سلام، من هم شرایطم مثل شماست، ۶/۱ اعزام بودم و امریه هم داشتم و الان اعزام منو به ۸/۱ تمدید کردند. میخواستم ببینم آیا دوستانی همچین تجربهای داشتن تابهحال یا نه و اینکه آیا امریهم هنوز پابرجاست؟
ممنونم.
سلام، من هم شرایطم مثل شماست، ۶/۱ اعزام بودم و امریه هم داشتم و الان اعزام منو به ۸/۱ تمدید کردند. میخواستم ببینم آیا دوستانی همچین تجربهای داشتن تابهحال یا نه و اینکه آیا امریهم هنوز پابرجاست؟
ممنونم.
برای من هم همین اس ام اس اومده تاریخ اعزامم از 1/6 به 1/8 انتقال پیدا کرده :(
کسی از دوستان مالک اشتر اراک افتاده؟ من ۶/۱ میرم.
سلام ن دوست عزیز امروز من نظام وظیفه بودم پیش اقای زاهدی مسئول اعزام حدود 10 هزار نفر از ماه های قبل مازاد دارن و اینکه ستاد کل به ارتش بودجه نداده تمدید خورده رفتید برج 8 و راهی ام نداره
سلام ن دوست عزیز امروز من نظام وظیفه بودم پیش اقای زاهدی مسئول اعزام حدود 10 هزار نفر از ماه های قبل مازاد دارن و اینکه ستاد کل به ارتش بودجه نداده تمدید خورده رفتید برج 8 و راهی ام نداره
سلام ن دوست عزیز امروز من نظام وظیفه بودم پیش اقای زاهدی مسئول اعزام حدود 10 هزار نفر از ماه های قبل مازاد دارن و اینکه ستاد کل به ارتش بودجه نداده تمدید خورده رفتید برج 8 و راهی ام نداره .
سلام ... نمیدونم میشه در مورد معافیت پرسید یا نه ولی میپرسم اگر کسی اطلاعی داره بگه.
من ترم 4 کارشناسی بودم که متوجه شدم قوزقرنیه دارم و میتونم برای معافی اقدام کنم ولی اون موقع دانشجوها معافیت پزشکی نمیتونستن درخواست بدن. بعد من به دلایلی تسویه حسابم با دانشگاه اخر شهریور انجام شد و بعدش هم خیلی سریع تو دانشگاه تهران برای ارشد ثبت نام کردم بنابراین فرصت نشد تابستون برای معافی اقدام کنم...
از مهرماه پارسال اجازه درخواست معافیت پزشکی برای دانشجوها داده شد ولی من که مراجعه کردم یه لیستی بهم دادن و گفتن فقط از اون لیست میشه درخواست داد! هرچی هم سعی کردم اون لیست رو دوباره تو نت پیدا کنم نبود چون اون موقع عجله داشتم و خیلی سریع نگاه کردم دیدم قوز قرنیه یا همون کراتوکونوس نیست!
بعد متوجه شدم این لیست مشکلات پزشکی هست که مدرک تحصیلی روی معاف شدن یا نشدنش تاثیری نداره!!
دیروز از یکی از دوستانم شنیدم که یکی از آشناهاش که ارشد داشته قوز قرنیه رو بخاطر مدرکش معاف نکردن و الان من تو شوک هستم!! به نظرتون چقدر احتمال داره برای من هم همین اتفاق رخ بده؟ اینکه من تهران درخواست بدم با شهرستان فرقی میتونه بکنه؟؟ و مهمتر اینکه من همون موقع کارشناسیم یه عمل جراحی روی چشمم داشتم و عکس و مدارک پزشکی اون موقع رو هم دارم که نشون میده قبل ارشد این مشکل رو داشتم و اینکه بعد ارشد میخوام اقدام کنم ربطی به شدت تاثیر بیماری نداره، این میتونه قانعشون کنه که معافی رو بدن ؟!!!
در کل من چکار کنم، الان ارشد هم قاعدتا من دفاع پایان نامم ممکنه تا شهریور سال بعد طول بکشه و اون موقع هم نتونم برای معافی اقدام کنم و بعدش هم برم دکتری!! وضع بدتر میشه!
سلام دوستان برا منم پیامک اومده که سربازیم تمدید شده.. این چه وضعشه من اسفند پارسال پست کردم یعنی چقد دیگه باید الاف باشیم دوسال که سربازیه یک سالم سرکارت میذارن مگه چقد میخوایم عمر کنیم از دوستان میخوام فردا میدون سپاه تجمع کنیم دیگه شورشو دراوردن.
متاسفانه اين تغيير جابه جايي در تاريخ اعزام يك هفته قبل از اعزام براى برخى افراد در همين انجمن نيز پيش امده بود و نظام وظيفه نيز با درخواست تعجيل شما به اول شهريور جواب نمى دهد
شما بايد موضوع را با سازمانى كه امريه داريد درميان بگذاريد انها تصميم مى گيرند
درخواست معافى حين تحصيل براى نقص عضو و برخى بيمارى هاى اعصاب و روان و قلب بوده نه همه بيمارى ها، كميسيون هاى پزشكى نسبت به معافيت دائم سختگيرى هاى زيادى دارند و متاسفانه اين نوع شكلات و سختگيرى ها براى بچه هاى تحصيل كرده به مراتب بيشتر است ، شما تا پايان تحصيل متاسفاه چاره ديگرى نداريد و اين را مد نظر داشته باشيد كه برخى بيمارى ها كه درمان يا جراحى مى شوند معافيتى به ان تعلق نمى گيرد در زير معافيت هاى بيمارى شما را قرار مى دهم
بند 33- كراتوكونوس(قوز قرنيه) با تأييد يافته هاي پارا کلينيک از جمله orb scan يا پنتا کم يا توپوگرافي قرنيه :
الف) درصورتيكه با كراتومتري قابل اندازه گيري نباشد : معاف دائم
ب) در صورتيكه عارضة واضح قرنيه و اختلال ديد ايجاد كرده باشد : معاف دائم
ج) در بقيه موارد : معاف از خدمات رزمي
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)