تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3230 از 4751 اولاول ... 2230273031303180322032263227322832293230323132323233323432403280333037304230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,291 به 32,300 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان امیدوارم ناراحت نشید از حرف من..

ولی یکی از بهترین سیاستهای شاتل همین محدود کردن شبانه بود.. چون من خودم شخصا اصلا شبها دانلود ندارم! با سرویس اکو 512، فقط وبگردی و فیس ..وک و تحقیق و..

طول روز که مشغول کار هستم و شب یک به بعد انلاین میشدم اصلا نمیشد از نت استفاده کرد! من نمیدونم چرا ولی این سیستمی که گذاشتن روی پینگ هم تاثیر گذاشته و سرعت لود صفحات هم بالا رفته..

من که ازشون متشکرم !
    سلام من دو ساله شاتل دارم و راضی هستم.. . من تهران هستم ..میدونید که توی ایران ایده ال وجود نداره.. من توی شرکت پارس دارم ولی از شاتل راضی تر هستم.. پشتیانی خوبی داره ( هرچند گاهی اوقات یه کم ببخشید گیج بازی در میاورند)

سرعت روزانه اگه از مرورگر خوبی مثل کروم استفاده کنی تقربیا خوبه ...دانلود روزانه روی همون 64-70 که باید باشه هست!

دانلود شبانه و پینگ شبانه قبلا تعریفی نداشت الان بهتر شده ولی

بهترین نیست ولی بین بدو بدتر؛ این بده است!!..

اکو 512 تا اونجاییکه من میدونم با 3 گیگ هست، اگه در روز دانلود نکنی و بازی انلاین زیاد نداشته باشی سه گیگ بسه! در غیر اینصورت کم میاد!
    میتونستند مثل بقیه شرکت ها از یک یوزر و پس دیگه برای شبانه استفاده کنند.من الان از مخابرات 128 دارم روی 4مگ بستن شبانه هم اگه با اکانت روزانه کانکت بشی سرعت مثل روزانه هست اینجوری دیگه مشکل پینگ هم نداره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه من یه دفعه ای از 60-70 اومده 15-16 این دیگه چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    مشکل اینجاست که من اصلن دانلود شبانه نداشتم فقط 1 هفته پیش 100 مگ دانلود کرده بودم همین
    چرا محدود کردن
    برای همه اینجوری شده اخیرن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه من یه دفعه ای از 60-70 اومده 15-16 این دیگه چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    مشکل اینجاست که من اصلن دانلود شبانه نداشتم فقط 1 هفته پیش 100 مگ دانلود کرده بودم همین
    چرا محدود کردن
    برای همه اینجوری شده اخیرن؟
    اینا سیستمشون مسخره هست بعضی مواقع کسی که دانلود نمیکنه محدود میکنن بعضی ها هم شبی 4 5 گیگ دانلود میکنن محدود نمیکنن شانسی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

با سلام
    سرویس بنده هم 10 روزی است که این طوری شده و هر چی زنگ میزنم بهشون و با مسئولین فنی کارکشتون( در امر دست به سر کردن مشتری ) صحبت میکنم فقط و فقط و فقط اراجیف تحویلم میدن. نمیدونم چیکار کنم ؛ چهار تا سایت رو باز میکردیم میدیدیم الان با این سرعت 4 کیلو دیگه سایت هم باز نمیشه.از یکی دو تا از دوستام که این طوری شدن پرسیدم ( تو شیراز ) همه اونایی که این بلا به سرشون اومده مثل خودم سرویسشون رو تازه شارژکردن و 6 ماهه یا 1 ساله دارن.و این معلوم میکنه که چرا سرعتمون اومده پایین . اول دوره هست و کسی که اول دوره هست مجبوره بسازه .

