تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 324 از 1174 اولاول ... 224274314320321322323324325326327328334374424824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,231 به 3,240 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

تقی من مث یه مرد این و میپذیرم درسته اصلا یادم رفته بود خیلی خوب قبول میگم حالا شمارو جمع کنم یا چیز دیگرو...
    خوب عزیز دل خبری داری یا فقط میایی و دعوا راه میندازی و اسپم میدی ها؟؟؟
    خوب عزیز دل اینو بگو بینم که در سال 1944 و در فینال لیگ قهرمانان اروپا اگه اطلاعاتتون کامله کی قهرمان شد؟(نری از یه جا نگاه کنی شیطون)
    اشکال نداره عزیز دل اگه بلد نیستی خودتو نکش لطفآ با ما کل کل نکن نمیخوام بن شم اگه خیلی خوب یادته و اطلاعات داری بیا یاهو مسنجر ..بحث تمام..........برو جمعش کن عزیز دل

یک اعتراض:
    من همیشه از اینکه به بازیکنای بزرگ تیمم ببالم خوشم میاد و دوست دارم همیشه تو اوج باشن ولی از همه اونا بیشتر دوست دارم که به باشگاهم به بالم و هیچ وقت من از اینکه بخوام باشگاه رو مقابل بازیکن قرار بدم متنفرم و شاید تا چند سال قبل فکر میکردم که من باشگاه رو به خاطر اون بازیکن دوست دارم گرچه شاید من باشگاه رو با اون بازیکن شناخته باشم ولی مطمئنن بعد جدایی اون بازیکن فهمیدم نه من باشگاه رو هنوز دوست دارم مقصود از این همه وراجی این است که اگه روبینهو بخواد ناز کنه و باشگاه رو تحت فشار قرار بده به درک حالا میخواد پله هم باشه باز هم به درک مهم باشگاه هست و مردم میان بازی رئال رو نیگاه کنند نه روبینهو اقا اگه میخوای بری راه بازو جاده دراز برو کسی جلوت رو نگرفته اگه حتی کریس هم نیاد ما هیگواین رو داریم که صد برابر تو اقاتر و باحالتره و تازه مث تو این همه پز و ادعا هم نداره ....
    شکی نیس که روبینهو بازیکن خوبیه حال ببینید که از باشگاه که اونو رشد داده جدا بشه چی میشه یه بازیکن خرابی بشه که نگو اینو من به همه دوستان میگم باور کنید هر وقت بازیکنی از باشگاهی که اونو رشدش داده و تو اون به یه اسمو رسمی رسیده جدا بشه افت میکنه خدا...
    مانند شوا در میلان که با رفتنش به چلسی چی شده و یا اون در لیورپول و یا رونالدو در اینتر که به رئال اومد و یا هانری در ارسنال و یا ....
    در کل اینو بگم که اگه به من باشه و بازیکنی اینطوری واسم ناز کنه دکش میکنم بیرون اقا اسم رئال مقدسه و اگه شما میخوای بهش توهین کنی هری برو یه جای دیگه .........

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سلام به همه دوستان......
    یه خبر از بارسا دارم خیلی خنده داره..........

خوان لاپورتا سهامدار هتل بزرگ لا كاتالونيا، نامه آنتونيو بورخانو نوجوان شانزده ساله بارسلونايي را مقابل خبرنگاران قرائت كرد.
    در اين نامه آمده است: هر روز يك يورو براي رفتن به محل بازي و مدرسه مي گرفتم؛ اما آن را خرج نمي‌كردم تا شايد بتوانم بليت يكي از بازي‌هاي بارسلونا را تهيه و رونالدينيو را تماشا كنم.
    در ادامه عنوان شده است: به دليل مخالفت والدينم، پول هايم را صرف خريد پيراهن رونالدينيو كردم تا از اين طريق به باشگاه نيز كمك كرده باشم؛ اما وقتي چند بازي آخر او را از تلويزيون ديدم، به شدت پشيمان شدم.
    در بخش ديگري از اين نامه اظهار شده است: او در زمين قدم مي زد و همان رفتاري را داشت كه در جام جهاني آلمان با برزيل در پيش گرفته بود. باشگاه من جاي اين رفتارها نيست. اميدوارم اين بار پول هايم را براي خريد پيراهن بازيكني جمع كنم كه ارزشش را داشته باشد.
    لاپورتا در پي افشاي اين نامه عنوان كرد: كد عضويت اين هوادار رديابي شده و بليت تمام بازي هاي فصل آينده به صورت رايگان براي او ارسال مي شود؛ اما رونالدينيو بايد هر روز يك يورو به ما بدهد تا يادش باشد در اين تيم چه كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

