تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3239 از 4105 اولاول ... 223927393139318932293235323632373238323932403241324232433249328933393739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,381 به 32,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام و عرض ادب

دوستان تو ماه اینده دفترجه فرستاده میشه حدودا میفته برج چند واسه اعزام ؟

اگه افتاد تاریخ ی که خیلی دیره میشه از تعجیل استفاده کرد و واقعا کاربرد داره یا الکیه و اگر اره چقد زودتر میفرستنت تقریبا ؟

مدرک فرق داره زودتر بفرستنت یا دیر تر؟

الان به دیپلم و لیسانس چه درجه ای میدن ؟

اموزشی دقیقا چند روزه و مرخصی میدن توش حالا رفتن به خونه یا بیرون رفتن از پادگان ؟

واینکه تو اموزشی مدرک هم فرق داره یعنی لیسانسا با لیسانسا و دیپلما با دیپلما میفتن یا نه قاطین و اینکه نسبت به مدرک سخت گیری میکنن تو اموزش ؟

مویه سرو باید با چه شماره ای زد که هم کجل نکنیم همم یه کم مو داشته باشیم
    سلام سردار!
    امسال چون ترافیک اعزام زیاده اصلا مشخص نیست ولی یه زمانی کمتر از 3 ماه طول می کشید اعزام نفر!
    با تعجیل هم بعید می دونم امسال موافقت کنن!
    دیپلم در ارتش سرجوخه و سایر ارگان ها سرباز و لیسانس هم در ارتش اکثرا گروهبان یک و حدود 10 در صد هم ستوان 3 در ناجا هم اکثرا استوار میشن و عده ی کمی که معمولا هم پلیس راهور میشن ستوان 3.
    آموزشی دقیقا 60 روز و مرخصی هم به طور قانونی نداره ولی بسته به نظر فرمانده شما می تونی مرخصی بری که پادگان به پادگان هم شرایط کاملا متفاوت هست و فرمول خاصی نداره
    معمولا فرمانده ها مساعدت می کنن مخصوصا با افراد متاهال و سن بالا بیشتر!
    تو آموزشی آسایشگاه دیپلم و فوق دیلم و غیره جداست و معمولا سخت گیری برای کسانی که مدرک دانشگاهی دارند کمتره ولی کارهایی مثل شستن دیگ و نظافت و خالی کردن سطل آشغال با خودتون هست!
    مو رو در زمان آموزشی همه باید با نمره 4 بزنن توصیه من اینه که یک روز قبل با نمره صفر بزنی تا وسط دوره راحتی و وسط دوره هم یه صفر دیگه تا آخر دوره
    چون اونجا به یه ماشین سر صد نفر رو می زنن و خیلی بهداشت هم رعایت نمیشه در این مورد
    اگه میخوای هم کچل نکنی و هم یکم مو داشته باشی باید با نمره 16 بزنی

2. 3 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم دو ساعت پیش رسیدم خونه!!! دهنمون سرویس شد یعنی از بس گرم بود ترکیدیم مثل مرغ سرخ شده شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام شما هر استانی که هستین برین مراکز نیروهوافضای سپاه پذیرش بگیرین
    ممنون بابت راهنمایی، فقط یه مسئله من ساکن زنجان هستم و تو استانم فقط نیروی زمینی سپاه انصارالمهدی هست میتونم نیروی زمینی سپاه هم پذیرش بگیرم؟ یا میندازن استان هایی که هوافضای سپاه نیرو داره؟ شرمنده سوال میکنم واقعا گیج شدم

داره خودمونی میشه scorpion2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود
    برای یکی از دوستان بنده مازاد تیر بود که تمدید کردن برای شهوریور امروز پیامک امده باز تمدید کردن آبان ماه.

