تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 905 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر قصد تعويض روغن داريد، اين كار رو ميتونين از روشي كه در اين تاپيك توضيح داده شده استفاده كنين، هرچند من بشخصه انجام ندادم اما با توجه به توضيحاتي كه داده شده و اينكه فرد مورد نظر روي ماشين خودش انجام داده ميشه اون رو روش مناسبي حساب كرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد صداي مورد نظر، يا بايد پمپ باز بشه و بلبرينگ چك و بقيه موارد هم بررسي شده، و يا از همين روش بتونين جاي صدا رو تشخيص بديد.
    با استفاده از اين روش سعي كنين ببينين در كجا صدا كمتر و كجا بيشتره؟
    مسلما جايي كه صداي بيشتر داشت نشون ميده مشكل داره، اگر براتون سخته، از يك تعميركار و يا شخصي كه فني باشه كمك بگيريد تا انجام بده.
    ريختن كمي آب و البته بررسي تسمه موتور و در ادامه چك كردن وضعيت صدا در هرزگردها هم ميتونه به شما كمك كنه تا به جواب برسيد.
    كارها رو دوباره و اينبار با دقت و حوصله بيشتر انجام بديد، مطمئن باشيد مشكل درست در همون جايي هست كه تصور نميره، منتها بايد كمي وقت بيشتري صرف كنين و دقت بيشتري به خرج بديد، اين دقت و صرف وقت بيشتر دقيقا همون چيزيه كه تعميركار خوب و ماهر رو از مكانيكهاي خرابكار و بي هنر متمايز ميكنه.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان در موقع تعویض رله (قدیمی ها به اون می گن آفتامات) واقعا مواظب (ببخشید که اینجوری میگم) تعمیرکاران بی سواد باشید که نزدیک بود به سر خودم بیاره
    رله های مورد استفاده در وسایل طولانی کار مثل چراغ و فن و ای سی یو و ... باید از کیفیت و فورمول ساخت خودش برخوردار باشه بعضی ها مثلا برای فن با امپر بالا از رله معمولی بوق استفاده می کنند
    این رله حتی اگر بدون بار ( بدون نصب هیچ مصرف کننده ای و فقط برق به مدار فرمان) بیش از دو دقیقه کار کنه نمیشه از داغی اونو با دست گرفت و بعد از اون ذوب می شه
    حالا بعضی از تعمیر کارای محترم اینو برای فن ماشین با اون آمپر بالا نصب میکنند و میگن که اگه می بردی نمایندگی دانه ای 20000 می گرفت ولی من با مثلا 5000 درستش کردم برات ولی.........
    خلاصه که خیلی باحالن یکیشون حتی قطب مثبت و منفی رو نمی دونست و می گفت این آهنه و اون برق و اگه خودم بلد نبودم الان 3 تا رله و دو تا فن رو دستم افتاده بود از یه قطعی کوچک سیم

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تشکر بسیار از جناب camaro lt عزیز بابت پست فنی شون ( یه سوال بی ربط اینکه کلید تشکر از آی دی شما غیب می شه نمی دونم چرا)

دو نکته کوچک اضافه کنم یکی اینکه خیلی مواظب باشید که مقوا و دست و هیچ ابزاری با تسمه برخورد نکنه خیلییییییییییییییییییییی خطر آفرینه به جز خسارت مالی احتمال جراحت و یا پرتاب چیزی به صورت داره

و بعد از اون که همرو بستید فرمون رو چپ و راست چند بار و ماشین رو خاموش و روشن کنید و گاز بدین و دوباره سطح روغن رو چک کنید تا هوا گیری بشه کامل

یکمی هم مصرف روغنش بالاستا
    Last edited by kasra2002; 25-07-2013 at 17:44.

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام جناب camaro it
    خوب هستید؟
    ازینکه بین پستهای من این همه فاصله میوفته علتش مشکلات شغلیم هست که مدام در سفرم و نیستم برای پیگیری خرابی ماشینم خلاصه عذر میخوام
    امروز رفتم و از مکانیک(همون جلوبندی) خواستم ماشین رو ببره روی جک و من روشن کنم و تست کنیم ببینیم صدا از کجاست
    گفت اصلا همچین چیزی شدنی نیست
    اگه ماشین رو بردی رو جک پلوسها خودشون رو میندازن و حرکت نمیکنن، گفت اگه بخوای باید تک تک چرخهارو ببری رو جک جوریکه چرخ اون ور با زمین در گیر باشه، اگه جفتش آزاد باشه اصلا نمیچرخه!
    Last edited by arash_a59; 25-07-2013 at 19:08.

8. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام جناب camaro it
    خوب هستید؟
    ازینکه بین پستهای من این همه فاصله میوفته علتش مشکلات شغلیم هست که مدام در سفرم و نیستم برای پیگیری خرابی ماشینم خلاصه عذر میخوام
    امروز رفتم و از مکانیک(همون جلوبندی) خواستم ماشین رو ببره روی جک و من روشن کنم و تست کنیم ببینیم صدا از کجاست
    گفت اصلا همچین چیزی شدنی نیست
    اگه ماشین رو بردی رو جک پلوسها خودشون رو میندازن و حرکت نمیکنن، گفت اگه بخوای باید تک تک چرخهارو ببری رو جک جوریکه چرخ اون ور با زمین در گیر باشه، اگه جفتش آزاد باشه اصلا نمیچرخه!
    میچرخه ولی برعکس و چیزی نشون نمیده خوب تک تک ببرید و با دنده 5 تست کنید

10. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خوب بنده امروز بعد از مدتها موفق به انجام اون تست ساده شدم
    یه جک زدیم زیر چرخ سمت راست(شاگرد)
    بنده نشستم توی ماشین و دوستم کنار چرخ
    زدم دنده 5 و تا سرعت 100 باهاش رفتم!
    برای من که پشت فرمون بودم: سر و صدای زیادی داخل کابین میومد(ورررررررر) که نمیدونم طبیعی هست یا نه،اما چرخوندن فرمون هیچ تاثیری در صدا نداشت(برخلاف وقتی که ماشن روی زمین هست که به راست پیچیدن باعث ایجاد ضربه و صدای مختصری زیر دستات میشه) در واقع پیوسته و با صدا وررررر کار میکرد که چرخوندن به راست و چپ تاثیری در صدا نداشت.
    برای دوستم که کنار چرخ بود: کارکرد بدون کوچک ترین صدا و کاملا طبیعی!

قفط یک نکته! چرخ تاب داشت، تاب عمودی ، به این شکل تست شد که یک شی پلاستیکی به فاصله چند میلیمتری زیر لاستیک گرفته شد و لاستیک تا سرعت بالا(بالای 90) چرخانده شد، بعد از استاپ و توقف رد اون شی روی بعضی قسمت ها افتاده بود روی بعضی قسمتها نه! به بیان ساده تر در شکل زیر لاستیک در راستای محور y نوسان داشت.(البته اگر اون شی رو در راستای x میذاشتیم هم همین نتیجه حاصل میشد.)

منتظر نظر دوستان و اساتید محترم هستم.

12. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

وقتي ماشين روي جك باشه و چرخ روي هوا بچرخه، صداهايي ممكنه شنيده بشه كه در مواقع عادي وجود نداره و اين بخاطر نبود فشار و سنگيني روي قطعات متحرك و نبود فشار روي بخشهاي درگير با چرخش هست.
    مثلا توي ماشينهاي ديفرانسيال عقب، اگر يكي از چرخهاي عقب روي هوا باشه و بچرخه، به علت نبود وزن ماشين روي چرخ و نبود فشار روي كرانويل و پنيون ديفرانسيال، صداهاي بم و نسبتا زيادي از ديفرانسيال در مياد كه ممكنه فكر كنيد ديفرانسيال خرابه و يا زوزه ميكشه، در حاليكه اگر روي زمين باشه و حركت بكنه اصلا اون صداها بوجود نمياد.

در مورد تاير و تاب اون هم چيز خاصي نيست، بازهم بخاطر اينكه تاير روي هوا معلق مانده، و بخاطر نيروي گريز از مركز در سرعت زياد چرخش تاير، كمي تغيير شكل و از فرم افتادن بوجود مياد كه در حالت عادي و روي زمين اينجوري نيست.
    اين آزمايش نشون ميده مشكل از همان پلوس و زمانيه كه وزن و فشار روي اون افتاده، و حالا بايد آزمايشي انجام بشه كه در اون ماشين در وضعيت حركت معمولي روي جاده تست بشه تا اون صدا در بياد، و شايد بهترين وسيله همان غلتكهاي تست حركت ماشين باشه كه توي مراكز آزمايش فني و بعضي تعميرگاهها وجود داره.
    وقتي تاير روي هوا است، بخاطر زياد شدن طول فنر و كش آمدن اون، ممكنه بخشي كه باعث صدا ميشه از چيزي ديگه كه عامل ثانويه باشه فاصله بگيره، و نشه درست فهميد كه علت چيه؟
    شما فقط پيش همان تعميركار اولي برديد؟
    و دومي كه ميگفت مشكل از فنر پلوس بايد باشه؟
    به چند نفر ديگه هر سر بزنين و فقط از اونها مشورت بگيريد و بگيد كه چه كارهايي انجام دادين و چه قطعاتي عوض شده.
    توي باز كردن سري دوم كه براي چك كردن فنر پلوس بود، آيا چيزي ديده شد كه نشان از سائيدگي و برخورد قطعه باشه؟
    بخصوص توي كله پلوس ( ساچمه ها) و سه شاخه داخل مشعلي( سمت گيربكس)
    هرچي هست به احتمال قوي از اين دو محل بايد باشه، چون بجز اين دو بخش چيز ديگه اي نيست كه به اون شك داشته باشيم.
    بيرون از اونها هم كه ظاهرا پلوس به جايي گير نميكنه و برخوردي نداشته، همين آزمايش بلند كردن چرخ هم نشون ميده كه مشكل از اونهاست.
    ماشين رو خاموش و خلاص كنين و فرمان تا انتها بپيچانيد( به همان سمتي كه هميشه صدا ميده) و ماشين رو با دست هل بديد و يكي سمت تاير باشه ببينه صدايي مياد؟
    شايد در اون حالت هم صدا باشه و بهتر بشه محل اون رو تشخيص داد.
    Last edited by camaro lt; 26-07-2013 at 18:52.

14. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب camaro lt ممنون از پاسختون
    اما جواب چند سوال که پرسیده بودید:
    1-در حالت عادی ماشین وقتی مستقیم در حال حرکت هست هیچ ضربه ای زیر فرمون احساس نمیشه اما با افزایش سرعت صدای چرخها(وررر شنیده میشه، این تازه ایجاد شده) و به محض چرخش فرمون زیر دست زبری عجیبی(مشکل اصلی) به خوبی احساس میشه، البته ابن نکته رو اضافه کنم شاید مهم باشه امروز که ماشین رو بردم رو جک بعدش توی سرعتهای بسیار پایین هم زبری زیر فرمان احساس میشد(قبل از روی جک بردن در سرعت بالای 60-70 احساس میشد) در واقع خیلی بدتر شده الان وضعیتش!!!
    2-وقتی پلوسها باز شد هیییچ مورد مشکوکی مشاهده نشد، مشعلی ها کاملا سالم و خوب بودند سر پلوس هم در سلامت کامل بود جوریکه مکانیک مونده بود من از چی شاکیم!
    3-ماشین در حالت خاموش و خلاص و حتی روشن و خلاص و حتی سرعت های پایین(البته امروز بعد از بردن روی جک وضعش بدتر شده) هم صدا نمیده و زبری حین پیچش فرمون رو نداره
    4-اون مکانیکی که تشخیص فنر پلوس داد دیروز رفتم پیشش(قبل این تست) و ازش خواستم این تست رو باهم انجام بدیم دستش بند بود و گفت بی فایدست(شرحش رو نوشتم) گفت با تعویض جای لاستیک هات مشکلت حل خواهد شد! گفت ال 90 منم این درد رو داشت حتی بلبرینگ هم براش خریدم اما جای لاستیک رو عوض کردم حل شد!

جسارتا یه سوال برای من ایجاد شده، اگه مشکل از سر پلوس باشه باید روی جک هم خودش رو نشون بده، چون برای سرپلوس فرقی نمیکنه چرخ زیر بار باشه یا خیر چون هیچ نیروی عمودی رو تحمل نمیکنه، اینکه روی جک بی صدا و روی زمین صدا دار میشه نمیتونه از بلبرینگ چرخ باشه؟
    Last edited by arash_a59; 26-07-2013 at 19:11.

16. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با اين توضيحاتي كه داديد، من هم به بلبرينگها بيشتر شك بردم.
    البته جاي تعجبه كه چرا با يك بار جك زدن و چرخش تاير بطور معلق، مشكل حادتر شده؟
    شايد اينجور بشه تعبير كرد كه با جك زدن و نبود فشار خاصي روي بلبرينگ، و البته چرخش تاير در اين وضعيت، به نوعي آزادي عمل براي اون مشكل بيشتر شده و خودش رو بهتر نشون داده، و ايراد بيشتر شده
    بلبرينگهاي چرخ جلو پژو ها و البته 206 بصورت تكي در هر چرخ وجود داره ، كه در واقع دوتا بلبرينگ با يك كنس واحد به حساب مياد و همين مشكل رو كمي پيچيده ميكنه.
    توصيه اون مكانيك ظاهرا خرجي نداره و شما هم جاي دوتا تاير جلو را با هم عوض كنين، و ببينين نتيجه چيه؟
    يك كار ديگه اينكه وقتي تاير رو باز كرديد، ماشين رو روشن و توي دنده بذاريد تا پلوس گردش بكه و البته فرمان هم به سمتي كه مشكل بوجود مياد بچرخانيد و ببينيد باز هم اون حالت زبري وجود داره؟
    از همان روش شنيدن صدا( استفاده از يك لوله و يا چوب براي انتقال صدا به گوش) استفاده كنين و بيشتر در محل سگدست و جايي كه بلبرينگ در اون نصب شده جستجو كنين.
    شايد حتي با گذاشتن دست و لمس اون نقاط در اين حالت بشه صدا و ارتعاشات خاص اون رو تشخيص داد،ولي مسائل ايمني را حتما رعايت كنين و مراقب باشيد.
    صداي خاصي كه در حال حركت مستقيم بوجود آمده هم ميتونه يكي ديگه از نشانه هاي اون باشه

18. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از پاسختون متاسفانه تا هفته اینده دسترسی به ماشین ندارم در اولین فرصت پیشنهادتون رو تست خواهم کردضمنا عرضتون در مورد بلبرینگ چرخ ۲۰۶کاملا درسته دو بلبرینگ در یک پوسته هستند و رفتار پیچیده ای دارند.من به هر مکانیکی که گفتم بلبرینگم رو چک کنه این کارو کرده و بعدشم گفته هیچیش نیست برو:چرخ رو میبره رو جک با دست یه تاب میده صدایی نمیشنوه همچنین لقی چرخ روهم بررسی میکنه که اونم لق نمیزنه میگه بلبرینگ سالمه

20. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •