تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 323 از 1547 اولاول ... 2232733133193203213223233243253263273333734238231323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب یک سوال وقتی شاتل سرویس 128 رو تا 15 مگ میگین میبنده و باز میزاره اونوقت تفاوت سرویس های دیگه اش چیه خب مثلا 8 مگ هم که همینقدر میبنده !
    تفاوت تو چیه???

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

خب یک سوال وقتی شاتل سرویس 128 رو تا 15 مگ میگین میبنده و باز میزاره اونوقت تفاوت سرویس های دیگه اش چیه خب مثلا 8 مگ هم که همینقدر میبنده !
    تفاوت تو چیه???
    تفاوت اینه که در ساعات شلوغی سرعت شما کندتر است نسبت به کسی که پهنای 8 مگ میخره

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

vpi
    vci
    شرکت شاتل چنده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تفاوت اینه که در ساعات شلوغی سرعت شما کندتر است نسبت به کسی که پهنای 8 مگ میخره
    یعنی مثلا منی که 128 دارم تو ساعت شلوغی چقدر میشه??

- - - Updated - - -

وی پی آی 0 اون یکی 35

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یعنی مثلا منی که 128 دارم تو ساعت شلوغی چقدر میشه??
    بستگی داره راستش یه باردوستمون همین سوال منو جواب داد آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب منو دادند مثلا من 512 دارم تو همین مواقع که ساعات شلوغیه سرعت کنده میشه البته همیشه سرعت از 64 کیلو برام بیشتر بوده

ظاهرا بستگی به پهنای باندی داره که مخابرات به شرکت شاتل اختصاص داده
    قبلا هم 2 مگ داشتم ولی تو ساعات شلوغی سرعت کند نمیشد گاهی وقتا هم شده با 512 مشکل تایم اوت و پاکت لاست داشته باشم
    در واقع اگر کسی سرعت 2 مگ داشته باشه و شما 128 باشید اگر پهنای باند کم بیارن اون تو اولویته
    اگر مشکل پهنا داشته باشن احتمالا همون 128/8=16 کیلو بایت سرعت دارید ولی بعید میدونم کم بیارن

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بستگی داره راستش یه باردوستمون همین سوال منو جواب داد آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جواب منو دادند مثلا من 512 دارم تو همین مواقع که ساعات شلوغیه سرعت کنده میشه البته همیشه سرعت از 64 کیلو برام بیشتر بوده

ظاهرا بستگی به پهنای باندی داره که مخابرات به شرکت شاتل اختصاص داده
    قبلا هم 2 مگ داشتم ولی تو ساعات شلوغی سرعت کند نمیشد گاهی وقتا هم شده با 512 مشکل تایم اوت و پاکت لاست داشته باشم
    در واقع اگر کسی سرعت 2 مگ داشته باشه و شما 128 باشید اگر پهنای باند کم بیارن اون تو اولویته
    اگر مشکل پهنا داشته باشن احتمالا همون 128/8=16 کیلو بایت سرعت دارید ولی بعید میدونم کم بیارن
    جالبههه الان آرت 1 دارم گفتم اینجوریش کنم از شاتل لند دانبود کنم البته دوره ام از ماه دیگه 1 ام شروع میشه نمیدونم قضیه دانلود از شاتل لند رو تمدید میکنن یا نه ?!
    چقدر امکان داره قضیه شاتل لند ادامه پیدا کنه.??

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

جالبههه الان آرت 1 دارم گفتم اینجوریش کنم از شاتل لند دانبود کنم البته دوره ام از ماه دیگه 1 ام شروع میشه نمیدونم قضیه دانلود از شاتل لند رو تمدید میکنن یا نه ?!
    متاسفانه من اصلا شاتل ندارم از این چیزا هم خبر ندارم

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام من میخوام هفته دیگه صبا رو تخلیه کنم شاتل بگیرم . چند تا سوال داشتم چون من استفاده روزانه زیادی دارم .
    اینکه من اگه ارت بگیرم محدود شم با خرید ارت 2 و به همین ترتیب محدودیت ریست میشه ؟ و فقط من مابه التفاوت این 2 رو پرداخت میکنم ؟

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من خودم آرت 4 دارم سر همین پهنای باند زنگ زدم به پشتیبانی 10 دقیقه هر چی اصرار کردم گفتن که برای سرویس های نامحدود سرعت هر چی نوشتیم همونه زیر بار نرفت که خط منو مثلا رو 8 مگ ببنده میگه چون نامحدوده سرویس شما همون رو 2 مگ میمونه ولی اگه میخواین خطتتون رو رو سرعتای بالاتر ببندیم باید سرویس حجمی بخرید و گفت اکثر سرویس های حجمی ما روی 15 مگ بسته میشه خط ها

---------------

در مورد شاتل لند هم الان دومین ماهشه که رایگانه شاید ماه دیگه جمع کنن این طرحو چون یکبار تمیدید شد برای این ماه،در ضمن چیز خاصی نیس که تو شاتل لند چیز بدرد بخور کمه هر چی بود من برداشتم خخخ
    Last edited by saeed_punisher2013; 13-01-2016 at 23:27.

11. این کاربر از saeed_punisher2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من خودم آرت 4 دارم سر همین پهنای باند زنگ زدم به پشتیبانی 10 دقیقه هر چی اصرار کردم گفتن که برای سرویس های نامحدود سرعت هر چی نوشتیم همونه زیر بار نرفت که خط منو مثلا رو 8 مگ ببنده میگه چون نامحدوده سرویس شما همون رو 2 مگ میمونه ولی اگه میخواین خطتتون رو رو سرعتای بالاتر ببندیم باید سرویس حجمی بخرید و گفت اکثر سرویس های حجمی ما روی 15 مگ بسته میشه خط ها

---------------

در مورد شاتل لند هم الان دومین ماهشه که رایگانه شاید ماه دیگه جمع کنن این طرحو چون یکبار تمیدید شد برای این ماه،در ضمن چیز خاصی نیس که تو شاتل لند چیز بدرد بخور کمه هر چی بود من برداشتم خخخ
    سلام
    پس سرعت شما 256 کیلو احتمالا باید باشه چون آرت 4 نوشته حداکثر 2 مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •