آها معذرت میخوام / پس من تکمیل ضرفیت رو اشتباه متوجه شدم ... فکر کردم دوباره دفترچه میاد کنکور و این حرفا !
آها معذرت میخوام / پس من تکمیل ضرفیت رو اشتباه متوجه شدم ... فکر کردم دوباره دفترچه میاد کنکور و این حرفا !
بچه ها ، کسی خبر داره مهلت ثبت نام برای کنکور دانشگاه آزاد (کاردانی به کارشناسی) رو تمدید کردن یا نـــه ؟!
تا اول آذر
گویا دوبار اخبار اعلام کرده تا سه شنبه تمدید کردن ، ولی تو سایتا مخصوصا خود آزمون.org چیزی نیس :|![]()
من خودم از رادیو شندیم که تمدید شده 3 روز یا 2 روز دیگه ... منتها چون دیدم تو سایت چیزی نزده واسه محکم کاری همین امشب ثبت نام کردم
سلام
بچه ها بین :
* رودهن - شرقکدوم اولویت رو اول بزنم ؟ با توجه به اینکه شرق نزدیکتره بهم ؟!؟و اینکه احتمال قبولی تو کدوم بیشتره 100%؟
* دماوند - شرق
* قیام دشت - شرق
* صفا دشت - غرب
گرمسار
صفادشت که قبولیش هولو هست همینطور هم دماوند
من با اینکه ثبت نام کردم ولی شاید امتحان هم ندم چون این جاها هم 82 واحده هم شهریه ثابت میشه 630
و باز ترم دیگه هم میشیم ترم یک و باز خودشون هرطور دوست دارن برمیدارن
منم باز دو دل شدم !!!
جریان مهمان چی شد نمیدونم :| بعضی ترم بالاییا میگفتن راحت مهمان میدن 2 ترم !! به هر جا مثلا همون صفا دشت!
ولی میخوام دماوند بزنم و رودهن ولی سره حرف تو که تراز دماوند 800 تا بالا پایین میشه سره روی انتخاب اول یا دوم دارم دیوونه میشم :|
دوستان اين تكميل ظرفيت رو من با 14 روز تاخير متوجه شدم نميشه كاريش كرد ؟ نميشه برم ثبت نام كنم![]()
Last edited by tik-tak; 25-11-2011 at 18:15.
اخبار شبانگاهی شبکه 3 سیما مورخ 90/09/01 اعلام کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در یک اقدام مبتکرانه ریز فعالیت ها و نمرات دانشجویان و عملکرد آنان در طول سال تحصیلی را بوسیله سامانه پیام کوتاه به اطلاع اولیاء دانشجویان میرساند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)