ممنون
کسی هست اینجا امکان خرید داشته باشه؟
یا شخص مورد اطمینانی رو میشناسی که بتونه خرید کنه؟
ممنون
کسی هست اینجا امکان خرید داشته باشه؟
یا شخص مورد اطمینانی رو میشناسی که بتونه خرید کنه؟
خوب بده بیاد دیگه ...
Cloobe Talaee Mitooni Bahash 15 Gandomi Tooye 24*24 Va 7*7 Va 14*14 Va ... Search Koni
Mitooni List Farm Haye Morede Alaghe Doros Koni
Tolodat Afzayesh Bedi
Va ...
Age Tala Mikhay Behtarin Site Ine :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
خودتون خرید کردید از این سایت ؟
مطمئن هست؟
داداش من 415 گلد دارم
تراواینو دارم می ذارم کنار
دنبال مشتری ام. کارت به کارت
مدیر های اینجا هم ضمانتم می کنند :P
عزیز جان بستگی به کشورش داره!
اون کشوری که من ازی میکنم شما گلدش رو داری؟
من فیلیپین بازی میکنم.
=======
پ.ن: ده سه رو زدم اگر شخصی حرفه ای بلده بازی کنه خبر بده برای دوال سوم.
نیرو هم به اندازه کافی دارم....
از من ميشنويد از خود تراوين طلا بخريد اين سايت تراوين پلاس هم خوبه مطمئنه
كلوپ طلايي كلي امكانات داره كلا صدتا ميدي فعال ميشه بعد براي استفاده از بعضي امكانات ديگش بايد طلا خرج كني
اين اسكريپت travian beyond خيلي خوبه بعد از اون هم village manager به همراه كلي اسكريپت ديگه كه اگر استفاده كني حكم همون تزاوين پلاس و كلوپ طلايي رو داره اما اگر استفاده نادرست كنيد ازشون اونوقت مولتي هانتر حالتون رو ميگيره
كلي اسكريپت ديگه هم هست كه همشون اينجاستفقط يادتون باشه بايد قبلش greasemokey رو فعال كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Shoma Age Az Khode Site Begiri 4 Rooze Tahvil Mide !
Ama Travian Plus Kamtar Az 24 Saate Ham Too Servere Ir Va Ham Serveraye Dige Gold Ro Behetoon Mide
Motmaen Tari Rahe Kharide Tala Hamine !
Man Ta Hala Nagereftam Ama Kheili Azash Tarif Mikonan
نه عزيز من از طريق سايت تراوين پلاس فقط ميشه براي سرور ها بين الملي خريد كرد (سرورهایوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني كسي كه توي سرور فيليپين بازي ميكنه به هيچ وجه نميتونه خريد كنه مگر با راه هايي كه خود بازي گفته
الكس بنظر من با يكي كه ميدوني سكه زياد ميخره صحبت كن در قبال دادن مقداري منابع ازش سكه بگير
من يه بار توي يه سرور در قبال دادن 2 هزار منبع در هفته 100 تا سكه گرفتم البته توي 10 روز اول بازي![]()
Agha Kesi Hast Ba Ma Too Servere Speed Bazi Kone ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)