! می خواستم ببینم چه طوری می تونم این کوبنتو 8.10 رو آپدیتش کنم ؟ مشکلی از لحاظ سرعت ندارم ... 60 کیلوبایت در هر ثانیه فکر کنم بسش باشه !
    و همینا دیگه !‌فعلا این درایور گرافیک رو باید بنصبم که خیلی اوضاعش داغونه این جا ... با تشکر از شما .

عزیز جان چرا وقت خودت رو صرف اپدیت کردن کوبونتو ی 8.10 می کنی..بیا خود کوبونتو 10.4 و دانلود کن و بنصب که محشره ..فکر می کنم مشکل شما هم در این نسخه حل شده باشه..بیا نگاهی به سری 10.4 و مخصوصا اوبونتو بزن،تا تغییر رو حس کنی..

11. این کاربر از hassan19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجیبه!
    از وقتی لینوکسی شدم سرعت اینترنتم اومده پایین! قبلا بین ۹۰ تا ۱۲۰ کیلوبایت بود ولی الآن فوقش میرسه به ۲۰ !! میدونم احمقانه هست ولی مطمپن باشم ربطی به سیستم عامل نداره؟
    ضمنا "پ" و "،" و چند تا حرف دیگه هم ندارم. باید فونت نصب کنم؟ فونتشو از کجا گیر بیارم؟

آهان! من دارم کامپیوترم رو میفروشم که اشتراک اینترنت رو تمدید کنم. شما موافقین؟
    --------------------
    ظاهرا بازی رو میتونم اجرا کنم توی سایت wine نوشته اون بازی رو ساپرت میکنه!

-------------------------------
    ویرایش: ظاهرا سوال احمقانه ام درست بود! download manager رو عوض کردم و multiget رو نصب کردم. توضیح اینکه این download manager از اینایی هست که فایل رو چند session میکنه. دانلودم شد ماکزیمم ۵۹ کیلوبایت بر ثانیه. هنوز کمه ولی میشه تحمل کرد!
    خب "پ" رو بر اساس نوشته های خودم پیدا کردم. ولی همزه گم شد! اون رو هم بعد از کلی گشتن دیدم. ولی کاما یا ویرگول (یا هر چی اول ابتدایی بهتون یاد دادن) رو ندیدم!
    Last edited by amin_fixfox; 03-05-2010 at 03:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •