چند وقته كه اينجوري شده؟
ميتوني ارتفاع مودم رو افزايش بدي از سطح زمين؟
شايدم مشكل از راديو باشه
چند وقته كه اينجوري شده؟
ميتوني ارتفاع مودم رو افزايش بدي از سطح زمين؟
شايدم مشكل از راديو باشه
آپلود چند بار که تست گرفتم همشون بیشتر از یک مگابیت بودن . لگ اصلا برای من چون ثبات پینگش خیلی خوبه . آنجارتد که بازی شوتر یه بار زدم اصلا لگی احساس نکردم . اما پرش لینک بعضی موقع ها صبح ها که بلد میشم میبینم نت قطعه . باید حتما رادیو رو خاموش روشن کنم . توو طول روزم این دو سه ماه که دارم چند دفه نت قطع شده . حالا نمیدونم دلیلش چی بوده اما با خاموش روشن کردن رادیو درست میشه . در کل بسته به منطقه و پوششت کلا شاسیه خوب در بیاد یا نه . برای من نه خوبه نه بده . فی ما بینه . برای بازی نت تایپش اذییتت نکنه پوشش خوب باشه مطمئنا راضیت میکنه .
Last edited by arashsard; 21-06-2017 at 18:19.
از همون موقع که نصب کردم قبل از عید نوروز . خونمون تک طبقس ، اطراف هم همه بالای ۴ متر . فوقش یکی دو متر بتونم ببرم بالا که دردسرش خیلی زیاده .
يعني دور خونتون ساختمان هست كور كرده ديدو؟
ساكن كجا هستين؟
زمانی شاکی شین که در کاراتون اخلال کنه
الان با این اوصاف که مشکلی نیست خالشو ببر![]()
شیراز - شهرک ولی عصر . بنظرم دکل طرف شمال طبق نقشه ایرانسل . شمال کامل کوره .
منم ساكن شيرازم
ظاهرا بايد بسوزين و بسازين
مرسی اونوخت پینگت با امریکا چنده و احساس تاخیر نمی کنی که شوت وقتی می کنی همون موقع اعمال کنه؟مودم هم خارجی هست یا داخلی؟
دوستان من با بسته نامحدود شبانه و گوشی ایفون 6اس تونستم تا 120 مگابیت سرعت بگیرم.این تی دی با مودم چقدر میتونه بکشه وقتی دلک ایرانسل 40 متر باهام فاصله داره
یکیتون داره از شبکه xbox live استفاده میکنه یکی SEN , اینا با هم فرق دارن و نمیشه رو حساب اینکه یکیش اوکی باشه اونیکی هم اوکیه حساب کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)