کلا الکی هست مخصوصا اون هدیه پیامک خالی به 7000![]()
کلا الکی هست مخصوصا اون هدیه پیامک خالی به 7000![]()
آره جدیدا ایرانسل خیلی دروغگو شده !
قبلا فکر کنم 50 تا پیامک رایگان میداد الان کرده 10 پیامک ، تازه فعالش هم نمیکنه !
سلام
کلا به خاطر حرکت های بسیار زشتی که ایرانسل کرد
کلی تبلیغات برای دائمی کاهش هزینه و.... کرد
اما متاسفانه همه رو لغو و قیمت ها را به شدت افزایش داد
بنده تمامی خدماتی که از ایرانسل استفاده می کردم حتی TD-LTE و... لغو از خدمات دیگر شرکت ها مثل مبین نت - رایتل - همراه اول استفاده می کنم
حتی سیمکارتم را خاموش کردم .
حرکتشون بسیار زشت و ناپسند است
Last edited by Tornado2800; 17-10-2018 at 20:52.
کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟
عزیزی قبلا زحمت کشیدن و توضیح کاملی ارائه دادند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mansia; 18-10-2018 at 18:21.
خاک بر سر این ایرانسل کنن، به خاطر 5 تومن باید یه ربع بری شکایت ثبت کنی، هم رقمش آدم میبینه ارزش نداره هم میبینه اگه نکنه باز پررو تر از اینی که هستن میشن.
اگر اشتباه نکنم هر دو سایت نوکیا هستند.در مورد سکتورها قبلا هم عرض کردم که نیاز به تعویض ندارند مگر اینکه ترافیک منطقه شما به حدی بالا بره که نیاز به اضافه کردن کریر های بیشتر و در نتیجه نیاز به پین های بیشتری باشد که فیدرها را به بتوان به ان وصل کرد.
هر دو اپراتور تجهیزات تریجی و فورجی رو نصب کردند و اگر مدت زیادیه که فعال نشدن مشکلات ظرفیت لینک یا همون پهنای باند وجود داره. سرعتتون روی شبکه نسل 3 همراه اول چگونه هست؟
سلام ... ممنون از جواب تون .... همراه اول یک سال هست تریجی شده ، سمت یکی از سکتورا کاربر بیشتره و در طول روز از 120 تا 500....سمت دو تا سکتور دیگه که کاربر کمتره ، در طول روز از 250 تا 900 کیلوبایت ( بیشتر روی 500 کیلوبایت هست ).....ایرانسل بیش از یک سال هست که تجهیزات تریجی و فورجی رو نصب کرده ، اما هنوز راه اندازی نشده ، ( خرداد 96 برای 48 ساعت تریجی و فورجی راه اندازی شد ، اما پهنای باندش مشکل داشت ) اما جدیدا گفتن تریجی رو راه اندازی میکنن...در فاصله 5 و 10 کیلومتری دو دکل ایرانسل دیگه هم هست که از همین ایرانسل تغذیه میشن و هر دوتا تریجی هستن و سرعتشون در طول روز با سیگنال 90- بین 800 کیلوبایت تا بالای 1 مگابایت هست.......یه سوال دیگه تجهیزات نوکیا کیفیت شون چطوره و تجهیزات کدوم شرکت بهتره ؟
Last edited by mortezaahmadi70; 22-10-2018 at 08:02.
سلام دوستان ایرانسل هر روز 200 تومن از شارز گوشیم کم میکنه چیکار کنم؟
پیامک تبلیغاتی هم قطع کردم ولی متاسفانه کم میکنه
سلام
با پشتیبانی آنلاین صحبت کردی ؟!
یه بار سر همین داستان ۶۰ تومن رفت تو پاچم!
میگفت عضو هواداری فلان تیم شدی که نشده بودم [emoji58]
روزی ۵ هزار تومن میزد به حساب !
حتما آنلاین مشکل رو بررسی کن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)