m_r1986 لينك دانلود اين برنامه كو؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
m_r1986 لينك دانلود اين برنامه كو؟
بفرما دوست عزیز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز .
من که دیشب هرچی گشتم آموزشش رو پیدا نکردم .
توی یه سیدی بود که نمیدونم چی به سرش اومد !
بازم تشکر .
با سلام
این سایت و ببینید پر اسپری برای کانتر هستش اکثر این اسپری ها رو من تست کردم .
طریقه ی نصبش : بعد از دانلود ... فایلی که به نام tempdecal.wad هستش را در پوشه Cstrike کوپی کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون عزیز .
الآن تست میزنم .
دوستان حتما امتحان کنید .
آقا منو 4 5 تا از دوستام ADSL گرفتیم میخوایم بازی کانتر رو که خیلی حال میدو بهترین بازی شبکه از نظر ما هست رو تو نت بازی کنیم میتونید ما رو کمک کنید که باید
اول چه کار کنیم ؟؟؟ باید Game Server خاصی تعریف کنیم Accont بخریم باید چه کار کنیم
مننون میشم کمکم کنید.
این پچ های آنلاین بازی کردن رو میشه روی بقیه ی نسخه ها هم نصب کرد؟ مثل 1.7 یا بقیه....![]()
فكر نمي كنم بشه. تا حالا امتحان نكردم ولي فكر نمي كنم.
NEC جان من منظورت رو درست متوجه نشدم...منظورت اینکه فقط خودتون 4 5 نفری یه جا بازی کنید و کسی دیگه ای نباشه ... یا میخوایین با 10 20 نفر دیگه بازی کنیین که این دومی خیلی حال میده .
a.salireza فکر نکنم بشه چون من یه بار خواستم نصب کنم نشد...نمیدونم شاید من وارد نبودم .
با سلام خدمت همه
یه چیزی میخوام معرفی کنم خیلی باحاله : این فایل رو ( حجمش 2 کیلوبایت ) هستش رو دانلود کنید .
حالا این چی هستش ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بوسیله این فایل شما در بازی میتوانید با یک دکمه 180 درجه بچرخید . برای knif نشدن خیلی خوبه .
طریقه ی نصبش : بعد از دانلود ... از rar خارج میکنید و فایل fastturn را داخل پوشه Cstrike کوپی میکنید ... بعد از کوپی کردن وارد بازی میشوید اول صفحه که find server...new game و غیره نوشته دکمه ( پ ) را بزنید و تایپ کنید ( exec fastturn.cfg ) تا فعال شود . بعد وارد سرور شوید بازی شروع شد با زدن دکمه ( X ) شما میتوانید 180 درجه بچرخید .
برای عوض کردن دکمه...مثلا بجای x میخواهید F باشه ... باید از داخل فولدر Cstrike فایل fastturn که قبلا کوپی کرده بودید را به صورت notepad باز کنید و کلمه X را به F تغییر دهید و save کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)