کارشو یه روزه انجام میدن یا معطل میکنن؟ اخه راه ما خیلی دوره تا قزوین.
خودمم که یکم میرم اموزشی و پدرم خودش باس بره با این اوصاف. البته کارت سبز ایثارگری داره
کارشو یه روزه انجام میدن یا معطل میکنن؟ اخه راه ما خیلی دوره تا قزوین.
خودمم که یکم میرم اموزشی و پدرم خودش باس بره با این اوصاف. البته کارت سبز ایثارگری داره
اعزامم تیر بود
خودشون تغییر دادن انداختن شهریور
دوستان سلام
درسته که اونهایی که امریه دارن نمیتونن از کسری خدمت استفاده کنند؟
یا اینکه سازمانی که امریه صادر کرده اعلام کنه که ما کسری نمی پذیریم ...!!! نمیشه برای کسری اقدام کرد؟
درود
شرایط گرفتن امریه چیه؟ چه جاهایی میشه امریه گرفت؟ خدمتش چطوریه؟ آموزشی هم داره یا آموزشی جداست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
همه چى بستگى به سازمانى دارد كه از ان امريه گرفتيد برخى سازمان ها با اين موضوع مشكلى ندارند.
هر سازمان و ارگان شرايط خاص خود را از لحاظ معدل ، مقطع تحصيلى ، متاهل يا مجرد بودن و... دارد. هر سازمانى كه كه رشته تحصيلى شما را نياز داشته باشد امريه ان را رشته را دارد. خدمت در ان سازمان ها بر اساس مقرارت داخلى ان از جمله ساعت ورود و خروج است اما در بحث مرخصى مانند بقيه سربازان هستيد. برخى سازمان ها مانند وزارت دفاع خودشان اموزشى جدا دارند براى افراد امريه دار ان سازمان در پادگان جوادى نياى قزوين كه طول مدت اموزشى نيز كوتاه تر مى باشد . افرادى كه امريه قرارگاه خاتم النبيا سپاه هستند در سپاه اموزش مى بينند و بقيه افراد امريه دار يا در ناجا يا در ارتش اموزشى دارند و در پايان اموزشى به ان سازمان مى روند.برخى از سازمان ها با كسرى خدمت چه بسيج باشد و چه ايثارگرى مشكل دارند و قبول نمى كنند اگر مى خواهيد از كسرى استفاده كنيد قبل از ان از هر سازمانى دقيق سوال كنيد.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اخ گفتی
منم دارم دیوونه میشم
میخواستم برم نظام وظیفه فردا![]()
سلام دوستان
من فوق لیسانس حقوقم افتادم 01 نیروی زمینی ارتش چجور جاییه؟ ساکن تهرانم مرخصی هم داره؟ ممنون راستی تقسیماتش چطوره؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من فوق لیسانس حقوقم افتادم 01 نیروی زمینی ارتش چجور جاییه؟ ساکن تهرانم مرخصی هم داره؟ ممنون راستی تقسیماتش چطوره؟
اول برید پست ، اگه نبود برید نظام وظیفه
یا حسین
افتادم تبریز
مرکز اموزش ولیعصر تبریز--- نیرووی انتظامی
بدترین کابوس![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)