.
توی بخش تنظیمات IP میتونی DNS رو هم تغییر بدی!
کلا از روی اسیاتک بردار! روی DNS جهانی ست کن!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
.
توی بخش تنظیمات IP میتونی DNS رو هم تغییر بدی!
کلا از روی اسیاتک بردار! روی DNS جهانی ست کن!
خب میشه بیشتر توضیح بدید؟
با توجه به اینکه TTL شما هم 50 هست که در حالت نرمال 40 و پایین تر میاد شما Gateway و DNS رو دستی ست کردین یا طبق اشاره دوستمون در صفحه قبل پای روتر لود بالانسر در میونه؟
---
من با اینکه روی فست هستم همین الان پینگم با 8.8.8.8 مابین 150 تا 158 هست
ببخشید این fast که میگین منظور چیه؟؟![]()
سرویس گیم رو که فعال میکنن علاوه بر تغییر پهنای باند آپلود و دانلود ، path type خط رو هم از Interleave میبرن روی Fast
اولا سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چه ربطی به لودبالانسر داره اخه! به شما دوستان باشه اصلا نباید تو تاپیک اظهار نظر کرد!
لود بالانسر فقط سرعت دانلود رو بیشتر میکنه به پینگ و .... ربطی نداره!
یه تحقیق درباره مورد مذکور بکتید بد نیست! تشکر
Last edited by frozan2014; 23-12-2016 at 00:34.
این جوی که دوستان راه انداختن در خصوص لود بالانسر رو اگه بخوام توضیح بدم خلرج از حوصله همه حتی خود بنده هستش!
لودبالانسر فقط سرعت هارو جمع میکنه نه بهبود کیفیت اینترنت! پینگ هم از قاعده مستثنی نیست!
منظور از TTL:
A timer value included in packets sent over TCP/IP-based networks that tells the recipients how long to hold or use the packet or any of its included data before expiring and discarding the packet or data. For DNS, TTL values are used in resource records within a zone to determine how long requesting clients should cache and use this information when it appears in a query response answered by a DNS server for the zone.
یعنی اینکه مدت زمان زنده بودن دیتا هستش هرچه بیشتر باشه امکان از بین رفتن دیتا در مسیر کمتر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیرهای اینترنتی کشور هم اکنون 4 شاهراه داره که تا سال 96 به 6 گت وی افزایش پیدا میکنه!
خب تی تی ال همون تعداد نود ها مابین اتصال ما تا مقصد رو مشخص می کنه و هرچه این عدد بیشتر باشه پکت های ارسالی از بین روتر های کمتری عبور میکنن که خودش میتونه غیر از سلامت دیتا روی کاهش پینگ هم تاثیر بزاره
حالا اینکه میسره شما از کدوم سمته (تریس) و برای اغلب کاربران از چه مسیر هایی که این تفاوت 10 عددی رو ایجاد کرده و اینکه سرعت و پینگتون هم عالیه من رو کنجکاو کرد بدونم علت چیه
درکل انشاله سرویستون همیشه همینطور عالی باشه![]()
Last edited by hellbrain666; 23-12-2016 at 01:35.
سلام دوستان من مدتی نبودم الانم که برگشتم وضعیت اسیاتک خیلی خرابه مدام وسط لود سایتها میمونه و باقی دیتا لود نمیشه کلا وضعیت خراب شده.!! مخصوصا برای گیم.
سلام. واسه بنده هم همینطور هست. از دیروز تا به الان تایم اوت فوق العاده زیاد شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)