6. این کاربر از scorpion2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

درخواست معافى حين تحصيل براى نقص عضو و برخى بيمارى هاى اعصاب و روان و قلب بوده نه همه بيمارى ها، كميسيون هاى پزشكى نسبت به معافيت دائم سختگيرى هاى زيادى دارند و متاسفانه اين نوع شكلات و سختگيرى ها براى بچه هاى تحصيل كرده به مراتب بيشتر است ، شما تا پايان تحصيل متاسفاه چاره ديگرى نداريد و اين را مد نظر داشته باشيد كه برخى بيمارى ها كه درمان يا جراحى مى شوند معافيتى به ان تعلق نمى گيرد در زير معافيت هاى بيمارى شما را قرار مى دهم

بند 33- كراتوكونوس(قوز قرنيه) با تأييد يافته هاي پارا کلينيک از جمله orb scan يا پنتا کم يا توپوگرافي قرنيه :
    الف) درصورتيكه با كراتومتري قابل اندازه گيري نباشد : معاف دائم
    ب) در صورتيكه عارضة واضح قرنيه و اختلال ديد ايجاد كرده باشد : معاف دائم
    ج) در بقيه موارد : معاف از خدمات رزمي

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    سلام .... مرسی بابت پاسخ ...
    کراتومتری رو نمیدونم چیه ولی من توپوگرافی و اورب اسکن کردم و تشخیص هم از روی همون داده شده و چشم راستم شدیده و چشم چپ خفیف و الانم بیماری متوقف شده. من دو سال پیش عمل کراس انجام دادم روی چشم راست برای توقف روند ولی به هر حال عملم دیربود و تشخیص دکتر اینه که چشم راست 20% دید داره!!! و چشم چپ خفیفه. قوز قرنیه هم درمانی جز پیوند قرنیه نداره که اونم معافیت کامل داره تا اونجا که میدونم. عمل کراس هم یه عمل جدید هست که فقط پیشرفت بیماری رو متوقف میکنه منم میتونم بگم عمل نکردم اگر حساسیت ایجاد میکنه چون به هر حال این بیماری یه جایی متوقف میشه... تا الان همه‌ی اونایی که مشکل قوز قرنیه دارن رو شنیدم معاف شدن بلاشک حتی اونایی که خفیف بوده (در حالی که برای من شدیده روی چشم راست). تنها موردی که شنیدم معاف نشد همین یدونه بود که مدرکش ارشد بود!!

یک سوال که الان پیش میاد وضعیت جدید آزمون دکتری هست. دکتری یکبار اسفند امسال و یکبار هم آبان سال بعد برگزار میشه. من شهریور سال بعد قاعدتا فارغ التحصیل میشم. به نظرتون از نظر قانونی فرصت شرکت تو آزمون آبان ماه رو دارم؟ یعنی بعد از معافیت تحصیلیم تو شهریور 95، چقدر فرصت دارم برای اعزام به خدمت ؟ چون اگر اون موقع درخواست بدم برای معافیت و احیانا رد بشه باید پاشم برم سربازی دیگه

میشه دکترهایی که نظر تخصصی رو ارسال میکنن به اون کمیته یا شورا برای معافیت رو پیدا کرد و ازشون در مورد اینکه شامل کدوم میشه پرسید؟ من شنیدم شهرستان بهتر از تهرانه، شما نظرتون چیه در این مورد ؟
    کلا من یکم در مورد قوانین نظام وظیفه بوقم!! مرسی از راهنماییت واقعا ...

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام .... مرسی بابت پاسخ ...
    کراتومتری رو نمیدونم چیه ولی من توپوگرافی و اورب اسکن کردم و تشخیص هم از روی همون داده شده و چشم راستم شدیده و چشم چپ خفیف و الانم بیماری متوقف شده. من دو سال پیش عمل کراس انجام دادم روی چشم راست برای توقف روند ولی به هر حال عملم دیربود و تشخیص دکتر اینه که چشم راست 20% دید داره!!! و چشم چپ خفیفه. قوز قرنیه هم درمانی جز پیوند قرنیه نداره که اونم معافیت کامل داره تا اونجا که میدونم. عمل کراس هم یه عمل جدید هست که فقط پیشرفت بیماری رو متوقف میکنه منم میتونم بگم عمل نکردم اگر حساسیت ایجاد میکنه چون به هر حال این بیماری یه جایی متوقف میشه... تا الان همه‌ی اونایی که مشکل قوز قرنیه دارن رو شنیدم معاف شدن بلاشک حتی اونایی که خفیف بوده (در حالی که برای من شدیده روی چشم راست). تنها موردی که شنیدم معاف نشد همین یدونه بود که مدرکش ارشد بود!!
    یک سوال که الان پیش میاد وضعیت جدید آزمون دکتری هست. دکتری یکبار اسفند امسال و یکبار هم آبان سال بعد برگزار میشه. من شهریور سال بعد قاعدتا فارغ التحصیل میشم. به نظرتون از نظر قانونی فرصت شرکت تو آزمون آبان ماه رو دارم؟ یعنی بعد از معافیت تحصیلیم تو شهریور 95، چقدر فرصت دارم برای اعزام به خدمت ؟ چون اگر اون موقع درخواست بدم برای معافیت و احیانا رد بشه باید پاشم برم سربازی دیگه
    میشه دکترهایی که نظر تخصصی رو ارسال میکنن به اون کمیته یا شورا برای معافیت رو پیدا کرد و ازشون در مورد اینکه شامل کدوم میشه پرسید؟ من شنیدم شهرستان بهتر از تهرانه، شما نظرتون چیه در این مورد ؟
    کلا من یکم در مورد قوانین نظام وظیفه بوقم!! مرسی از راهنماییت واقعا ...
    با توجه به کاهش بینایی یکی از چشمان ، شانس معافیت بالایی دارید ، سعی کنید قبل از اقدام به کمیسیون پرونده و مدارک پزشکی کافی داشته باشید اگر بتوانید شرح بیماری از پزشک معالج داشته باشید به شما کمک می کند گرچه گاهی پزشکان کمییسیون به ان هم نگاه نمی کنند تجربه ای که خودم داشتم. کمیسیون پزشکی نظام وظیفه درسته سختگیری دارد اما شرایط هر فرد و شدت بیماری ان نیز در تصمیم ان ها دخیل است ، پزشکان کمیسیون سعی می کنند خارج از کمیسیون نطری درباره معافیت فردی ندهند ، بازرسی ناجا از سال قبل حساسیت بیشتری به رای کمیسیون ها دارد و نظرات بر ان نیز بیشتر شده ، کمیسیون تهران و شهرستان فرقی ندارد در حال حاضر تعداد افرادی که معاف کامل می شوند در کشور کم است و بعد از رای معافیت کامل کمیسیون شورای عالی نیز بر ان نطارت می کند ، بارها پیش امده که فرد در کمیسیون معاف کامل شده اما دوباره برای بررسی پرونده به کمیسیون شورای عالی فرستتاده شده ، یک نکته هم بگم که اگر شما در کمیسیون معاف نشدید می توانید درخواست شورای عالی داشته باشید .
    پس از فارع التحصیلی از هز مقطع یک سال زمان فرجه دارید تا خودتان را به نظام وظیفه معرفی کنید ، اگر می خواهید از یک سال به طور کامل استفاده کنید حتما ۲ هفته قبل از پایان فرجه زمانی اقدام به ارسال دفترچه کنید .

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

دوستان من اعزام شهریور هستم یک هفته دیگر .

آموزشی شهید باهنر کرمان نیروی انتظامی متاهل هم هستم .

کسی اینجا نیافتاده این مرکز آموزش ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه بهترین جای سپاه برای سربازی کدوم قسمته؟
    جایی هست که بشه موبایل استفاده کرد؟یا نگهبانی نداشته باشه یا به هر شکلی راحت تر از بقیه جا ها باشه؟

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه بهترین جای سپاه برای سربازی کدوم قسمته؟
    جایی هست که بشه موبایل استفاده کرد؟یا نگهبانی نداشته باشه یا به هر شکلی راحت تر از بقیه جا ها باشه؟
    داری از بهشت صحبت میکنی؟

12. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خدایا خودت رحم کن به ما

من افتادم محمد رسول الله بیرجند

چند روز پیش با یک بنده خدایی آشنا شدم بهم گفت آموزشی مرزبانی شده 3 ماه.

گفت چند ماه پیش 2 ماه بوده ولی جدیدا کردنش 3 ماه.

کسی خبر دقیق داره واقعا چند ماهه؟ کسی تازگی از مرزبانی اومده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •