تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 324 از 577 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

بچه ها امشب من نتونستم ساعت 6:40 صبح به بعد با شبانه صبا وصل شم، برای شما هم همینطور بوده ؟
    نکنه تازه فهمیده که اینجوری ملت بیشتر از 7 وصل می مونن بعد 6:40 یوزر شبانش رو غیر فعال کرده ؟
    لطفا بگید تونستید بعد این ساعت تا حتی تا 7 وصل شید یا نه ؟
    من با اکانت اصلیش وصل می شد اما با شبانش یوزر پس رو اشتباه می گفت و وصل نمی شد مثل بقیه وقتای روز !
    قانونا تا 7 باید بدن خودشون اعلام کردن
    Last edited by assz1366; 12-02-2011 at 07:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خوب پیشگامانم که ثبت مک آدرس رو آغاز کرده

نمیدونم چرا هم پشتیبانیش هی میگه صبانت صبانت هم دارند راهه صبا رو میرند از اون طرف سرعتا رو کم کرد حالا هم که مثل صبا ثبت مک آدرس گذاشته و از فرداست که همه مشکل ارور 691 پیدا میکنند

به نظر من ثبت مک ادرس بد نیست چون جلو دزدی ها رو میگیره تو قسمت پشتیبانی و فروشو ریسلر ها و احتمالا هم دزدی چیزی شده که اینو فعال کردند اما در کل واسه اونایی که حالت چند سیستمی و مودمی دارند با مشکل مواجه میشند که باید مک آدرس دوم رو ثبت کنند اما واسه ماها که بد نیست

بچه های پارس میگند تا 1 ماه پیش تا 3.5 گیگ شبی هم دانلود میکردند اما حالا دیگه ازین خبرا نیست حالا اگه پارسم بخواد به این وضعش ادامه بده من میرم دوباره پیشگامان اما سرعتای خیلی بالا مثل 2 مگ

فقط 2 تا چیزو موندم اینم اینکه کاش یکی دیگه هم ازین سرویسا میگرفت ببینیم چطوره یکی اینکه آیا اصلا 2 مگ میدند ؟اخه 2 نفر به مشکل برخوردند اما سعید گرفته

سعید جون میتونی گزارش مصرف این چند وقتتو بزاری ببینیم این چند شبه چی کارا کردی ؟البته فعلا عجله ای ندارم تا اواخر فروردین

واسه من که فرقی نمیکنه.من فقط با یه مودم در حالت Bridge وصل میشم.

این چند شبه هم متغییر بوده.اوایل که سرعتم هنوز 1 مگ بود حدود 1.6 دانلود داشتم.اما بعدش حداقل 1.8 بود و

حداکثر 3.2.دو شب هم 2.5 داشتم.فعلا به طور متوسط هر شب 2.5 گیگ میتونم بگیرم.دیشب هم که نصف شب

دیدم سیستم ریست شده بود حدود 40 دقیقه وسطش هیچی نگرفته بود حدود 1.7 گرفتم.کلا چون سرعت بالاست

خیلی مهمه سرورت از یه جا نباشه.شبهایی که بیشتر 2.5 گرفتم از 3 سرور لینک داشتم.

3. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    ممنون از ali_disslove که پاسخ بنده را داده بودید

من می‌خوام برم 1 مگ پیشگام بگیرم.
    به من می‌دند؟
    شامورتی خاصی داره که به من 1 مگ بدند؟
    من زنگ زدم میگه با کارت دانشجویی 512 میده .کسی میتونه به من کمک کنه 1 مگ بگیرم؟

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    ممنون از ali_disslove که پاسخ بنده را داده بودید

من می‌خوام برم 1 مگ پیشگام بگیرم.
    به من می‌دند؟
    شامورتی خاصی داره که به من 1 مگ بدند؟
    من زنگ زدم میگه با کارت دانشجویی 512 میده .کسی میتونه به من کمک کنه 1 مگ بگیرم؟

من میگم برو یکی از ریسلر ها و درخواست 1 مگ کن این جوری شاید بدند

6. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من میگم برو یکی از ریسلر ها و درخواست 1 مگ کن این جوری شاید بدند
    علی جان پیشگامان دیگه ریسلر نداره.اون خانمه میگفت فقط خودمون میفروشیم.واسه من هم گفت که پول بریز به حساب و شماره فیش رو تلفونی بگو.

گفت قراردادمون با ریسلر ها تموم شده!

