تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3231 از 3347 اولاول ... 22312731313131813221322732283229323032313232323332343235324132813331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,301 به 32,310 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این شرکت انقدر احمق و به فکر پول هست که بابت تماس با اپراتور هم هزینه میخواد

یه خط دایمی دارم، دو سه دوره هست که پرداخت نکردم میخواستم صفر کنم ترابرد کنم MCI, زنگ زدم ۷۰۰, چون حد اعتبارش پره ، اجازه برقرای تماس نمیده!!!
    حتی به 900 هم ک زنگ بزنی اگر اشتباه نکنم هزینه میگیره،نمیدونم قبلا رایگان بود والان پولی یا برعکس شده
    خلاصه خودم با شک و تردید ترابرد زدم همراه اول یکی بخاطر قبض های میون زمین و هوا یکی هم بخاطر ودیعه که ،تا امروز ک 9روز میگذره، هزینه تماسی ک صادر شده دقیق هست
    ودیعه هم ک خوبه چون هرچی بالاتر باشه ترس داره ی لحظه نت روشن بشه،ی قبض تپل امده
    حرف قشنگی زدید ک گفتید،ایرانسل طرح های متنوع داره ولی ثابت نیست ولی همراه اول طرح های کمی داره ،حداقل ثابته
    من بسته 800مگ خوش امدم تموم شد و میخوام 20گیگ شش ماهه بخرم چون مصرفی هم ندارم و از اون طرفم شبانه رایگان اگر بیدار بودم استفاده کنم
    ایرانسل من حدود 3ماه پیش بود طرف امده منطقه و خونه مون را چک کرده برای وضعیت انتن دهی و اینکه حتی دکل نزدیک ب ما هم برداشتن،بعد دیروز دوبار از پشتیبانی ایرانسل زنگ زدن برای برسی انتن دهی 4G ک گفتم من ترابرد زدم ولی واقعا خسته نباشید بعد 3 ماه یادتون امده ک این مشترک قبلا درخواست برسی داده بود
    تیم پشتیبانی همراه اول بداخلاق هستند تا حدودی و یکم بی اعصاب ولی پیگیرشون منطقی تره ، ولی ایرانسل مهربون و فدات بشم زیاد میگن ولی مشترک متاسفانه دایورته یا بنوعی میخوان مشترک را قانع کنند ک حق با ما هست نه شما...
    Last edited by Hidden-Hunter; 10-10-2018 at 16:17.

2. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز . شما تیک data roming رو بزن .بعد جستجوی دستی شبکه بکن و توی شبکه های انتخاب شده همراه اول رو انتخاب کن. اسم شبکه موبایلت میشه rightel ا RIGHTEL .این رومینگ هست و دیگه هم عوض نمیشه و همه تعرفها با رایتل حساب میشه ولی از آنت همراه اول استفاده می کنی .
    روی رومینگ ایرانسل نرو مگه در شرایط اضطراری

