قرنتینه رو چجوری میشه پاکش کرد راحی داره که برنامه هامون رو نریزه به هم؟
قرنتینه رو چجوری میشه پاکش کرد راحی داره که برنامه هامون رو نریزه به هم؟
میشه بگین محل ذخیره آپدیدت ورژن 8.454 تو ویندوز ویستا کجاست ؟
تو Xp رو میدونم اما تو ویستا فرق میکنه و نتونستم پیداش کنم
مرسی
من این آنتی ویروسا گرفتم ولی چون هی ازم لیسنس می خواهد می خواهم که پاکش کنم بلد نیستم کمک
محل ذخیره آپدیت ها در ویندوز ویستا ( x نام درایو ویندوز ویستا هستش)
X:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP8\Update distribution
البته اگه شما تنظیمات لازم رو انجام بدید میتونید خودتون محل ذخیره فایلها رو تعیین کنید
با سلام و عرض ادب خدمت طرفداران کاسپر!
آقا ... من از ناد 32 استفاده میکنم ... الآن میخوام از کاسپر استفاده کنم ...ماشالله تعداد پستهای مربوط به این تاپیک اونقدر زیاده که آدم همون ابتدای کار از خوندنشون دلسرد میشه ...!
کدوم نسخه رو پیشنهاد میدین؟ من جدیدترین نسخه ای که دوستان تو پست اول گفتن رو دارم دانلود میکنم (الآنم حدود 25% گذشته) ... بنظر میرسه که "اینترنت سکیوریتی" باشه ... کدوم رو پیشنهاد میدین : "اینترنت سکیوریتی" یا " آنتی ویروس خالی" اگه دومی ... لینک آنتی ویروس خالی کجاست؟ ورژن 7 بهتره یا 8 ؟
پیشاپیش ممنون![]()
به نظر من شما که تازه میخوای از کاسپر استفاده کنی فعلا یه مدت از 7 استفاده کن ورژن 8 خیلی خوب شده ولی کلا خیلی گیر میده و شاید از کاسپر زده شی فعلا 7 رو استفاده کن خوبه
دوستان در ورژن 8 چرا وقتی فلش مموری رو روی سیستم نصب میکنیم تا نریم دستی اسکن کنیم فلش رو نمیگه ویروس داره یکبار من سیستمم سر همین موضوع ویروسی شد و خیلی دردسر افتادم ورژن 7 خیلی دقیق و اتوماتیک میگفت که فلش ویروس داره
من KIS 8 دارم روز يهم يه 10 باري فلش هام رو قطع وصل ميكنم مشكلي ندارم كاسپر در موارد ويروسي اتوماتيك علاوه بر اعلام نابود هم كرده
در اين ورژن از جمله قابليتهاي كه خوشم مياد به قول دوستان سه سوت ويروس رو ميكشه مثل يه سمورايي سريع و بدون نقص
نمي دونم براي شما چراي اينجوريه تنظيماتش احتمالا مشكل داره!!!
شاید شما از Kaspersky AntiVirus 2009 استفاده کردید که قادر به نابودی ویروس های فلش نیست
اما Kaspersky Internet Security 2009 عملکرد بسیار بهتری نسبت به محصول فوق داره
نمیدونم من اصلا وقتی نصبش کردم هیچ تنظیمی رو به هم نزدم نمیدونم چرا اینطوری هستش و فلش رو میزنی خیلی خطرناکه نمیگه ویروس داره باید خودت حواست باشه که فلش رو اجرا نکنی
ممنون ولی من دقیقا Kaspersky Internet Security 2009 رو رو سیستم نصب کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)