با همه اش موافقم اما زبان اش غلط نداشت! کجاش غلط داشت؟
با همه اش موافقم اما زبان اش غلط نداشت! کجاش غلط داشت؟
سوال 93 دو تا جواب داشتکجاش غلط داشت؟
dress به عنوان فعل به معنای تزئین و آراستن و مزین کردنه
prepare به معنای آماده کردن و تدارک دیدنه
و به نظر من با توجه به art تو دوخط قبل design به معنای مدل دادن مناسب تر از prepare بود
نمیدونم شایدم اشتباه میکنم
شاد باشید
دوستان اگه سوالم مربوط به اینجا نیست ببخشید دیگه
من کارت ازمون سوم ازمایشی سنجشو اینترنتی خریدم ولی دفترچه شو ندارم
موقع ثبت نام در قسمت شماره 14 کد شهرستان برای تعیین حوزه میخاد
حالا اگه کسی دفتر چه رو داره لطف کنه در صفحات 11و 12 جدول شماره 4 ببینه که شهر تهران کدش چنده
یا لینکی از دفترچه رو بذارین
اصلا کدهاش با دفتر چه خود سنجش یکی نیستش
بازم ببخشید
ممنون
کد تهران 320 هستشحالا اگه کسی دفتر چه رو داره لطف کنه در صفحات 11و 12 جدول شماره 4 ببینه که شهر تهران کدش چنده
نمرات من هم درست شده بود. همه چی ردیفه ... انشالا 3ماه دیگه رتبه هامون رو در اون سایت کذایی ببینیم و بیایم اینجا اظهار خرسندی کنیم .... پرسپولیس باخت خفت باری رو متحمل شذ و من بسیار ناراحتم.
سلام به همه عزيزان
در آخرين لحظه منصرف شدم!! گزينه 2 رو ميگم
هر چي فكر كردم ديدم خرداد كارام زياد ميشه و نميشه به اون نتيجه مطلوب رسيد!
حسابشو بكن زرد كانون و آزمونهاي جامع سنجشو كانون و جمع بندي مرور و ......
به نظر من ما كه كانون ميريم با برنامه كانون بايد پيش بريم و بهش اعتماد كنيم !
موفق باشين
سلام
عمدا design رو تو الف گذاشته بودن! چون تو فارسی "طراحی کردن" و " تزیین کردن" معنای نزدیکی داره! و باعث میشه فورا با دبدن الف انتخابش کنیم
اما با توجه به اینکه:
design(v) =طراحی کردن - نقشه کشیدن - تدبیر کردن
prepare= آماده کردن - تدارک دیدن
جواب "د" میشد! چون design بیشتر برای این بکار میرود که مثلا می خواهیم بگوییم طرح فلان محصول را آن شخص داده است!
مثلا کسی که نقشه ی یک تلویزیون را میکشه که ساخته بشه در واقع او تلویزیون را design کرده است!
بنابراین ترجمه قسمت آخر درک مطلب اینجوری میشه
"نویسنده ی اسکاتلندی به نام جیمز باسول انسان را 'حیوان آشپز' دانسته است. او اظهار داشت:"هیچ یک از جانواران نمی توانند غذا بپزند" انسان می تواند به تنهایی بشقابی زیبا(از غذا) را تدارک ببیند. و هر انسانی به هر حال با تو جه به ذائقه ی (ذائقه رو تو فارسی چجوری می نویسن؟) مورد علا قه ی خود کم و بیش یک آشپز است"
Last edited by amir400; 22-04-2009 at 10:56.
اقا یکی جواب منو بده ببینم کسایی که تایید نکردن چی میشن
کسایی که تایید نکنن نمیدونم چی میشه اما هنوز وقت واسه تایید تا 3 اردیبهشت هست......اقا یکی جواب منو بده ببینم کسایی که تایید نکردن چی میشن
فکر می کنم تایید اطلاعات اختیاری است. چون معاون سازمان سنجش که داشت تو تلیویزیون صحبت می کرد می گفت پارسال متاسفانه فقط تعداد کمی از داوطلبن اطلاعات رو تایید کردند و واسه همین بعد کنکور اونایی که اطلاعاتشون اشتباه داشت کلی کارشون طول کشید چون قبلا ویرایش نکردند!
در ضمن از داوطلبان خواهش کرد امسال حتما 3 وز آخر فروردین به سایت مراجعه کنند و اطلاعتو تایید کنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)