5. این کاربر از xoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چهارمین شب محدودیت !!!
    تورنت منم اصلا دانلود نمی کنه
    از چند راه می تونن تورنت رو ببندن
    فکر کنم پورت خاصی داره که می بندن که اگه یه نرم افزار درست و حسابی پورت فورواردر باشه دورش می زنه
    یه راه دیگه هم من دیدم که دائم پکت اند رو می فرستن و کلاینت ما فکر می کنه دانلود به 100 درصد رسیده و خودش هی قطع می کنه
    اگه از این روش استفاده کنن تو سر برگ سرعت گرافش مثل نوار قلب دائم بالا پایین می شه
    کلا شاتل اگه بخواد می تونه حتی هاردمونم ببنده نذاره واردش شیم
    در خونه و در اتاقمونم می تونه ببنده که بیرونم نتونیم بریم
    خلاصه هر کاری از شاتل بر میاد

7. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا سیستمشون مسخره هست بعضی مواقع کسی که دانلود نمیکنه محدود میکنن بعضی ها هم شبی 4 5 گیگ دانلود میکنن محدود نمیکنن شانسی هست
    زنگ بزنم پشتیبانی بگم پایینه سرعتم و من دانلود شبانه زیاد نکردم
    رسیدگی میکنن

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان امیدوارم ناراحت نشید از حرف من..

ولی یکی از بهترین سیاستهای شاتل همین محدود کردن شبانه بود.. چون من خودم شخصا اصلا شبها دانلود ندارم! با سرویس اکو 512، فقط وبگردی و فیس ..وک و تحقیق و..

طول روز که مشغول کار هستم و شب یک به بعد انلاین میشدم اصلا نمیشد از نت استفاده کرد! من نمیدونم چرا ولی این سیستمی که گذاشتن روی پینگ هم تاثیر گذاشته و سرعت لود صفحات هم بالا رفته..

من که ازشون متشکرم !
    خب چرا اونایی که دانلود میکننو محدود کنن پهنای باندو اضافه کنن با این کار صورت مساله رو پاک میکنن
    [QUOTE=mhv_kntu;6281212
    این اصطلاح بستن ترافیک تورنت رو میشه توضیح بدین ؟ کلا ترافیک چطوری برای تورنت تعریف میشه که بشه اون رو بست ؟[/QUOTE]
    اقا ترافیک یعی چی؟ یعنی عبور مرور من پرسیدم که ممکنه شاتل پورت مربوط به تورنتو بسته باشه که عبور و مرور از طریق تورنت جلوش گرفته شده باشه؟
    ترافیک تورنت تموم شده واقعا از اون حرفا بودا من کی اونطوری گفته بودم

10. 2 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

زنگ بزنم پشتیبانی بگم پایینه سرعتم و من دانلود شبانه زیاد نکردم
    رسیدگی میکنن
    چاره ای جز این ندارید اره زنگ بزنید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض مشورت

سلام دوستان
    یه سوالی از خدمتتون داشتم :
    من در حال حاضر سرویس 128 نامحدود داتک دارم ( سه ماهه 63 تومن )، میخواستم بدونم کیفیت سرویس های اکو 512 شاتل چطوره ؟ ارزش داره این سرویس خودمو بیخیال شم ( دانلود شبانه روزیو کنسل کنم بذارم فقط برای 1 تا 7 ) بیام اکو512 بگیرم ؟ سرعت شبا خوبه ؟ یا نه داغونه ؟ نظرتون چیه ؟

یه سوال دیگه این که ترافیک ماهی دو گیگ فقط برای وبگردی جواب میده دیگه ؟
    راحت جواب میده ؟ یا همش باید حواست باشه یه وقت این ور اونور نشه !
    مرسی بروبکس

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی از خدمتتون داشتم :
    من در حال حاضر سرویس 128 نامحدود داتک دارم ( سه ماهه 63 تومن )، میخواستم بدونم کیفیت سرویس های اکو 512 شاتل چطوره ؟ ارزش داره این سرویس خودمو بیخیال شم ( دانلود شبانه روزیو کنسل کنم بذارم فقط برای 1 تا 7 ) بیام اکو512 بگیرم ؟ سرعت شبا خوبه ؟ یا نه داغونه ؟ نظرتون چیه ؟

یه سوال دیگه این که ترافیک ماهی دو گیگ فقط برای وبگردی جواب میده دیگه ؟
    راحت جواب میده ؟ یا همش باید حواست باشه یه وقت این ور اونور نشه !
    مرسی بروبکس
    سرویس های اکو دانلود شبانه را محدود میکنن در حد دایل آپ یا حتی کمتر...
    سرویسهای نامحدود ارت هم نامحدود نیست به یک مقدار خاصی که رسید سرعتت را محدود میکنن به مقدار واقعی سرویس نه مقداری که روی خط میبندن
    دو گیگ فکر کنم کم باشه البته بستگی به نوع وب گردی شما هم داره حداقل 3 گیگ به نظر من

14. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •