مثلا محیط نصبش مال خود شرکت UBI Soft هستشا![]()
مثلا محیط نصبش مال خود شرکت UBI Soft هستشا![]()
من مال خود شرکت نصب کردم توشهر چهارم که میرفتی از تو بازی می پرید بیرون یه سی دی از شرکت h.r.b گرفتم چند تا فایل کم داشت ولی از سی دی قبلی فایلها رو گذاشتم تو این سی دی درست شد حالا دارم بدون مشکل بازی میکنم
نسخه ای که شما در اختیار دارین نسخه ناقص بازی هست و ایراد وارد نشدن به شهر اورشلیم به این دلیله. پس باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.
سلام دوستان خسته نباشید.
من توی این بازی یه جاش گیر کردم
اونجایی که بهم میگن برو TALAL که یک برده فروش هست رو بکش که می شه نفر سوم که باید بکشیمش.
اونجا من وقتی میرم به طرف علامت ضربدر که توی نقشه هست. یک ساختمان هست که اصلا نمیشه بری توش. بعد یک نفر هم بقلش داره سخنرانی می کنه. من چجوری باید برم توی ساختمون. که اون TALAL رو بکشم.
بد جایی گیر کردم خواهشا کمکم کنید
بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــه... مخلصیم
من تو اون شهری که علامتش صلیب مسیحی هست تو یه جاش گیر افتادم
یه مرده که صورتش رو پوشونده و پشت یه ساختمون بزرگیه به من میگه برو با یکی مبارزه کن و بکشش. من می رم می بینم یه سرباز داره خونه خرابه ها رو می گرده، حالا دنبال چیه نمی دونم. وقتی هم می کشمش مرحله از اول می شه.
می شه راهنمایی کنید من چکار کنم؟![]()
یه در دقیقا ضلع شرقی ( در نقشه سمت راست ساختمون) هست که می تونین به داخلش برین...
فکر می کنم تو شهر اکرا گیر کردین و باید بی سر و صدا سرباز رو از پشت با تیغ مخفی ناکارش کنین.
آقا...؟
وقتی من ماموریت ها رو تو شهر ها انجام می دم، یکسری ماموریت ها مخفی می مونن. بعد که می رم تو مخفیگاه برای ماموریت آخر دیگه نمی تونم ماموریت هایی رو که انجام ندادم رو انجام بدم. وقتی هم Reply می کنم باید کل مراحل رو از اول برم.
راهی هست که همه ی مراحل رو نقشه بیاد و همه رو همون اول برم؟
خسته نباشید.![]()
سلام دوستان مي خواستم ببينم كه چه طور مي شود جيب ان مردي را كه با يك خانم صحبت مي كند بزنم؟
در صورت Reply, باید اون مموری رو از اول شروع کنین. البته وقتی خودتون رو به شهر میرسونین نقشه به همون اندازه ایه روشنه (با رسیدن به View Point) که آخرین بار اون مموری رو تموم کردین.
به آرومی اون مرد رو تعقیب کنین و کلید Shift رو نگه دارین.
تورو خدا یکی بیاد و کمک کنه از کجا باید بفهمم مرحله اورشلیم رو اجرا می کنه یا نه اون یارو(talal)که توی اورشلیم بود رو کشتم بازیم سالمه یا نه؟
کمک کنید دارم میمیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)