بله همه جور امتحان کردم ... ولی چون DNS ها به شدت از این طرف محدود شده مشکل حل نشده
ولی با قند شکن راحت همه سایتها باز میشه ... خیلی وقته DNS های اصلی و خوب محدودیت روش اعمال شده
درخواستها به DNS ها وسط راه تغییر میکنه و به مقصد اصلی نمیرسه ....
بله همه جور امتحان کردم ... ولی چون DNS ها به شدت از این طرف محدود شده مشکل حل نشده
ولی با قند شکن راحت همه سایتها باز میشه ... خیلی وقته DNS های اصلی و خوب محدودیت روش اعمال شده
درخواستها به DNS ها وسط راه تغییر میکنه و به مقصد اصلی نمیرسه ....
منم چند روزه به همین مشکل باز نشدن برخی سایت ها برخوردم که کلا چیزی نمایش داده نمیشه یا با تأخیر زیاد بخشی از سایت لود میشه و تغییر دی ان اس هم گره گشا نبوده
البته بخشی از مشکل ظاهرا به ایرانسل یا اپراتورهای دیگر اصلا ارتباطی نداره و به QOS یا کوالیتی آو سرویس مسیرهایی مربوط میشه که شرکت ارتباطات زیرساخت با قیمت ارزون میخره و به صورت رندوم در اختیار اپراتورها میذاره و خدمات دهنده ها در انتخاب اون نقشی ندارن و به صورت دوره ای هم مسیرهای دسترسی اپراتورها تغییر میکنه و به خاطر همین شاهد چرخش این بی کیفیتی سرویس بین اپراتورهای مختلف هستیم
تست با گوشی آیفون7 و آنتن پر نزدیک دکل!دوستان سرعت جرا انقدر پایینه؟
دیشب بسته شبانه گرفتم تو 3 ساعت کلا 15گیگ گرفت با سرعت 3مگ تقریبا!
ظاهرا چند روزیه سرعت پایینه معلوم نیست چی کار میکنن
بسته به سروری که از اون دانلود می کنین و ترافیک منطقه تون و پهنای باند اختصاص یافته به دکلی که به اون وصلین سرعت می تونه کاملا متفاوت باشه و فول بودن آنتن موبایل یا مودم به تنهایی تعیین کننده نیست. من امروز صبح ساعت 6 یه گیگ 100 تومن گرفتم و با گوشی با سرعت 8.5 مگابایت در ثانیه دانلود کردم و اصلا نفهمیدم بسته چه جوری در عرص دو سه دقیقه تموم شد
دوستان بخوام سیم کارتمو 4جی کنم،مدارکی چیزی میخواد؟
آره ظاهرا متغیره کلا دیشب با بسته شبانه ساعت 3 به بعد سرعت رو 6.5مگ بود با دوتا آنتن!
از طریق برنامه ایرانسل من اقدام کنید اونجا توضیح داده
قسمت خدمات سیم کارت
رو دوتا خط از این طریق درخواست دادم
۵ آبان
هنوز خبری نیست
فقط کد رهگیری میدن
برو نمایندگی ایرانسل اگه عجله داری
کپی کارت ملی و پوکه سیم کارت اگه گم نشده رو همببر بسته بازگشت بگیر
باید رایگان باشه قاعدتا ولی فکر کنم ۲ تا ۳ هزار تومن هزینه میگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)