حتی به 900 هم ک زنگ بزنی اگر اشتباه نکنم هزینه میگیره،نمیدونم قبلا رایگان بود والان پولی یا برعکس شده
خلاصه خودم با شک و تردید ترابرد زدم همراه اول یکی بخاطر قبض های میون زمین و هوا یکی هم بخاطر ودیعه که ،تا امروز ک 9روز میگذره، هزینه تماسی ک صادر شده دقیق هست
ودیعه هم ک خوبه چون هرچی بالاتر باشه ترس داره ی لحظه نت روشن بشه،ی قبض تپل امده
حرف قشنگی زدید ک گفتید،ایرانسل طرح های متنوع داره ولی ثابت نیست ولی همراه اول طرح های کمی داره ،حداقل ثابته
من بسته 800مگ خوش امدم تموم شد و میخوام 20گیگ شش ماهه بخرم چون مصرفی هم ندارم و از اون طرفم شبانه رایگان اگر بیدار بودم استفاده کنم
ایرانسل من حدود 3ماه پیش بود طرف امده منطقه و خونه مون را چک کرده برای وضعیت انتن دهی و اینکه حتی دکل نزدیک ب ما هم برداشتن،بعد دیروز دوبار از پشتیبانی ایرانسل زنگ زدن برای برسی انتن دهی 4G ک گفتم من ترابرد زدم ولی واقعا خسته نباشید بعد 3 ماه یادتون امده ک این مشترک قبلا درخواست برسی داده بود
تیم پشتیبانی همراه اول بداخلاق هستند تا حدودی و یکم بی اعصاب ولی پیگیرشون منطقی تره ، ولی ایرانسل مهربون و فدات بشم زیاد میگن ولی مشترک متاسفانه دایورته یا بنوعی میخوان مشترک را قانع کنند ک حق با ما هست نه شما...