دوست عزیز مشکل اینجاست که دقیقا" معلوم نیست که مشکل از مودم هستش
وگرنه جهنم و ضرر یه مودم دیگه میگیرم ولی بحث اینه مودم جدید هم خریده شد و بازم همین مشکل بود من میمونم و 4 تا مودم
دوست عزیز مشکل اینجاست که دقیقا" معلوم نیست که مشکل از مودم هستش
وگرنه جهنم و ضرر یه مودم دیگه میگیرم ولی بحث اینه مودم جدید هم خریده شد و بازم همین مشکل بود من میمونم و 4 تا مودم
اگه چند تا مودم امتحان کردید که هیچ
از این رو این حرفو زدم که فامیلمون هم چنین مشکلی داشت و مودم zyxel و tp link رو امتحان کردیم جواب نداد ولی وقتی با مودم خودم تست کردیم نه تنها قطعی نداشت بلکه سرعتش هم بالا رفت
فعلا" که از طرف سامانه 195 دارن پیگیری میکنن
خود شرکت پارس آنلاین که فقط مارو سر کار میگذاشت امیدوارم اینا با این پیگیریشون جواب درستی به ما بدم
اگه مشکل از مودم بود حتما" تعویض میکنم
شما یه امتحان کن تمام تلفن ها و دستگاه فکس یا هر چیزی که به خط تلفنت وصله رو جدا کن و مودمت رو تست کن .....
یا اگه تونستی مودم رو ببر دم در تست کن به این صورت که سیم ورودی تلفن رو کلا جدا کن تا تلفن خونه قطع بشه و اونو به مودمت وصل کن
امکانش هست که سیم تلفنت یا یکی از دستگاه هایی که بش وصل هست روی خطت اختلال ایجاد میکنه یا مثلا سیم تلفن از کنار سیم برق یا مثلا از کنار پمپ رد میشه و وقتی پمپ کار میفته اینترنتت قطع میشه .... ( تجربه شخصی )
mtu و mss رو تغییر داد، از سیستم خودش هم یه کارایی کرد
این سرعت اینترنت الانمه (کیلوبایته)
اینم مال قبله :
پینگ 8.8.8.8 هم 370 بود الان 180ــه
Last edited by mohamad7824; 16-06-2014 at 20:00.
ممنون از توجهتون عزیز
این کارو ها رو هم خودم انجام دادم هم 3 بار پشتیبانی خود پارس آنلاین انجام داده بشم مشکل داره
از تو اکانتینگشون سرعتتو برده بالاتر
این mss چیه دیگه؟
لطفا یه عکس از صفحه ش بذار
و مقادیر قبلی این 2 تا چقدر بود و الان چنده؟
الان عکس نمیتونم بزارم
TCP MSS : 1240
TCP MTU : 1280
ولی اصل کارو تو سیتم خودش انجام داد![]()
اینا فقط پینگو بهتر میکنن
اینکه چقدر سرعت دانلودت باشه مربوط میشه به اکانتینگشون و اینکه چقدر عدد دانلودو ببره بالا واست
راستی با تیم ویور نمیشه وقتی وارد سیستمت شدن بری تو سیستمشون سرعت دانلودو ببری بالا؟![]()
Last edited by farshad0123; 16-06-2014 at 22:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)