من یه کارت 4870 1 گیگ خریدم تقریبا همین مشکلو داشتم ولی عجب کارتی بود (جدا از این یدونه ایراد)
بردم پس دادم یه انویدیا 260gtx zotac گرفتم از اون کارت ضعیفتره اما دیگه اون مشکلی که داشتم رو نداره
من یه کارت 4870 1 گیگ خریدم تقریبا همین مشکلو داشتم ولی عجب کارتی بود (جدا از این یدونه ایراد)
بردم پس دادم یه انویدیا 260gtx zotac گرفتم از اون کارت ضعیفتره اما دیگه اون مشکلی که داشتم رو نداره
نمی خوام بحث کارت گرافیک بکنم ولی 2 تا از دوستای من هم این مشکلو پیدا کردند تا اینکهمن یه کارت 4870 1 گیگ خریدم تقریبا همین مشکلو داشتم ولی عجب کارتی بود (جدا از این یدونه ایراد)
کارتشون رو عوض کردند و یکی 9800 و دیگری 9600 انداخت خیلی خوب و بدون مشکل بازی کردند...
من با خود بازی هیچ مشکلی ندارم و روی اخرین تنظیمات و aa 8x و رزولوشن 900*1440 به راحتی بالای 60 فریم میگیرم مشکل من فقط با cut scene ها یا به اصطلاح فیلم های بازی رو تمی تونم ببینم فقط صدا و زیرنویس رو دارم که این مشکل هم بر می گرده به بازی نه کارت و یا سیستم.حالا کسی دیگه این مشکل رو داره یا نه.
ویرایش:
اقا یه خورده تو گوگل سرچ کردم و راه حل رو پیدا کردم.توی تنظیمات بازی aa رو disable کنین مشکل حل میشه.
Last edited by davoodf; 29-09-2009 at 23:50.
سريع اجرا شدنشو قبول دارمدوستان خداییش یه بازی تو PC مثال بزنید که با این گرافیک فوق العاده اینقدر سریع اجرا بشه
ولي گرافيك فوق العاده را قبول ندارم
شما در مقابل گيمهايي همچون codو يا كرايسيس وارهد و .... چطور ميگي فوق العاده ؟
گرافيك بازي عالي نيست ولي نياز گيم را برطرف ميكنه
چون در اين گيم بيشتر از گرافيك، اكشن بودن گيم حال ميده
البته معماهاي سخت كه در اويلهاي قبلي بود از جمله نسخه 3 ظاهرا اينجا حذف شده
اينم سليقه اي هست من خودم خوشم اومد از اينكار
با سلام
این دیگه چی بود حیف این پولی که مادادیم این قدر گفتن قشنگه قشنگه
ما که بجز گرافیک هیچی ندیدیم
گیم پلی نسبت به نسخه چهار یکم جزئی تغییر پیدا کرده بود فقط گرافیک داشت اگه به نسخه 4 این بازی
یکم دیگه گرافیک میدادن میشد 5
اما بماند نه 4 و نه 5 هیچ کدوم به پای 3 نمیرسن .
با تشکر
دوستان زیاد این بحثو ادامه ندین اون دفه هم این جا رو پاک سازی کردن...
بچه ها من بازی رو خریدم اما موقعه ی نصب زبان نصبش اصلا انگلیسی نیست یه سری حرفهایی که اصلا معلوم نیست چیه شما میدونید باید چی کار کنم تا انگلیسی بشه؟(نتونستم 350ص رو بخونم)
زبان نصب بازی فکر کنم چینی یا ژاپنی باشه...
همه بازی هایی که عرضه شده زبانشون همینه....دیگه نصبش که کاری نداره
بعد این مدت دیگه باید جای yes یا no رو بلد باشین
کسی هست که با Gamepad بازی کنه؟؟؟
نوشته شده توسط higrade61 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک. کسی با گیم پد بازی میکنه؟؟؟؟
من با gamepad میخوام بازی کنم (Logitech Cordless umblepad2) اما DPAD خیلی بد کار میکنه و فقط سمت چپ و راست رو نشون میده. از توی launcher هم که میرم گیم پد را تنظیم کنم یهو فریز میشه برنامه. من کشف کردم اگه سیم usb گیم پد را بکنم تنظیمات گیم پد را نشون میده که تیپ های مختلفی داره. اما بعد که وصل میکنم سیم را به شکل عجیبی ویندوز ناخودآگاه تو حالت sleep میره!!!!!
ویندوز من 7 هستش تازه توی ویستا هم همینطوره دقیقا ! ویستا هم ویندوزش sleep میشه!!!
کسی هست که با Gamepad بازی کنه؟؟؟
مرسی از جواب!
شما هم وقتی گیم پد را میزنی launcher هنگ میکنه؟
ویندوز چی؟ sleep میشه؟؟
Last edited by higrade61; 30-09-2009 at 00:41.
دوستان چرا وقتی از کسی سیو میگیرم و یا به کسی سیو میدم
اونو قبول نمیکنه و نمیتونه لود کنه
چیکار کنم درست بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)