آیا این آموزش بصورت PDF هم موجود هست؟
ممنون
آیا این آموزش بصورت PDF هم موجود هست؟
ممنون
سلام.
آموزشی تو صفحه اول نیست.آموزش فرود روی ناو رو نیاز دارم.ممنونم.
تمامی آموزش ها درون فایل Flight School.pdf هست که لینکش در صفحه اول موجوده
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من یه مشکلی با FMC هواپیمای PMDG747 در FS9 دارم :43:البته می دونم جاش اینجا نیست ولی چون اکثر اساتید خدای FS9 هستند گفتم دیگه
من آموزش FMC رو تا شکل زیر بدون مشکل پیش رفتم
بعد از این مرحله DEP/APR رو زدم در قسمت DES مربوط به OIII که باید طرح خروج(SIDS) رو انتخاب کنم چیزی دیده نمیشه چه کار باید انجام بدم؟؟
![]()
Last edited by meys34; 01-06-2010 at 17:43. دليل: کم کردن حجم عکس ها
مشکل اینجاست که PMDG شما یا به طور کامل نصب نشده یا AIRAC آن به روز نیست.
در واقع FMC شما هیج طرح خروجی (SID) را برای باند 29R مهرآباد پیدا نمی کند!
اگر FS9 شما مثلا در درایو : X نصب باشه مسیر زیر را چک کنید:
X:\Flight Simulator 9\PMDG\SIDSTARS
فایلهای زیادی رو باید در آن مسیر ببینید (نزدیک به 3200 فایل) که با همین ICAO کدهای فرودگاهها نام گذاری شده اند چک کنید فایل OIII در بین آنها هست یا نه؟
installer خود PMDG اطلاعات مربوط به یکی از ماههای اگه اشتباه نکنم 3 سال پیش( 2007) رو نصب می کنه چون بعد از آن اطلاعات بروز AIRAC برای هر ماه پولی شده و باید از سایت navigraph.com خریداری بشه.
موفق باشید
البته از تورنت هم ميشود گرفت من خودم آرياك 1005ورژن 1 را گرفته ام ولي نميدانم تاريخش مال كي است
1005 دو رقم سمت چپ (10) نشان دهنده سال و دو رقم سمت راست (05) نشان دهنده ماه میلادی است لذا چون هنوز نسخه مربوط به ماه June یعنی 1006 آماده نشده شما آخرین نسخه بعنی مربوط به ماه May رو در اختیار دارید.
معمولا AIRAC هر ماه در ده روز اول آن ماه میلادی release میشه.
Last edited by B748; 02-06-2010 at 06:35.
اساتید من یک بار پرسیدم و متاسفانه جوابی پیدا نکردم و برای همین جسارتا دوباره سوالم رو تکرار می کنم..
PMDG 747-400 رو دانلود کردم از تورنت اما کرک اون که برنامه Enablebutton هست کار نمی کنه و نمی تونم نصبش کنم....
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید...
در ضمن هواپیمای 777 Wilco رو نصب کردم و توی لیست هم اومده و اجرا هم می شه اما کاملا سفیده و هیچ چیزی نداره ...
حتی صدای اون هم کار می کنه اما هیچ رنگ و هیچ چیزی نداره و کاملا سفیده
دقیقا مراحلی رو که طی می کنید و پیغامهایی که می گیرید و ....رو بنویسید شاید بتونیم کمکتون بکنیم اگر گزارش مشکل دقیق باشه راه حل های که به ذهن دوستان میرسه هم کارگشا میشه.
ضمنا نسخه شبیه ساز و ورژن PMDG 747 تتون رو هم ذکر کنید.
Last edited by B748; 02-06-2010 at 16:57.
هنگام نصب 747 به جايي ميرسيد كه از شما سريال ميخواهد و دكمه next كم رنگ است و تا سريال را وارد نكنيد پر رنگ نميشود حالا اگر برنامه enablebutton را اجرا كنيد اين دكمه پر رنگ ميشود و ميتوانيد نصب را ادامه دهيد
یک سوال فنی داشتم :
اتو پایلت وی این بازی چطوریه؟ چطوری اید فعالش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)