تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 324 از 416 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

البته بهزاد ممکنه کار مادارا باشه ها!
    یکی از زتسو ها رو از قبل فرستاده تحقیق(از وقتی که اوبیتو رو پیدا کرد) و اونم فهمیده که رین رو دوست داره اوبیتو و طوری نشون داده که کاکاشی کشتش.

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آخه مشکل اینجاست که زتسوها فقط میتونن چاکرای طرف رو کپی کنن و از نظز ظاهری شبیه به اون بشن . ولی نمیتونن تکنیک های اون رو اجرا کنن.
    به نظرت زتسو چطور تونسته رایکیری بزنه ؟! چطوری با شارینگان تقلبی به اوبیتو لینک شده ؟!

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آخه مشکل اینجاست که زتسوها فقط میتونن چاکرای طرف رو کپی کنن و از نظز ظاهری شبیه به اون بشن . ولی نمیتونن تکنیک های اون رو اجرا کنن.

به نظرت زتسو چطور تونسته رایکیری بزنه ؟! چطوری با شارینگان تقلبی به اوبیتو لینک شده ؟!
    منم با نظرتو موافقم ولی به نظر من زتسو کاری کرده که کاکاشی مجبور شه رین رو بکشه وگرنه اون قولی که کاکاشی به ابیتو داد و اون مرگ اوبیتو فک کنم بعد از اون کاکاشی حاضر بود خودش و تمام دهکده بیمرن ولی رین نمیره ولی حالا این مادارا با این زتسو ها چی کار کردن که کاکاشی رو مجبور به این کار کردن فقط کیشی میدونه

حالا به نظرتون برای ناراتو نیروی کمکی و امداد های غیبیی میرسه یا به تنهایی قراره جلوی مادارا و ابیتو بجنگه البته از کیشی هیچی بعید نیست

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من با نظر شما موفقم ولی فک کنم این مادارا با زتسو ها کاری کردن که کاکاشی مجبور به این کار بشه وگرنه دیدن اون مرگ اوبیتو و اون قولی که به ابیتو داد باعث میشد کاکاشی برای نجات رین خودشو فدا کنه من موندم این مادارا و زتسو چیکار کردن کاکاشی مجبور شده این کارو بکنه فقط کیشی اینو میدونه

حالا به نظر شما برای ناراتو نیروی کمک و امداد های کیشی میرسه یا خودش به تنهایی میتونه مادارا و توبی رو شکست بده به نظرتون اگه کمک برسه کی قراره بیاد

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اینم حرفیه!

البته اشکای کاکاشی نشون میدن که خودش کشته ولی از روی ناراحتی و احتمالا به اجبار!

پ.ن:این دو عکسم ببینید جالبن : دی

محتوای مخفی: :D 
    Last edited by Arrowtic; 04-10-2012 at 14:21.

8. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم گفتم که احتمالا کاکاشی به اجبار این کار رو کرده . حالا دلیلش چی بوده مشخص نیست ! شاید هم اتفاقی بوده .
    این عکس دومی هم که از جیرایای مرحوم در حال خون دماغ شدن گرفته شده خیلی باحاله
    البته بهتره توی تگ اسپویل بذاریش که بعده ها بهت گیر ندن یا پستت پاک نشه

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

گذاشتم تو اسپویل!(برای موزیک ویدئوی Gangnam Style هستش که جدیدا خیلی صدا کرده و خنده داره)

چه جوری اتفاقی؟میخواسته یکی دیگه رو بزنه حواسش پرت شده دستش کج شده زده رین رو سوراخ کرده؟: دی

12. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منظورم اینه که درگیر جنگ با یکی دیگه بوده بعد رین اومده پشت سرش فکر کرده که دشمنه و برگشته و رایکیری رو به رین زده .
    خیلی از فیلم ها همچین صحنه هایی داشته که به اشتباه یکی از یاران خودی رو مورد ضربه قرار میده . من هم بر همین اساس گفتم.

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آها : دی
    اینطوری باشه شخصا میرم کله کیشی رو میکنم : دی
    (البته استیل زدنشو نگاه کنیم فکر نکنم اینطوری باشه چون که قشنگ خوب بدنشو کشیده و زده و فاصلشون کاملا مناسبه اگه یهویی برگشته بودفاصله کمتر میبود و استیل زدنشم فرق میکرد)

راستی راستی : دی
    میگم شاید سرکاریم.اون رین زتسو باشه و کاکاشی فهمیده باشه : دی

البته نه کاکاشی گریه میکرد : دی

16. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا همه جور احتمالی میهش داد و داریم می بینیم که اکثر دوستان هم , هر کدوم نظر خاصی در این مورد دارن.
    به نظرم دو هفته آینده میتونه حقیقت این موضوع رو مشخص کنه . چیزی که برای من مهمه سرگذشت مادارا و جنگ بین اون و هاشیراما است .
    اگه این مسئله مشخص نشه رسما مانگا رو میذارم کنار.

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •