تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 1004 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه behnam1770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    آذربایجان غربی

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان گل انجمن : تا حالا 323 صفحه نوشتین در مورد سرعت و پینگ که چی؟؟؟ برین دنبال -- ADSL ، من خودم از از تابستان امسال adsl خریدم ولی هنوز بیشتر از 100 مگابایت از شارژم استفاده نکردم وقتی هم تاریخ اکانتم تموم میشه مخابرات بهم بخاطر شارژ های موندم بستانکار میشه بعدش 2 هزار میدم 3 گیگ شارژ میکنم ، برین دنبال -- ADSL اونم ADsL ارومیه که راحت -- میشه ، من خودم از تابستان دارم یه اکانت 4 مگ نامحدود یک ساله که -- کردم رو استفاده میکنم البته بعد از ساعت 4 بعدازظهر که شرکت تعطیل میشه استفاده میکنم ، تا حالا بیشتر از 1 ترابایت دانلود کردم هر روز 5 گیگ دانلود دارم با سرعت 450 الی 480 کیلوبیت بر ثانیه ... خودتون رو با این حرفا مشغول نکنین...

2. این کاربر از behnam1770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان گل انجمن : تا حالا 323 صفحه نوشتین در مورد سرعت و پینگ که چی؟؟؟ برین دنبال -- ADSL ، من خودم از از تابستان امسال adsl خریدم ولی هنوز بیشتر از 100 مگابایت از شارژم استفاده نکردم وقتی هم تاریخ اکانتم تموم میشه مخابرات بهم بخاطر شارژ های موندم بستانکار میشه بعدش 2 هزار میدم 3 گیگ شارژ میکنم ، برین دنبال -- ADSL اونم ADsL ارومیه که راحت -- میشه ، من خودم از تابستان دارم یه اکانت 4 مگ نامحدود یک ساله که -- کردم رو استفاده میکنم البته بعد از ساعت 4 بعدازظهر که شرکت تعطیل میشه استفاده میکنم ، تا حالا بیشتر از 1 ترابایت دانلود کردم هر روز 5 گیگ دانلود دارم با سرعت 450 الی 480 کیلوبیت بر ثانیه ... خودتون رو با این حرفا مشغول نکنین...
    سلام بهنام جان عیدت مبارک ورودت رو به انجمن تبریک میگم

پستی که دادید رو خوندم شما (اکانت 4 مگ نامحدود یک ساله ) رو از مخابرات گرفتید ؟ اگه ممکنه یه خورده مساله رو باز کنید . یکی هم -- ADSL بجای اون 2 تا خط چه نوشتید؟

مرصی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

هر روز 5 گیگ دانلود دارم با سرعت 450 الی 480 کیلوبیت بر ثانیه

5. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

اینم از روتینگ بینظیر مکس نت . واقعا عجب مهندسای خبره ای داره

7. 2 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام بهنام جان عیدت مبارک ورودت رو به انجمن تبریک میگم

پستی که دادید رو خوندم شما (اکانت 4 مگ نامحدود یک ساله ) رو از مخابرات گرفتید ؟ اگه ممکنه یه خورده مساله رو باز کنید . یکی هم -- ADSL بجای اون 2 تا خط چه نوشتید؟

مرصی
    1- نخیر 4 مگ ندارن، ایشون مثل من و شما اکانت معمولی که مخابرات به همه میده خریدن

2 - اون -- یعنی ه.ک در واقع ایشون با به دست آوردن یوزرنیم پسورد اکانت 4 مگ یه شرکت دارن بطور غیرقانونی از اون اکانت استفاده می کنن

9. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

پینگ سوئد رو حال کنید !

11. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

صفر نبود منفی بود! تا حالا این مورد پیش نیومده بود که ترافیک ام تموم بشه ولی همیشه قرارداد رزرو داشتم و تا این اکانتم تموم نمی شد نمی افتاد رو قرارداد رزرو! اصلا منطقی نیست ! درست اش اینه که از ترافیک قرارداد رزرو استفاده کنی تا اینکه روز قرارداد تموم بشه و بیافته رو قرارداد جدید! اصلا من واسه همین یه ماهه 20 گیگ ترافیک تمدید کردم که از ترافیکش استفاده کنم برای این ماه و ماه آینده! چی بگم والله اصلا حال نکردم با این مورد! مخصوصا این 1.5 گیگی که مفت رفت !

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

یه سوال دیگه اون شبی که ترافیک منفی شد به گمانم می شد دیس نشد و تا هر چه قدر که می شد دانلود کرد! نظرتون چیه؟ چون تو قرار داد جدید مقدار منفی قرارداد پیشین رو از جدید کم نکرد یعنی تو شب آخر می شه همچین حالی بهشون داد ؟
    اره ،فک کنم همینطور باشه،ولی من تاحالا اکانتم تموم نشده ، یه 6 ماهه گرفته بودم که 20 روز دیگه تموم میشه و باید تمدید کنم

یکی از دوستام می گفت که وقتی یه ماه به پایان اکانتم مونده بش بگم که اون یه ماه رو شبانه روزی دانلود کنم !! الان هم که عیده و نتونستم ازش بپرسم ، فک کنم همین روش باشه ، ولی من که معمولا شبا 2 یا 3 بار قطعی داشتم ( قبل عید )، یعنی فقط یه روز میتونم استفاده کنم ؟

13. این کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشین. من یه dsl 256 محدود از شرکت ترکانت گرفتم که شب ها که دانلود رایگانه سرعتش میاد پایین میانگینش در حدود 3 کیلوبایت بر ثانیه میشه! و دانلود ها هم هی قطع میشن. روز ها سرعت 50 (البته الان یه دو هفته ایه که اومده پایین تر)
    میخواستم بدونم فقط واسه من اینجوریه؟ یا کلا ترکانت مشکل داره؟ یکی میگفت کل اینترنت کشور شبا خرابه. اگه فقط واسه من اینجوریه درستش نکنن به زور هم که شده پولمو ازشون پس میگیرم فقط میخوام مطمئن شم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشین. من یه dsl 256 محدود از شرکت ترکانت گرفتم که شب ها که دانلود رایگانه سرعتش میاد پایین میانگینش در حدود 3 کیلوبایت بر ثانیه میشه! و دانلود ها هم هی قطع میشن. روز ها سرعت 50 (البته الان یه دو هفته ایه که اومده پایین تر)
    میخواستم بدونم فقط واسه من اینجوریه؟ یا کلا ترکانت مشکل داره؟ یکی میگفت کل اینترنت کشور شبا خرابه. اگه فقط واسه من اینجوریه درستش نکنن به زور هم که شده پولمو ازشون پس میگیرم فقط میخوام مطمئن شم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    من ترکانت ندارم ولی اینترنت کشور همونی هست که بود ! تازه شبا سرعتم هم بهتر شده

16. این کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

الان باهاشون تماس گرفتم گفتن اینترنت استان کلا مشکل داره. الان دیگه روز ها هم وضعش خرابه. ظهر سرعت دانلود 4 کیلوبایت. کس دیگه ای مشکل منو نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •