اوه اوهخدا نصیب کسی نکنه
اوه اوهخدا نصیب کسی نکنه
مگه ما از این سرعتا نداریم!
128 وایمکس و مخابرات الان همینجوره تا اونجایی که میدونم کشورای دیگه سرعتا رو واقعی میدن مثلا 128 همون 128 1مگ همون 1مگ بحث سر سرعتای بالاتر و ارزونتر بودن و نامحدود بودنشونه نه مثل پارس انلاین 2مگ محدود بگیری روزا سرعتت 5مگ باشه ولی شبا که رایگانه از 1مگ هم کمتر بشه
مثلا کشور هند سرعت 1مگ نامحدودش که 130کیلوبایت سرعت دانلودشه(یعنی همون 1مگ واقعی) ماهی 20تومن به پول ایران درمیاد اونوقت میخواید 1مگ اونارو با 1مگ پارس که با این قیمت با 3گیگ اونم با هزاران محدودیت شبانه و... مقایسه کنید!![]()
Last edited by farshad0123; 14-06-2014 at 16:43.
آقا اصلا من رفتم سر کار الان شما خوشحال میشید چه غلطی کردم این گذاشتم الان میرم پاکش میکنم
Last edited by khoodet; 14-06-2014 at 18:34.
دوستان یه نگاه به اینترنت ارمنستان کنید ببینید ما چقدر بدبختیم! هزینشم به پول ما ماهیانه 50 هزار میشه!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نامحدود!!!!!!!!!!!
Last edited by lastevil; 14-06-2014 at 19:31.
باو یه چی گفتم.... چرا میزنی حالا؟
محتوای مخفی: ...
دوستان
من حدودا" 2 ماهی هست مشکل خیلی بدی دارم
به طرز عجیبی اینترنتم قطع و وصل میشه جوری که مثلا" 2 دقیقه وصله بعد 10 ثانیه قطع میشه
از طریق پشتیبانی تهرانم اقدام کردم 1 هفته به قول خودشون حتی پورتم رو عوض کردن بازم درست نشد
حالا کسی از این مشکل تا حالا داشته ؟
یه مودم دیگه تست کن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سرعت شبانم از 800 کیلوبیت بالا ترنمیره با سرویس 512 چی کار کنم زنگ بزنم به پشتیبانی/؟
اینم اضافه کنم با تماس با پشتیبانی طرف میگه همین که هست هرچی هم بهش می گم می خوام از وب سایت های داخلی فقط استفاده کنم نمی فهمه
الان چه شرکتی شبانه با وب سایت های ایرانی با سرعت بالا و حجم خوب می ده؟
Last edited by jjjan; 15-06-2014 at 07:56.
با سرویس 512 کیلو بیت انتظار داری سرعتت بالاتر از 800 کیلو بیت هم باشه ؟![]()
سلام
من شکایت کردم بعد واسم زنگ زدن ولی من نبودم که جواب بدم
دیگه زنگ نمیزنن ؟ باید دوباره شکایت بکنم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)