سلام دوستان من یه مشکل خیلی عجیب برام پیش اومد که خیلی ضدحال بهم زده خواهش میکنم که هرکس میتونه مشکلم رو حل کنه حتمی این کار رو انجام بده.
من داشتم در قسمت امنیتی هر درایو یوزرهایی رو که برا اونها درایو بایستی در دسترس باشد را مشخص میکردم که حالا درایو C خودم برای من ادمین غیر قابل دسترس شده .
من عکس رو هم گذاشتم که بهتر متوجه بشید مشکل من رو .
به صورت پیشفرض برای هر درایو شکل زیر درسته
ولی حالا من این دوتا قسمت رو که با علامت زرد مشخص کردم حذف کردم و این مشکل برام پیش اومده و حالا قسمت امنیت درایو C من مثل شکل زیر شده و البته دیگه درایو C من اصلا باز نمیشه
![]()
![]()

جواب بصورت نقل قول

تا حالا این برنامه ها رو روش نصب کردم و کار کرده: کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2009- فلش گت-یاهومسنجر و وین رار که البته هنوز وقت نکردم بقیه ی برنامه های کاربر دی رو نصب کنم , اینا که راحت کار کرده بقیه رو نمی دونم ضمناً از ویندوز فروشگاه همین پی سی ورلد خودمون هم استفاده کردم (64 بیتش) فقط و فقط اکتیو کننده اش مشکل داشت و وقتی نصب کردم دیگه سیستم بالا نیومد و گفت نمیدونم چیچی not found (همونیور که قبلا گفتم
) و خوب ازیرا من مجبور شدم ویندوز رو دوباره بریزم و اکتیوش نکنم و منتظر یه اکتیو مناسب باشم.چون وقتی این اکتیو موجود در سی دی رو نصب کردم دیگه حتی سیستم restore هم نمی شد. خلاصه در دسر فقط همین بود 
.gif)