8. 2 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

علی جان پیشگامان دیگه ریسلر نداره.اون خانمه میگفت فقط خودمون میفروشیم.واسه من هم گفت که پول بریز به حساب و شماره فیش رو تلفونی بگو.

گفت قراردادمون با ریسلر ها تموم شده!

آره ولی به صورت غیر رسمی هنوز خیلیا میفروشند تو همین سپاهانشهر 2 جا زده که خطوط پیشگامان

تو سطح شهر هم خیلی از کافی نتی ها میگند خوب چی میخوای میگی صبانت مثلا میگه خوب خودم برات میگیرم البته دیگه مسئولیتش با خودمونه

پارسم میگفت ما 3-4 تا ریسلر بیشتر نداریم اما ریسلری که ما نمیشناسیم و مسئولیتی هم قبول نمیکنیم خیلیییی زیادند(یعنی اگه پولو دزدیدو در رفت به ما چه) اگه بهشون اعتماد دارید میتونید پولو به اونا هم بدید

هر کی خواست بیاد سپاهانشهر تا هم ریسلر معرفی کنم هم شاید تخفیف

حالا یه چیزیم از پارس بگم

اونم اینکه سرعت واقعا توپه پینگ 280 تا 300 هم من در هیچ سرویس دهنده ای تجربه نکرده بودم حالا سرعتش تقریبا در صبا دیده بودم

اما یه مشکل خیلییییی خیلییی خیلییی بزرگی که پارس داره اونم اینکه شدید دزدی داره و روز به روز داره شبانش بدتر میشه دیشب که گند زد شد 750 مگ درسته 3 برابر یا 2 برابر پیشگامانه اما قبول کنید خوب نیست اصلا و مهم تر اینکه هر شب 50 تا 70 مگ پا آدم میندازه دیشب علاوه بر سرعت کم 140 مگ هم از اعتبارم کم کرده رو هم رفته 890 مگ دانلود کردم و این اوج مسخره بازیه به پشتیبانی هم که میگی میگه دانلود تا 6 صبحه شما چرا تا 7 دانلود کردی میگم خوب آخه همیشه رایگاانه میگه پس نباید توقع داشته باشید اگه یه روزم 6:45 از رایگان در اومد ناراحت شید یا تا 6 دانلود کنید یا اگه میخواید تا 7 دانلود کنید امکان کم شدن از ترافیک هست

از اون طرفم تا 6 فقط 500 مگ دانلود میکنه و از 6 تا 7 صبحه که 500 تا 600 مگ دانلود میکنه و این فاجعست آدم نه میدونه دان بکنه نه نکنه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

الان زنگ زدم پارس وااااااای که چه پشتیبانی بود قشنگ 35 دقیقه حرف زد این قدر خوب بود این قدر خوب بود من مردم از خجالت

گفت برو تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و team viewer رو دانلود کن ،دانلود کردم نصبم کردم کامل کنترل کامپیوتر منو بدست گرفتو قشنگ صفحه idm منو میدید یه عالمه تنظیمات انجام داد تازه 5 دقیقه وایساد تا یه نرم افزارو دانلود کنم تو اون موقع از وی پی انو سرعتو پهنای باند پی سی ورلدو اینا گفتیم

در جواب اینم که گفتم شرمنده مزاحم شدم گفت این چه حرفیه شما زنگ زدید که من مشکله شما رو حل کنم پس تا مشکلتون حل نشده 1 ساعت که شده ادامه میدیم بعدم از پشتیبانی بی شعور پیشگامان گفتمو دیگه حسابی حال کردم

وقتی پشتیبانی تا این حد خوب باشه آدم بیخیاله سرعت میشه به کل ،گفت درخواست پهنای باند دادیم اما افزایش بهنای باندو تمام چیزا به یه طرف نامه نگاری به مخابراتو انجام ندادناش به یه طرف

گفت سرعت توی این چند روزه کمه تا 1 هفته دیگه حتما حتما خوب میشه

بعدم گفت حتما حتما تماس بگیر با خودم حرف بزن اگه بازم مشکل داشتی تا مشکلت حل شه هر چند ما خودمون پیگیری میکنیم

شبانه رو هم گفت سرعتت حداقل باید 32 باشه و تضمین میکنیم و سعی هم داریم میکنیم تا میشه ببریم بالا سرعتو و این هفته دست ما نبوده و مشکل سراسریه

دیگه حسابی امیدوارم کرد اما اگه خوب نشد و این جوری باقی موند میام 2 مگ پیشگامان هر چند پشتیبانشو امروز فهمیدم که واقعا آشغاله---یعنی افتضاح ترین پشتیبانی تو کل ایران رو پیشگامان داره شک نکنید

11. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان زنگ زدم پارس وااااااای که چه پشتیبانی بود قشنگ 35 دقیقه حرف زد این قدر خوب بود این قدر خوب بود من مردم از خجالت

گفت برو تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و team viewer رو دانلود کن ،دانلود کردم نصبم کردم کامل کنترل کامپیوتر منو بدست گرفتو قشنگ صفحه idm منو میدید یه عالمه تنظیمات انجام داد تازه 5 دقیقه وایساد تا یه نرم افزارو دانلود کنم تو اون موقع از وی پی انو سرعتو پهنای باند پی سی ورلدو اینا گفتیم

در جواب اینم که گفتم شرمنده مزاحم شدم گفت این چه حرفیه شما زنگ زدید که من مشکله شما رو حل کنم پس تا مشکلتون حل نشده 1 ساعت که شده ادامه میدیم بعدم از پشتیبانی بی شعور پیشگامان گفتمو دیگه حسابی حال کردم

وقتی پشتیبانی تا این حد خوب باشه آدم بیخیاله سرعت میشه به کل ،گفت درخواست پهنای باند دادیم اما افزایش بهنای باندو تمام چیزا به یه طرف نامه نگاری به مخابراتو انجام ندادناش به یه طرف

گفت سرعت توی این چند روزه کمه تا 1 هفته دیگه حتما حتما خوب میشه

بعدم گفت حتما حتما تماس بگیر با خودم حرف بزن اگه بازم مشکل داشتی تا مشکلت حل شه هر چند ما خودمون پیگیری میکنیم

شبانه رو هم گفت سرعتت حداقل باید 32 باشه و تضمین میکنیم و سعی هم داریم میکنیم تا میشه ببریم بالا سرعتو و این هفته دست ما نبوده و مشکل سراسریه

دیگه حسابی امیدوارم کرد اما اگه خوب نشد و این جوری باقی موند میام 2 مگ پیشگامان هر چند پشتیبانشو امروز فهمیدم که واقعا آشغاله---یعنی افتضاح ترین پشتیبانی تو کل ایران رو پیشگامان داره شک نکنید
    گلم پول تلفون را که خودت داری اونم وظیفش حل مشکله!
    راستی پشتیبانی اصفهان زنگ زدی؟یا تهران؟ (کی بود؟اسمشو واسم پخ کن بیاد)

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

گلم پول تلفون را که خودت داری اونم وظیفش حل مشکله!
    راستی پشتیبانی اصفهان زنگ زدی؟یا تهران؟ (کی بود؟اسمشو واسم پخ کن بیاد)

آخه اگه از پیشگامان یه بار سرویس بگیری میفهمی که یا جواب نمیدند یا چرتو پرت میگند یا اگه یه چیزیو ندانی دادو بیداد میکنندو فش میدندو قطع میکنند یه 2 تا چیزم بارت میکنند

پشتیبانی اصفهان /اسمشو دیگه من نپرسیدم یه مرده ای بود صداشم مثل این اخبار گوئه بود که صبح ها تو رادیو میارندش صداش کلفته پلیسه

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

این پیشگامانم ولمون نمیکنه بریم بابا پورتو جمع کن دیگه از چهار شنبه که sms داد گفت درخواست برا جمع اوری فرستاده شده تا حالا اینترنتم وصله این پول ما رو هم گفتند بر میگردونن به حساب هیچ کاری نکردند از اون ورم صبانتم کنسل کردم اونجا هم 60 تومن پولم گیره اونا هم نقد گرفتند حالا نقد نمیدند میگند به حساب میریزیم چه وضعشه اخه خلاصه وفتی از شر همشون راحت شدم میرم سه ماهه پارس انلاین میگیرم هرچنده فقط یه ماهشو استفاده میکنم
    علی جان این پشتیبانی رو خوب اومدی من دلم میخواد اینقدر فحش بدم به این پیشگامانی ها بی شعور تر از اینا ندیدم طرف نصف منم سواد نداره نشسته برا من دری وری میبافه اخه عوض کردن سیمای مخابرات چه ربطی به این داره که نمیتونند دو مگ بدند؟ ولی یه مگ میشه بدند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •