آره ديگه آقا پس که پرو گفته من جام بعدی هم هستم
آره ديگه آقا پس که پرو گفته من جام بعدی هم هستم
مي دونم همه اين روزها واقعا به خاطر بازي هاي ضعيف تيم ملي نا راحت هستين اما اگر منطقي باشيم و اندكي تامل كنيم متوجه مي شويم كه اين نتايج از قبل هم قابل پيش بيني بود اين دلايل كه موجب عدم موفقيت تيم ايران شد 3 دليل بزرگ داشت اگر چه براي ما خيلي تلخ بود اما شكست پل پيروزي است واميدواريم در آينده چنين اشتباهاتي تكرار نشود
1_بزرگترين دليلي كه فوتبال ما از آن ضربه مي خورد مديريت نا كارمد فدراسيون فوتبال ما است كه در اين اواخر تصميمات واقعا خنده داري در فدراسيون صورت گرفت كه واقعا به تيم ما ضربه زد يك نمون هاش .وقتي قرعه كشي جام جهاني انجام شد تمام تيمهاي حاضر در جام شروع به برنامه ريزي و اقدامه به بر گزاري اردو هاي مناسب بازي هاي تداركاتي مناسب با تيمهايي كه نزديك به حريفانشان بازي مي كردند در اين حين فدراسيون فوتبال ما در رويياي اينكه با چه تيمهاي در مقدماتي جام ملتهايي اسيا با ايران هم گروه مي شوند بود و هر چه در رسانه هاي عمومي اعلام شد كه اين تا خير به نفع ما نخواهد بود گوش داده نشود.و در نهايت منجر به اين شد كه ما در جام ملتها با كره هم گروه شديم و كره از بازي كردن مقابل ما سر باز زد و اين شد كه فدراسيون ما نتوانست در ان زمان تيمي را متقاعد كند براي بازي مقابل ما اگر چه ما مقابل كرواسي و بسني بازي كرديم اما اينكه اين بازي چقدر براي ما مفيد بود نيجه ان را در جام 18 شاهد بوديم ما در مقا بل كرواسي بازي كرديم كه كوچكترين شباهتي به مكزيك و پرتغال و انگولا نداشت اما تشابه زيادي چه به لحاظ سبك وتكنيك و قدرت بدني بسيار نزديك به بوسني بود و ما با اين دو بازي تداركاتي(البته بازي هاي تداركاتي هم با تيم هاي محلي انجام شد كه انها هم جاي بحس فراوان دارد) ما راهي المان شديم ابته يك اردو هم در سوئس زديم كه 15 بازيكن ما در آن حضور داشتن كه بعدا 5 تا از بازيكنان خط خورند و ما باين امادگي وارد عرصه جام جهاني شديم
2_مسئله دومي اين بود كه يك مديريت نا كارامد ممكن است كارها را هم به افرادي واگزار كند كه خود انها هم لياقت نداشتن ما شاهد حضور برانكو در نيمكت خود بوديم .برانكو مردي از فوتبال پوسيده كرواسي كه و با تر س مثال زدني بر روي نيمكت ما مي نشست مردي كه اكثر تصميمات از جانب او نبود و تيم ما را تا مرز نابودي هم برده بود اگر فرامش نكرده باشيد بازي ايران مقابل اردون در خود اردون اگر ما با تاكتيك بزن زيرش نيكبخت ان گل را نزده بود ما چوب كارهاي فدراسيون و برانكو را در ان زمان مي خورديم .
برانكو كه تمامي تعويض هايش و تاكتيكهايش براي كودكان هم قابل شناسايي است مارا راهي جام جهاني كرد.
