تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3236 از 4105 اولاول ... 223627363136318632263232323332343235323632373238323932403246328633363736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,351 به 32,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیزان من شنیدم شهریور ماه خدمت قانونی به 18 ماه برمیگرده
    شما چیزی در این مورد میدونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اعزامی 1 شهریور هستم.یعنی خدمت ما 18 ماه میشه؟!!!!!!!! مگه میشه؟ مگه داریم ؟؟؟

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام کی خدمت شد 24 بعد دوباره کم شد به 21؟
    خدمت از 21 شد 24 بعد همون موقعغ که گفتن کسانی که قبل از سال 94 دفترچه بفرسند همون 21 هست . و بعد هر کی بفرسته 24

همین 2 ماه پیش دوباره کردند 21 برای همه .

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خدمت از 21 شد 24 بعد همون موقعغ که گفتن کسانی که قبل از سال 94 دفترچه بفرسند همون 21 هست . و بعد هر کی بفرسته 24

همین 2 ماه پیش دوباره کردند 21 برای همه .
    خب در حقیقت قرار بود بشه 24 ماه که نشد یعنی کسی با برگ امریه 24 ماهه اعزام نشد .. این بازه بین 18 تا 24 ماه دست خود نظام وظیفه و نهادهای مرتبط هست و نیازی به تصویب قانون نداره

4. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

یعنی کسی از اینجا نیفتاده نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

و یواش یواش داریم میرسیم به ماه اخر .ای خدا کی تموم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام به تمام دوستان عزیز خدمت رفته، خدمت نرفته، در حال اعزام و ... من یه سوال داشتم اونم اینه که من اعزام مجدد هستم یعنی 5 ماه رفتم خدمت ارشد قبول شدم رفتم دانشگاه بعد از فارغالتحصیلی دویاره دفترچه فرستادم اعزامم افتاده 1 شهریور یعنی یک هفته دبگه حالا که برگه یگانم اومده زده پادگان 01 تهران با این اوضاع بعد از 5 ماه خدمت دوباره باید برم آموزشی یا یگان خدمتم 01 تهران افتاده ؟! ممنون میشم اگر میشه راهنمایی کنید
    Last edited by tohid.m; 17-08-2015 at 15:16.

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

سلام به تمام دوستان عزیز خدمت رفته، خدمت نرفته، در حال اعزام و ... من یه سوال داشتم اونم اینه که من اعزام مجدد هستم یعنی 5 ماه رفتم خدمت ارشد قبول شدم رفتم دانشگاه بعد از فارغالتحصیلی دویاره دفترچه فرستادم اعزامم افتاده 1 شهریور یعنی یک هفته دبگه حالا که برگه یگانم اومده زده پادگان 01 تهران با این اوضاع بعد از 5 ماه خدمت دوباره باید برم آموزشی یا یگان خدمتم 01 تهران افتاده ؟! ممنون میشم اگر میشه راهنمایی کنید

نه، شماکه قبلا به یگان خدمتی معرفی شدید دیگه آموزشی ندارید (شما رو همون روز اول که خودتونو به 01 معرفی می کنید از بقیه جدا می کنن و فکر کنم چند روز بعد برمیگردید و امریه میگیرید و ... )

(البته یه مورد خاص دیدم که یکی از هم دوره ای های خودم 6 ماه خدمت کرده بود ولی دوباره به عنوان اعزام مجدد دوره آموزشی رو کامل گذروند!)

9. این کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

نه، شماکه قبلا به یگان خدمتی معرفی شدید دیگه آموزشی ندارید (شما رو همون روز اول که خودتونو به 01 معرفی می کنید از بقیه جدا می کنن و فکر کنم چند روز بعد برمیگردید و امریه میگیرید و ... )

(البته یه مورد خاص دیدم که یکی از هم دوره ای های خودم 6 ماه خدمت کرده بود ولی دوباره به عنوان اعزام مجدد دوره آموزشی رو کامل گذروند!)
    ممنون مهرداد جان ایشالا که من جزو مراد خاص نباشم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شما هر استانی که هستین برگه دوره تکمیلی. با خودتان به مرکز اموزش سپاه استان ببرین سپاه استان نه سپاه ناحیه شهری که هستین. یه بخشی به اسم اموزش سربازان هست. که برگه تکمیلی میبیرین برای شما. کپی برابر اصل میکنن که امپزشی ببرین نشان بدهین نهایتش دوروز کاری شما نگه میدارن وبعد نامه معرگفی به یگان میدن من که رفتم پرسیدم برای ابان گفتن ده رپز قبل از اعزام بیا برای کپی برابر اصل کردن فعلن تو مرداد زوده نگران نباش. اموزشی نمیری شما. منم خودم پذیرش پدافند سپاه گرفتم. اموزشیم اردکان یزده یکم ابان
    داداش دمت گرم رفتم و نامه و کپی ازشون واسه سپاه اردکان گرفتم، فقط یه مسعله بعد از آموزشی میتونم خدمتم رو بیارم استان خودم؟ اگه نشه به نظرت کجاها تقسیم بشم؟ راسی من نیرو هوایی سپاه اردکان هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان عزیز...من قرار بود 6/1 اعزام بشم،ینی یکشنبه هفته دیگه و برگه ی سفید هم اوردن در خونه و محل اعزام هم مشخص شد.........تا الان.......که برام sms اومده که به دلیل عدم پذیرش مراکز اعزامم به تاریخ 8/1 تمدید شده... الان میتونم کاری کنم که همون تاریخ قبلی اعزام بشم؟؟...الان یکساله میخوام برم خدمت هر بار یه مشکلی پیش میاد...دیگه خسته شدم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •