بیشتر موقعها هم که 3g کم میره رو 4g
دیتا روکه روشن میکنم یه ۳۰ثانیه 4gبعد 3gمیشه
بیشتر موقعها هم که 3g کم میره رو 4g
دیتا روکه روشن میکنم یه ۳۰ثانیه 4gبعد 3gمیشه
آقا یه سوال از دوستانی که رایتل استفاده کردن.
چرا تو منطقه ای که پوشش کامل LTE هستم بیشتر مواقع این hیا H+ ؟ در ضمن با گوشی دیگه هم تست کردم همینه؟
رفیق تاپیک رایتل سوال کن که جوابت رو هم راحت تر بگیری
سلام دوستان من مدتی هست ک وقتی با ایرانسل بسته نامحدود میگیرم وسط دانلود میره از اول کسی میدونه مشکل از کجاست؟
به شدت این مشکل رو دارم و داره بشتر میشه و نمیتونم دیگه شبا دانلود کنم میره از اول
مشکل از ایرانسل هست ، زیر بارش هم نمیره
من حتی شکایت هم کردم اما هیچی!!!
من دیگه به روش لینک مستقیم دانلود نمیکنم . از اونجایی که VPS دارم از فایلها تورنت میسازم و از طریق تورنت دانلود میکنم . سرعت دانلود دقیقاً به اندازه لینک مستقیم هست و دیگه خرابی فایل ندارم .
یعنی چی تورنت میسازی؟ میشه یکم توضیح بدی؟ ممنون میشم
Sent from my iPhone using Tapatalk
مطالب در مورد تورنت زیاده . اگر با سیستم تورنت آشنا نیستید پیشنهاد میکنم با جستجو در اینترنت در این مورد اطلاعات کسب کنید .
حتی اگر VPS ندارید میتونید از طریق سایت زیر لینک مستقیم وارد کنید و تورنت بگیرید . این تورنت رو به برنامه هایی مثل میکروتورنت (µTorrent) بدید تا دانلود کنه . لینک هم باید مستقیم و بدون پسورد باشه و نیازی به جنریت کردن نباشه . ضمناْ محدودیت حجم هم تا 10 گیگ برای هر فایل هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط آخرین باری که من تست کردم در ویندوز سرعت دانلود پایین بود ولی در لینوکس هیچ فرقی با دانلود به روش معمولی نداشت . شاید تنظیماتی باید در نرم افزار انجام میشد ...
قبلا از ساعت 5 الی 6 صبح اینترنت ساعتی 1 گیگ رایگان بود . الان این پلان رو برداشته !
دوستان اطلاع دارن چه ساعتی رایگان ــه ؟ یا کلا رایگان رو برداشته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)