از نظر قيمت BIOSTAR TP35-D2A7 قيمت حدودا 85
GIGA EP31-DS3L حدود 90 تومان
از نظر قيمت BIOSTAR TP35-D2A7 قيمت حدودا 85
GIGA EP31-DS3L حدود 90 تومان
با سلام
میشه سه مادر برد زیر را با هم مقایسه کنید و کدام بهتر است p5Q , p5k , p5Q pro
درمشخصات آنها رمDDR2 نوشته بود. یعنی DDR3و DDR4 را ساپورت نمی کند ؟
لطفاً بگید کدام بصرفه است ؟
نميدونم احتمال زياد بايد باشه
قيمت رو نميدونم ولي ارزونتر از اون دو مدل ديگه هست
تو ايران بايو استار خيلي نزديك قيمت جهانيش عوضه ميشه بنابراين بايد حول و حوش 110 تومن باشه.
![]()
Last edited by MicroSystem; 18-08-2008 at 09:13.
بازم سلام...
ببخشید گفتم اینجا سوالتون رو مطرح کنید ، قوانینه دیگه.
خوب بریم سر اصل مطلب . اگه شما فقط تا صد تومن میتونی پول بذاری برای مادربرد من اینها رو بهت معرفی میکنم.
ASUS - P5K SE با قیمت 105 تومن. GIGABYTE - EP31-DS3L با قیمت 85 تومن. تو این دوتا گزینه ی دوم بهتره . نگاه به قیمتش نکن.
اگه می تونی تا 130 تومن خرج کنی این مادربردها بهتره: ASUS - P5K / EPU با قیمت 135 تومن. 2) biostar TP45 HP با قیمت 130 تومن. که دومی بهتره چون جدیدتره.
p5k رو که ولش کن. میرسیم به p5q و p5q pro که هر دو عالی هستند و اگه هر کدوم رو پیدا کردی سریع بخر. ولی فکر نکنم بتونی آسون پیدا کنی. DDR4 که نیومده. اینها هیچ کدوم DDR3 پشتیبانی نمی کنند. الان خریدن مادربردهای پشتیبان DDR3 کار اشتباهی است. به نظر من یک ASUS - P5E بگیر که 220 تومنه و چیپش X38 هست.
حتما... من p5q رو با 150 قیمت با TP45 HP که حدودا 170 قیمت داره مقایسه می کنم:
1) p5q قابلیت کراس فایر نداره ولی TP45 HP داره.
2) p5q به فاصله ی 5 ثانیه از روشن کردن سیستم میره اینترنت ولی TP45 HP فکر نکنم بتونه.
3) p5q رو باید سفارش بدی 2 ماه دیگه واست بیارن ولی TP45 HP رو میتونی راحت پیدا کنی.
4) p5q پایینترین مدل p45 ایسوس هست ولیTP45 HP پایین تر از خودش رو هم داره.
[quote=Professor Massoud;2829518]p5k رو که ولش کن. میرسیم به p5q و p5q pro که هر دو عالی هستند و اگه هر کدوم رو پیدا کردی سریع بخر. ولی فکر نکنم بتونی آسون پیدا کنی. DDR4 که نیومده. اینها هیچ کدوم DDR3 پشتیبانی نمی کنند. الان خریدن مادربردهای پشتیبان DDR3 کار اشتباهی است. به نظر من یک ASUS - P5E بگیر که 220 تومنه و چیپش X38 هست.[/quot
با تشکر
نظر شما در مورد GIGA-965p-DQ6 چطوره؟
كدام يكي بهتر است؟
Solid Capacitors
Polymer Capacitors
دوست خوبم اين مقايسه فقط ظاهري هستش
بايد به نوع خازن هاي استفاده شده طراحي پاور كه در asus به صورت 8 فاز هست
امكاناتي كه مادربورد ميده به كاربر و خيلي از مسايل ديگه در يك انتخاب موثر هست
نميگم biostar بد هستش ولي مقايسه بايد اصولي انجام بشه نه رو ظاهر
تو اين سري جديد asus ما كاهش مصرف انرژي رو هم داريم در كل 6 تكنولوژي جديد asus در اين سري استفاده شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)