سرعت اینترنت در ساعت رایگان افتضاح است حتی باز کردن یک سایت هم با کندی شدید مواجه است چه رسد به دانلود!
اگر برای دانلود در ساعات رایگان میخواهید ADSL بگیرید بهتر است از شاتل نگیرید!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت اینترنت در ساعت رایگان افتضاح است حتی باز کردن یک سایت هم با کندی شدید مواجه است چه رسد به دانلود!
اگر برای دانلود در ساعات رایگان میخواهید ADSL بگیرید بهتر است از شاتل نگیرید!
Last edited by ehsan_iace; 25-07-2011 at 06:55.
راستش من مشکل پینگ رو قبول دارم که بخصوص شبها افتضاحه ولی خداییش تو این 5 ماهی که شاتل دارم به تعداد انگشت شمار شبا با مشکل دانلود همراه بودم .
بعدم از ماه پیش سرعت ارت 3 من رو از 30 اوردن 46 که خیلی بهتر شده ماه پیش 32 گیگ دانلود معمولی داشتم 38 گیگ هم رایگان.
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
اره از دیشب یهو پینگا افتضاح شده ولی عجیبه سرعت دانلود برا من از دیشب رو 90 ثابته ! در حالی که شبا از ساعت یک میومد رو 30 ! البته فکر کنم درستش کنن احتمالآ یه مشکلی پیش اومده !
از حدود ساعت 12 ظهر امروز دوشنبه 3 مرداد شبکه شاتل کلاً قطع است یعنی PPPOE کلاً وصل نمی شود.
پشتیبانی اصفهان هم لطف کرده است تلفنها را اشغال کرده است تا یک زمانی خاطرشان بخاطر تماسهای ما مکدر نشود
واقعاً شاتل دیگر جایی برای مدارا و مماشات نگذاشته است.
سلام دوستان.
یه سوال داشتم اونم اینه که قانون FUP تا چقدر دانلود در روز رو دانلود پر مصرف می دونه؟
آخه یه قانون رو اومدن نمی گن چطورریه. صفحه قانون FUP در شاتل اصلا گویا نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
پی نوشت:
این قانون محدودیت 128 کیلوبیت(فقط جامعه عملی کشور،دانشجویان و...) هنوز اجرا میشه یا فقط کاغذ بازیه؟چون من می بینم خیلی از دوستان تا سرعت 1 و 2 مگ هم گرفتن.
ممنون
Last edited by pcsoft; 25-07-2011 at 13:05.
یعنی چه امشب هم ساعت 1 قطع شد تا ساعت 8 از دوستم یه چیز پی ان گرفتم همه سایت ها راحت باز شد همین طور دانلود پس عزیزان چیز پی ان هاتون رو اتیش کنید![]()
سلام.
يه سوالي دارم.
اونايي كه به صورت انلاين بازي ميكنن لطفا بگن كه پينگشون چطوره؟ (سرعت سرويستون رو هم ذكر كنيد)
ممنون.
سلام.
چه جالب.
من 2 سال پيش شاتل داشتم. 128 بود 3 گيگ در ماه.(كرج)
اون موقع فكر كنم ساعت رايگان شبانه از 3 تا 8 يا 2 تا 8 بود. حالا ساعتش مهم نيست. جالبه كه اون موقع هم بعد از شروع ترافيك رايگان هيچ كاري نميشد كرد و با كلي رجز خوني و 10000 با ريفرش زدن شايد 1 سايت بالا مياورد .
هنوزم همينجوري مونده؟؟؟
سلام
برای تمدید قرارداد باید همون قسمت پیش فاکتور رفت؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی نیست جواب بده؟
اگه منظورت سرویس art هست میزان دانلود در روز مهم نیست دانلود در ماه مد نظر که اونم بسته به سرویست تغییر میکنه هرچی سرعتت بیشتر باشه حجم دانلودت هم بیشتره . از 18 گیگ شروع میشه.
اگر هم eco منظورتونه که حجمش معلومه و شبها هم دوستان میگن بیشتر از یک گیگ دانلود نکنید محدود نمیشید.
اون محدودیت سرعت هم قانونش سر جاشه و باید از دانشگاه نامه بگیرید یا مهر شرکت داشته باشید و ... بعضی دوستان میگن با کارت دانشجویی هم میدن اما شاتل برا من کارت دانشجویی قبول نکرد.
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)