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

حتی به 900 هم ک زنگ بزنی اگر اشتباه نکنم هزینه میگیره،نمیدونم قبلا رایگان بود والان پولی یا برعکس شده
    خلاصه خودم با شک و تردید ترابرد زدم همراه اول یکی بخاطر قبض های میون زمین و هوا یکی هم بخاطر ودیعه که ،تا امروز ک 9روز میگذره، هزینه تماسی ک صادر شده دقیق هست
    ودیعه هم ک خوبه چون هرچی بالاتر باشه ترس داره ی لحظه نت روشن بشه،ی قبض تپل امده
    حرف قشنگی زدید ک گفتید،ایرانسل طرح های متنوع داره ولی ثابت نیست ولی همراه اول طرح های کمی داره ،حداقل ثابته
    من بسته 800مگ خوش امدم تموم شد و میخوام 20گیگ شش ماهه بخرم چون مصرفی هم ندارم و از اون طرفم شبانه رایگان اگر بیدار بودم استفاده کنم
    ایرانسل من حدود 3ماه پیش بود طرف امده منطقه و خونه مون را چک کرده برای وضعیت انتن دهی و اینکه حتی دکل نزدیک ب ما هم برداشتن،بعد دیروز دوبار از پشتیبانی ایرانسل زنگ زدن برای برسی انتن دهی 4G ک گفتم من ترابرد زدم ولی واقعا خسته نباشید بعد 3 ماه یادتون امده ک این مشترک قبلا درخواست برسی داده بود
    تیم پشتیبانی همراه اول بداخلاق هستند تا حدودی و یکم بی اعصاب ولی پیگیرشون منطقی تره ، ولی ایرانسل مهربون و فدات بشم زیاد میگن ولی مشترک متاسفانه دایورته یا بنوعی میخوان مشترک را قانع کنند ک حق با ما هست نه شما...
    دقیقا
    من دو بار کارم به پشتیبانی همراه اول افتاد
    یه بار یه بسته فعال داشتم، که هنوزم خودم شک دارم خودم فعال کردم یا باگ بوده اما روز آخر متوجه شدم و تماس گرفتم توضیح دادم ، چک کردن و برگشت زدن
    مورد بعدی هم بحث انتن دهی بوده که بهت شد اما فقط ۳جی

اما حداقل ۳۰ تا شکایت از ایرانسل دارم که حتی یکیش هم حق به من نرسید
    از محاسبه هزینه پیامک انگلیسی به جای فارسی بگیر تا ترابردی که به درخواست من نبود و ۱۰-۲۰ تومن ضرر زدن و یا تی دی ال تی ای که ۵ روز قطع بود و گفتم که روزم رواضافه کنید گفتن چون شما یک ساله تمدید کردی ، نیازی به ۵ روز نداری!!! کاری ندارم اما پشتیبانی کلا بیخوده

فقط متاسفانه خونم فقط ایرانسل پوشش داره و رایتل و‌همراه اول خیلی ضعیف ( پای پنجره) با اینکه دو دل بودم اما ۱-۳ آبان ، ترابرد میکتم

5. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون چیه؟ به انتن وصل نشد یا وصل شد ، ولی اینترنت وصل نشد؟ اگه دومیه، یه APN جدید بسازید ، قسمت ------ هم خالی باشه
    بعضی وقت ها هم لازمه یه بار خاموش کنی که درست شه
    آقا نشد که نشد.اصلا کانکت نمیشه به همراه اول.گوشیو خاموش و روشن کردم نشد.apnهم ساختم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آقا نشد که نشد.اصلا کانکت نمیشه به همراه اول.گوشیو خاموش و روشن کردم نشد.apnهم ساختم
    apn ,ربطی به وصل شدن نداره

به ۲ جی هم وصل نمیشی؟

تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

apn ,ربطی به وصل شدن نداره

به ۲ جی هم وصل نمیشی؟
    نه اصلا وصل نمیشه حتی 2g

تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی سرچ میکنم همراه اول ایرانسل رایتل های وب میاد روی هیچ کدوم وصل نمیشه

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه اصلا وصل نمیشه حتی 2g
    بالا قسمتی که قرار یک apn بسازی ، یک منو هست ،reset default همچین چیزی

تست کن ببین جواب میده

من موقعی ک ترابرد زدم همراه اول apn ساختم ولی کانکت نمیشد تا گزینه ای ک گفتم را انتخاب کردم و اینترنت وصل شد

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بالا قسمتی که قرار یک apn بسازی ، یک منو هست ،reset default همچین چیزی

تست کن ببین جواب میده

من موقعی ک ترابرد زدم همراه اول apn ساختم ولی کانکت نمیشد تا گزینه ای ک گفتم را انتخاب کردم و اینترنت وصل شد
    مشکل این دوستمون یه چیز دیگست
    رومینگ به انتن وصل نمیشه

تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز وصل شد علامت Rاون بالا اومد ولی یا اینترنت نداره یا 2g همون E

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •