سلام
من world of warcraft رو میخوام تو ویستا نصب کنم اما در حین اینستال رو یه فایل mpq میمونه و بیشتر جلو نمیره ! کسی میدونه مشکل چیه ؟ یا اینکه میشه این فایل رو به تنهایی از جایی دانلود کنم ؟
سلام
من world of warcraft رو میخوام تو ویستا نصب کنم اما در حین اینستال رو یه فایل mpq میمونه و بیشتر جلو نمیره ! کسی میدونه مشکل چیه ؟ یا اینکه میشه این فایل رو به تنهایی از جایی دانلود کنم ؟
بنام خدا
با سلام
سوالم اينه كه چطوري ميتونم مرحله هاي ذخيره شده بازيneighbours from hell رو پس از نصب مجدد ويندوز داشته باشم
من اين بازي رو تو يكي از درايوهاي غير ويندوزي كپي كردم تا وقتي هم كه ويندوز رو عوض نكردم مراحل ذخيره شده هنوز وجود داره اما نميدونم چرا وقتي ويندوز رو عوض ميكنم ديگه مرحله ذخيره شده ندارم بايد بگم من كه اين بازي رو تو رايانه ام نصب نكردم و فقط فايلهاي اونو كپي كردم ، چون اصلاً فايل نصب نداشت
آيا به نظر شما فايل ذخيره مرحله ها تو دايو ويندوز كپي ميشه اگه اين طوره كدوم مسير .
لطفاً كمك كنيد
با تشكر
دوست عزيز ممكنه اين بازي براي ويستا ساپورت نشده باشه .سلام
يا ممكنه سي دي بازي خيلي خش داشته باشه .
شما با برنامه ي Alcohol120% يه Image بگير و دوباره امتحان كن .
اگه نشد پس براي ويستا ساپورت نشده .
دوست عزيز سيو هاي اين بازي ( و بعضي بازي هاي ديگه ) ميره در مسير My Document . اين مسير هم كه در درايو ويندوز هستش ! پس پاك شده .بنام خدا
با سلام
سوالم اينه كه چطوري ميتونم مرحله هاي ذخيره شده بازي
neighbours from hell رو پس از نصب مجدد ويندوز داشته باشم
من اين بازي رو تو يكي از درايوهاي غير ويندوزي كپي كردم تا وقتي هم كه ويندوز رو عوض نكردم مراحل ذخيره شده هنوز وجود داره اما نميدونم چرا وقتي ويندوز رو عوض ميكنم ديگه مرحله ذخيره شده ندارم بايد بگم من كه اين بازي رو تو رايانه ام نصب نكردم و فقط فايلهاي اونو كپي كردم ، چون اصلاً فايل نصب نداشت
آيا به نظر شما فايل ذخيره مرحله ها تو دايو ويندوز كپي ميشه اگه اين طوره كدوم مسير .
لطفاً كمك كنيد
با تشكر
,ویندوز رو عوض کردم حل نشد directx خود بازی رو هم نصب کردم فرقی نکرد.
مشکل از cpu نیست؟ چون توی بازی نوشته cpu 2.0ghz میخواد.
احتمالا از CPU هست . اگه CPU شما سلرون هست كه احتمال زياد مال اونه . اگه اينطور نيست پس بازي مشكل داره چون من همين بازي رو با همين سيستم بازي كردم .,ویندوز رو عوض کردم حل نشد directx خود بازی رو هم نصب کردم فرقی نکرد.
مشکل از cpu نیست؟ چون توی بازی نوشته cpu 2.0ghz میخواد.
با سلام
دوستان مثل اینکه سوال من بی جواب موند.
تو صفحه قبلی نوشتم.
نمی خوام مطلبم بی جواب گم بشه. در اون صورت مجبور می شم یه تاپیک جداگانه باز کنم.
من اخیرا بازی مبارز 1 که ساخت ایران هست رو نصب کردم.
اجرا هم می شه اما گرافیک صحنه کاملا به هم می ریزه.
یه رنگ سفید شدید می زنه توش مثل عکسی که نور خورده باشه یا همچین چیزی.
به هر صورت به هیچ وجه نمی شه بازی کرد، چون اصلا چیزی نمی بینی و حسی نمی تونی داشته باشی.
کلیدهای حرکت رو که می زنم، یه شماتیک خیلی محو از کاراکتر رو می بینم که تو یه محیط باغ مانند حرکت می کنه
و اصلا نمی دونی کجا هستی و داری چیکار می کنی.
دوستان کسانی که اطلاع یا تجربه ای در این زمینه دارند، لطف کنن یه راهنمایی بکنن.
اول خدا بعد دوستان ما در این تاپیک.
یا حق.
ملت کمکم کنید.من بازی test drive unlimited رو از شرکت تکین خریدم ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه باید رجیستر شه و بازی اجرا نمیشه.در دی وی دی یک سریال گذاشتن ولی معلوم نیست این سریال رو کجا باید وارد کنیم .خواهشا کمکم کنید.
اگه درایوه My Document رو یه درایوه دیگه گزاشته باشن مثلا D که پاک نمیشه
اگه شما هم تا به حال عوض نکردید حتما عوض کنید روی C امنیته جانی و مالی نداره!![]()
سلام خسته نباشید
من یه سوالی داشتم که امیدوارم بهم نخندین چون خیلی دیر شده
راستش من یک سال پیش پرنس ایرونی 3 رو گرفتم بالاخره نتونستم بازیش کنم چون
نتونستم نصبش کنم هر چی دیگه به فکرم رسید انجام دادم حتی خطا هم نمیداد
تموم موارد و تیک میزد و میگفت هیچ مشکلی نداری ولی اخرسر که میخاستم راش بندارم
خطا میداد این خطا بود use safe mode ? حالا بازم میخام با کمک شما دوباره روش کار کنم
کارت گرافیکم radeon 9200 128 mb 512 ram cpu 1.4 خلاصه مشکلی از نظر من نداره
خاهشا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام وارد مپ کانتر بشم این ارور رو میده
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)