میتونستند مثل بقیه شرکت ها از یک یوزر و پس دیگه برای شبانه استفاده کنند.من الان از مخابرات 128 دارم روی 4مگ بستن شبانه هم اگه با اکانت روزانه کانکت بشی سرعت مثل روزانه هست اینجوری دیگه مشکل پینگ هم نداره...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میتونستند مثل بقیه شرکت ها از یک یوزر و پس دیگه برای شبانه استفاده کنند.من الان از مخابرات 128 دارم روی 4مگ بستن شبانه هم اگه با اکانت روزانه کانکت بشی سرعت مثل روزانه هست اینجوری دیگه مشکل پینگ هم نداره...
سرعت دانلود شبانه من یه دفعه ای از 60-70 اومده 15-16 این دیگه چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
مشکل اینجاست که من اصلن دانلود شبانه نداشتم فقط 1 هفته پیش 100 مگ دانلود کرده بودم همین
چرا محدود کردن
برای همه اینجوری شده اخیرن؟
اینا سیستمشون مسخره هست بعضی مواقع کسی که دانلود نمیکنه محدود میکنن بعضی ها هم شبی 4 5 گیگ دانلود میکنن محدود نمیکنن شانسی هست![]()
با سلام
سرویس بنده هم 10 روزی است که این طوری شده و هر چی زنگ میزنم بهشون و با مسئولین فنی کارکشتون( در امر دست به سر کردن مشتری ) صحبت میکنم فقط و فقط و فقط اراجیف تحویلم میدن. نمیدونم چیکار کنم ؛ چهار تا سایت رو باز میکردیم میدیدیم الان با این سرعت 4 کیلو دیگه سایت هم باز نمیشه.از یکی دو تا از دوستام که این طوری شدن پرسیدم ( تو شیراز ) همه اونایی که این بلا به سرشون اومده مثل خودم سرویسشون رو تازه شارژکردن و 6 ماهه یا 1 ساله دارن.و این معلوم میکنه که چرا سرعتمون اومده پایین . اول دوره هست و کسی که اول دوره هست مجبوره بسازه .
چهارمین شب محدودیت !!!
تورنت منم اصلا دانلود نمی کنه
از چند راه می تونن تورنت رو ببندن
فکر کنم پورت خاصی داره که می بندن که اگه یه نرم افزار درست و حسابی پورت فورواردر باشه دورش می زنه
یه راه دیگه هم من دیدم که دائم پکت اند رو می فرستن و کلاینت ما فکر می کنه دانلود به 100 درصد رسیده و خودش هی قطع می کنه
اگه از این روش استفاده کنن تو سر برگ سرعت گرافش مثل نوار قلب دائم بالا پایین می شه
کلا شاتل اگه بخواد می تونه حتی هاردمونم ببنده نذاره واردش شیم
در خونه و در اتاقمونم می تونه ببنده که بیرونم نتونیم بریم
خلاصه هر کاری از شاتل بر میاد
زنگ بزنم پشتیبانی بگم پایینه سرعتم و من دانلود شبانه زیاد نکردم
رسیدگی میکنن![]()
خب چرا اونایی که دانلود میکننو محدود کنن پهنای باندو اضافه کننبا این کار صورت مساله رو پاک میکنن
[QUOTE=mhv_kntu;6281212
این اصطلاح بستن ترافیک تورنت رو میشه توضیح بدین ؟ کلا ترافیک چطوری برای تورنت تعریف میشه که بشه اون رو بست ؟[/QUOTE]
اقا ترافیک یعی چی؟ یعنی عبور مرور من پرسیدم که ممکنه شاتل پورت مربوط به تورنتو بسته باشه که عبور و مرور از طریق تورنت جلوش گرفته شده باشه؟
ترافیک تورنت تموم شده واقعا از اون حرفا بودا من کی اونطوری گفته بودم
چاره ای جز این ندارید اره زنگ بزنید...
سلام دوستان
یه سوالی از خدمتتون داشتم :
من در حال حاضر سرویس 128 نامحدود داتک دارم ( سه ماهه 63 تومن )، میخواستم بدونم کیفیت سرویس های اکو 512 شاتل چطوره ؟ ارزش داره این سرویس خودمو بیخیال شم ( دانلود شبانه روزیو کنسل کنم بذارم فقط برای 1 تا 7 ) بیام اکو512 بگیرم ؟ سرعت شبا خوبه ؟ یا نه داغونه ؟ نظرتون چیه ؟
یه سوال دیگه این که ترافیک ماهی دو گیگ فقط برای وبگردی جواب میده دیگه ؟
راحت جواب میده ؟ یا همش باید حواست باشه یه وقت این ور اونور نشه !
مرسی بروبکس
سرویس های اکو دانلود شبانه را محدود میکنن در حد دایل آپ یا حتی کمتر...
سرویسهای نامحدود ارت هم نامحدود نیست به یک مقدار خاصی که رسید سرعتت را محدود میکنن به مقدار واقعی سرویس نه مقداری که روی خط میبندن
دو گیگ فکر کنم کم باشه البته بستگی به نوع وب گردی شما هم داره حداقل 3 گیگ به نظر من
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)