الان زنگ زدم پارس وااااااای که چه پشتیبانی بود قشنگ 35 دقیقه حرف زد این قدر خوب بود این قدر خوب بود من مردم از خجالت
گفت برو تو سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و team viewer رو دانلود کن ،دانلود کردم نصبم کردم کامل کنترل کامپیوتر منو بدست گرفتو قشنگ صفحه idm منو میدید یه عالمه تنظیمات انجام داد تازه 5 دقیقه وایساد تا یه نرم افزارو دانلود کنم تو اون موقع از وی پی انو سرعتو پهنای باند پی سی ورلدو اینا گفتیم
در جواب اینم که گفتم شرمنده مزاحم شدم گفت این چه حرفیه شما زنگ زدید که من مشکله شما رو حل کنم پس تا مشکلتون حل نشده 1 ساعت که شده ادامه میدیم بعدم از پشتیبانی بی شعور پیشگامان گفتمو دیگه حسابی حال کردم
وقتی پشتیبانی تا این حد خوب باشه آدم بیخیاله سرعت میشه به کل ،گفت درخواست پهنای باند دادیم اما افزایش بهنای باندو تمام چیزا به یه طرف نامه نگاری به مخابراتو انجام ندادناش به یه طرف
گفت سرعت توی این چند روزه کمه تا 1 هفته دیگه حتما حتما خوب میشه
بعدم گفت حتما حتما تماس بگیر با خودم حرف بزن اگه بازم مشکل داشتی تا مشکلت حل شه هر چند ما خودمون پیگیری میکنیم
شبانه رو هم گفت سرعتت حداقل باید 32 باشه و تضمین میکنیم و سعی هم داریم میکنیم تا میشه ببریم بالا سرعتو و این هفته دست ما نبوده و مشکل سراسریه
دیگه حسابی امیدوارم کرد اما اگه خوب نشد و این جوری باقی موند میام 2 مگ پیشگامان هر چند پشتیبانشو امروز فهمیدم که واقعا آشغاله---یعنی افتضاح ترین پشتیبانی تو کل ایران رو پیشگامان داره شک نکنید