8 روبینیو خبر ابراز تمایل چلسی به خودش را تایید کرد

روبینیو تا ۲۰۱۰ با رئال مادرید قرارداد دارد اما به نظر می رسد که از دستمزد فعلیش در سانتیاگو برنابئو ناراضی است و می خواهد که اگر رئال خواسته هایش را تامین نکند این تیم را ترک کند . پس از زمزمه هایی که مبنی برپیوستن رونالدو به رئال به گوش می رسد به نظر می رسد که تنگ شدن جایش موجب نارضایتی او شده باشد .
    او به گلوبی اسپورت گفت : هیچ چیز در منچستر تغییر نمی کند . رونالدو نخواهد خواست که بیابد . او تازه چمپیونزلیگ را کسب کرده و می خواهد بهترین بازیکن جهان باشد . در مورد انتقالم به چلسی معلوم نیست چه رخ می دهد چون من پیشنهادی هم از میلان دارم .
    وگنر ریبریو وکیل این بازیکن گفت کهدر لندن بوده است تا با پیتر کنیون مدیر ورزشی چلسی صحبتهایی داشته بشد . وی گفت : چلسی پیشنهاد ۳۵ میلیون یورویی برای روبینیو مطرح کرده است . ما در مورد طول قرارداد و دستمزد صحبت نکردیم . مشکل این است که رئال مادرید کریستیانو رونالدو را می خواهد اما سرالکس فرگوسن گفته است که فقط در یک صورت این بازیکن را به رئال می دهد و آن این است که روبینیو به منچستر بیاید .

با اینکه خیلی ازش خوشم میومد.....اما الان دیگه بره بمیره......آدم یه بازیکنی مثل رائول با این بزرگی که داره کنارش باشه و هیچ حرفی از پول نزنه ولی خودش بگه من بخاطر پول بازی میکنم..........!!!!!!!!!!! امیدوارم اون قسمتی که پر رنگ کردم واقعی باشه تا انجام بشه......

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي منچستريونايتد با وجود تاكيد شديد بر تمديد احتمالي قرارداد با تيم انگليسي، از طريق اينترنت اتومبيل خود را نيز براي زندگي در مادريد انتخاب كرده است.
    به گزارش خبرگزاري فارس، كريستيانو رونالدو به وسيله اينترنت يك آئودي مدلR-8 خريده و قبض آن در غفلت او به دست خبرنگار ماركا رسيده است.
    روزنامه ماركا كه دو روز پيش از فرگوسن به خاطر تهمت هاي وي شكايت كرده بود با اين كار سرمربي كهنه كار منچستريونايتد را وارد دردسر جديدي كرده است.
    اين كه در قبض خريد اتومبيل رونالدو واژه عدم خروج از مادريد ذكر شده بدون ترديد بيانگر آن است كه وي از اين اتومبيل در پايتخت اسپانيا استفاده خواهد كرد.

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از اخبارت چارلیز جون....من نمی فهمم...چرا فصلی یه بار یه سری از بازیکنا باید خودشونو و اسه ما لوس کنن!...این روبینیو اگه بذاره بره خودم پا میشم می رم یه کاری دستش می دم...!ولی اول و آخرش من که می دونم هیشکی( و نه چیز دیگه!) زیدان نمیشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اون که صد در صد مهدی جان زیدان عجوبه ای بود تمام شد و رفت و اینا اصلا قابل مقایسه با زیزو نیستند ...
    خدایا چی میشد که یه زیدان دیگه واسمون مفرستادی؟

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

دستت درد نکنه چارلیز جون, اگر نبودی اینجا سوت و کور بود.
    اگه ماجرای ماشینه درست باشه که کار تمومه ! نه؟
    به زور که نمیشه بازیکن رو نگه داشت.
    روبینیو هم که داره ساز مخالف میزنه !!!! (البته یه کم حقوقش رو بیشتر کنن بد نیست .)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

مرسی چارلیز .....
    --------
    اینم کان سرجیو اگرو ....

اینم بیو گرافیش ....
    خودتون زحمت بکشید ترجمه کنید ...
    من نمی تونم الان ترجمه کنم باید برم ....
    SERGIO KUN AGUERO BIOGRAPHY

Sergio Aguero was born on June 2, 1988 in Quilmes, Buenos Aires, Argentina. He is a football striker and is also known as Kun Aguero.

Aguero started playing for Argentine First Division club Independiente and was the youngest player to debut in the Argentine First Division at only 15 years and 35 days, in a match against San Lorenzo.

After the 2005/06 season Kun Aguero was transferred to the Atletico Madrid of Spain. He signed a 6-year contract after Independiente agreed on a 20 million euros fee. He is considered an up-and-coming talent and has already shown what he is capable of doing. He has also been called up for the Argentina national senior team. Previously he played for the national youth team and they won the world cup championship in Canada 2007. Aguero was considered the best player of the tournament.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

روبينيو + ديارا + راموس + ۵۰ ميليون يورو = رونالدو !

سایت هواداران رئال : رسانه های انگلیس گزارش دادند که منچستر در قبال رونالدو از رئال مادرید خواسته است که راموس دیارا و روبینیو به علاوه ی ۵۰ میلیون یورو بدهد !
    بعد از مشاجره های لفظی کالدرون و سرالکس فرگوسن این آخرین خبری است که پیرامون انتقال این ستاره به رئال مادرید به گوش می رسد .
    به نظر می رسد که با این پیشنهاد منچستر رئال قید رونالدو را بزند .

--------------------------------
    شایعه از این بزرگتر ندیده بودم ....
    رئال فقط باید پول فخس قرار داد رو بده و منچستر فقط باید اون پول رو بگیره و دست منچستر به هیچ جا نمی رسه ...
    ما باید کریس رونالدو رو متقاعد کنیم ... اصلا منچستر هیچ کاری نمی تونه بکنه .. اگه کریس بخواد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان:
    میگم مگه قرار داد روبیهنو تا سال 2010 نیست پس چی که این داره هی قصد جدایی داره ها؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •