آقا یکی به داد ما برسه
دانلود ها تو بازی نمیاد !
آقا یکی به داد ما برسه
دانلود ها تو بازی نمیاد !
سلام.
تا حالا فکر کرده بودید که بتونید سیمز 2 رو روی موبایلتون هم بازی کنید ؟؟؟ از حالا به بعد می تونید !!!!
![]()
دانلود The Sims 2 برای رزولوشن های 176x208 , 320x240 , 176x220 :
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نه ولی فکر میکنم ریلیز شده باشه
از screenshot چیزی دربارش نمیشه فهمید
اگه کسی چیزی میدونه بگه
نميتونيد از اون قسمتهاي بازي عكسي چيزي بزاريد ببينم مشكلتون چيه؟
ظاهرا هر جفتتون مشكل پيدا كرديدچرا من پكيج هايي كه دانلود ميكنم و به سيمز منم ميخوره ورژنش ولي تو بازي نمياد آيتمشاش!نصبش ميكنم ولي نمياد_پكيجا نصب ميشن)بايد كار خاصي كنم؟
آقاي gap مگه شما نميگفتيد كه مياد چرا خراب شده حالا كار خاصي انجام داديد؟!
نه اين بازي هنوز منتشر نشدهمن نه ولی فکر میکنم ریلیز شده باشه
از screenshot چیزی دربارش نمیشه فهمید
اگه کسی چیزی میدونه بگه
خوب فقط ميتونيد توي يك آپارتمان چند تا خانواده رو قرار بديد در حالي كه اگر اين پكو نداشته باشيد اين كار غير ممكنه![]()
Last edited by Maggy_P; 29-07-2008 at 18:03.
سلام!
نه خانوم مرضيه خانوم من در مورد فايلهايي كه توي پوشه دانلود كپي ميكنم مشلي ندارم!من ميگم چرا پكيجهايي كه install دارن نميان تو بازي!
مي توانيد بگيد کدوم پکش بود![]()
بچه ها آیا در مغازه ای که خریده ایم می شود کسی رو استخدام کرد
![]()
آره ميشه
بايد با تلفن زنگ بزني ( گزينه ي Hust يا Host يك چيزي توي اين مايه ها!) بعدش چند نفر رو كه مدال هاي خاصي دارن بهت معرفي ميكنه بعدش مثلا شما كسي رو كه مدال بازرسي داره رو انتخاب ميكني و وقتي اومد بهش شغل بازرسي ميدي كه جنسها رو بازرسي كنه
bon voyage
خوب اگه اونا رو install كنيد فايلتون يا مياد روي صفحه ي دسكتاپ كه بايد به پوشه ي دانلود منتقل كنيد يا خودش مستقيما ميره توي پوشه ي دانلود اگر هم نمياد مشكل از پكيج هست
چون من خودم چند تا پكيج دانلود كردم همشون سالم بودن![]()
آره ولي ميتونه از كامپيوترم استفاده كنه!
__
تاييد ميشه
__
نه بابا توي دسكتاپ نمياد!احتمالا پكيج اشكال داره!
باتشكر...
امير
اما من یه منطقه secret رفتم که پا گنده دیدم! و باهاش حرف زدم. اما نیومد خونم!توی لیست هم نیست که دعوتش کنم خونم!
من جای دیگه اصلا پا گنده ندیدم!(من همه جا رو توی همه ی شهرها رفتم)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)