واقعا نطق ايشان قبلاز بازي با پرتغال واقعا جالب بود كه بعد از سه چهار سال حضور بر روي نيمكت تازه مقابل پرتغال به اين نتيجه رسيده بود كه علي دايي بازيكن سرعتي نيست
3_سومين دليل حضور علي دايي در تيم ما بود اين كه علي دايي براي تيم ما افتخارات فراوان كسب كرده از هيچ كس پوشيده نيست اما مسئله اينجاست ايشون تنها به ركورد شكني خود فكر مي كند و معلوم نيست كي از اين فوتبال مي رود
حضور دايي در تمامي مسابقات (چه تداركاتي و چه بازي هاي رسمي )باعث شد كه چه استعدادهاي جواني بر روي نيمكت خشك شود تا علي دايي ركورد بشكند واقعا براي من جاي سئوال دلشت كه حتي در بازي هاي تداركاتي هم كه بي اهميت بود علي دايي بايد 90 دقيقه بازي ميكرد و اين مسئله اين نكته را ياداوري مي كرد كه در تيم ما بازيكن سالاري وجود دارد!!!؟
اتفاقا گزارش گرفته بودند و ديشب چند تا مصاحبه در فرودگاه با بازيكنها رو تلويزيون پخش كرد .نوشته شده توسط 7918+khoram
دستت درد نكنه مسابقه جا طلايي حتما بگيريد من با برنزي يه سي دي 10 هزار تومني بردمنوشته شده توسط hezaro-yekshab
در دوره مقدماتی جام جهانی 2006 بیشترین خطا بروی کدام تیم انجام گرفت ؟
كسي ميدونه؟ خواهشا يكم زود جواب بديد ديشبي رو باختم!
نمیدونم ولی یه سری اطلاعات دارم شاید بدردت بخوره
تعداد گل زده : ۱۲۵ گل در ۵۰ بازی
میانگین گل در هر بازی : ۲.۵ گل در هر بازی
تعداد کارتهای زرد : ۲۷۱ عدد
تعداد کارتهای قرمز : ۱۹ عدد
بهترین خط حمله : آرژانتین، آلمان با ۱۰ گل زده
بدترین خط حمله : ترینیداد بدون گل زده
بهترین خط دفاع : سویس بدون گل خورده
بدترین خط دفاع : صربستان و مونته نگرو با ۱۰ گل خورده
آقای گل : میرسلاو کلوزه از آلمان با ۴ گل زده
ضعیف ترین تیم جام : صربستان و مونته نگرو با ۰ امتیاز از سه بازی و تفاضل گل ۸-
اولین گل جام : فیلیپ لام از آلمان در دقیقه ۶ بازی افتتاحیه
اولین اخراجی جام : استرن جان از ترینیداد
اولین کارت زرد جام : دانی فونسکا از کاستاریکا
خشن ترین بازی : استرالیا - کرواسی با پنج کارت زرد و سه کارت قرمز
خشن ترین تیم : صربستان و مونته نگرو با ۱۲ کارت زرد و ۲ کارت قرمز
تیم جوانمرد جام : انگلیس و اکوادور با ۴ کارت زرد
پرگل ترین بازی : آلمان ۴ ـ ۲ کاستاریکا و آرژانتین ۶ - ۰ صربستان
کم گلترین بازی : سوئد - ترینیداد، سویس - فرانسه، مکزیک - آنگولا، کرواسی - ژاپن و آرژانتین - هلند همگی ۰- ۰
بهترین برد : آرژانتین ۶ - ۰ صربستان
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حق با شما است يك گزارش خيلي متخصر از ورود طالب لو و آندو و ستار زارع گرفته شد و بقيه از در مخصوص سياست مداران به قول معروف همه رو دو در كردند
خيلي دوست دارم ببينم وقتي بياد ايران مردم چط.ر تحويلش ميگيرن
اصلا روش ميشه بياد
ای بابا،تروخدا مسئله را انقدر الکی بزرگ نکنیم،مگه این علی دایی چقدر قدرت و نفوذ میتونه داشته باشه؟اصلا کی هست!؟
این علی دایی را انداختند جلو تا گندکاریهای دیگه شون معلوم نشه،همین مایلی***! که انقدر از دایی بد میگه خودش چه سابقه ای داره؟ آیا همون بهترین نتایجش با تیم ملی در جام ملتهای96 زمانی نبود که دایی بهترین گلزنش بود؟آیا اگر دایی نبود این آقای مایلی کهن را اصلا کسی میشناخت؟
من نمیخوام از علی دایی حمایتی کنم و اعتقاد هم دارم که باید زودتر از اینها از تیم ملی میرفت و آبروش را حفظ میکرد،اما بیایید کمی منطقی تر با این قضیه برخورد کنیم و بهروسیله ای درصدد نابود کردن کسی که انقدرها هم مقصر نبوده برنیاییم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)