اگه کسی شکایت پارس انلاینو کرد برا شبانه و نامحدود مخابرات هم بهشون بگه بلکه یه فرجی شد![]()
اگه کسی شکایت پارس انلاینو کرد برا شبانه و نامحدود مخابرات هم بهشون بگه بلکه یه فرجی شد![]()
دوستان سرعت شمام الان پایینه ؟ الان روی 9 مگ اسمی خط بسته شده ولی عملا سرعت از 30 بالاتر هم نمیره یه ساعت هم هست زنگ میزنم پشتیبانی بعد از ده دفعه اشغال بودن وصل میشه میگه 15 نفر تو صف هستند و بعد چند لحظه اتوماتیک قطع میشه
شکایت فقط شکایت از پارس انلاین و مخابرات
انگار هنوز شکایت نکردم سرعتم خوب شد
بواسطه آشنایی یا فامیلی یا رفیقی که تو پارس آشنایی داشته ثبت نام کردی؟
چون هر کی تا حالا ثبت نام کرده سرعت شبانش افتضاح بوده تا حالا ندیدم کسی سرعت شبانش تو پارس خوب باشه![]()
فقط ثبت نامم ولی سرعتم به واسطه شانس و اقبال بلندم خوب شده
ولی جدای از شوخی همیشه انقدر خوب نیست مثلا دیشب 2.7 گیگ بیشتر دانلود نکردم
خب همون دیگه برا ثبت نام یه اشنا باهات باشه کافیه مطمئن باش اگه آشنا باهات نبود سرعت شبانت اینجور نبود فامیلمون هم که از پارس دزفول داره شبا سرعتش پایین میاد![]()
سلام و درود بر همه
ببخشید من نمیتونم کل این 3233 صفحه را مطالعه کنم پس همینجا مشکلم را مطرح میکنم :
حدود بیست روزه سرعت روزانه و شبانه پارس آنلاین به شدت برای من افت پیدا کرده و سرعت دانلودم
حتی با چیزی که باهام قرارداد هم بستن نیست من سرویس 512 محدود هستش پس باید سرعت دانلودم
حداقل 60 کیلوبیت باشه با پشتیبانی هم چندین بار تماس گرفتم اما هر بار چرت و پرت تحویلم دادن و تیم ویوو گرفتن
و خلاصه هر کار ابتدایی که بهشون یاد داده بودن و هممون هم بلدیم رو انجام داد و نتیجه ای حاصل نشد فقط کلی هزینه تلفن رو دست ما گذاشت
خواستم ببینم کسی دیگه هم این مشکل را داره یا نه ؟؟
سوال بعدم : اگه بخوام از پارس آنلاین کوچ کنم چه شرکت دیگری میشناسید که شبانه رایگان هم داشته باشه و سرعت دانلود ازش هم خوب باشه ؟؟
با تشکر
سلام
من هم 512 دارم سرعت افتضاحه شبها
به زور 1.5 گیگ گرفتم دیشب و شبهای قبل کمتر بود
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)