خب یک سوال وقتی شاتل سرویس 128 رو تا 15 مگ میگین میبنده و باز میزاره اونوقت تفاوت سرویس های دیگه اش چیه خب مثلا 8 مگ هم که همینقدر میبنده !
تفاوت تو چیه???
خب یک سوال وقتی شاتل سرویس 128 رو تا 15 مگ میگین میبنده و باز میزاره اونوقت تفاوت سرویس های دیگه اش چیه خب مثلا 8 مگ هم که همینقدر میبنده !
تفاوت تو چیه???
تفاوت اینه که در ساعات شلوغی سرعت شما کندتر است نسبت به کسی که پهنای 8 مگ میخره
vpi
vci
شرکت شاتل چنده؟
یعنی مثلا منی که 128 دارم تو ساعت شلوغی چقدر میشه??
- - - Updated - - -
وی پی آی 0 اون یکی 35
بستگی داره راستش یه باردوستمون همین سوال منو جواب داد آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب منو دادند مثلا من 512 دارم تو همین مواقع که ساعات شلوغیه سرعت کنده میشه البته همیشه سرعت از 64 کیلو برام بیشتر بوده
ظاهرا بستگی به پهنای باندی داره که مخابرات به شرکت شاتل اختصاص داده
قبلا هم 2 مگ داشتم ولی تو ساعات شلوغی سرعت کند نمیشد گاهی وقتا هم شده با 512 مشکل تایم اوت و پاکت لاست داشته باشم
در واقع اگر کسی سرعت 2 مگ داشته باشه و شما 128 باشید اگر پهنای باند کم بیارن اون تو اولویته
اگر مشکل پهنا داشته باشن احتمالا همون 128/8=16 کیلو بایت سرعت دارید ولی بعید میدونم کم بیارن
جالبههه الان آرت 1 دارم گفتم اینجوریش کنم از شاتل لند دانبود کنم البته دوره ام از ماه دیگه 1 ام شروع میشه نمیدونم قضیه دانلود از شاتل لند رو تمدید میکنن یا نه ?!
چقدر امکان داره قضیه شاتل لند ادامه پیدا کنه.??
متاسفانه من اصلا شاتل ندارم از این چیزا هم خبر ندارم
سلام من میخوام هفته دیگه صبا رو تخلیه کنم شاتل بگیرم . چند تا سوال داشتم چون من استفاده روزانه زیادی دارم .
اینکه من اگه ارت بگیرم محدود شم با خرید ارت 2 و به همین ترتیب محدودیت ریست میشه ؟ و فقط من مابه التفاوت این 2 رو پرداخت میکنم ؟
من خودم آرت 4 دارم سر همین پهنای باند زنگ زدم به پشتیبانی 10 دقیقه هر چی اصرار کردم گفتن که برای سرویس های نامحدود سرعت هر چی نوشتیم همونه زیر بار نرفت که خط منو مثلا رو 8 مگ ببنده میگه چون نامحدوده سرویس شما همون رو 2 مگ میمونه ولی اگه میخواین خطتتون رو رو سرعتای بالاتر ببندیم باید سرویس حجمی بخرید و گفت اکثر سرویس های حجمی ما روی 15 مگ بسته میشه خط ها
---------------
در مورد شاتل لند هم الان دومین ماهشه که رایگانه شاید ماه دیگه جمع کنن این طرحو چون یکبار تمیدید شد برای این ماه،در ضمن چیز خاصی نیس که تو شاتل لند چیز بدرد بخور کمه هر چی بود من برداشتم خخخ
Last edited by saeed_punisher2013; 13-01-2016 at 23:27.
سلامنوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس سرعت شما 256 کیلو احتمالا باید باشه چون آرت 4 نوشته حداکثر 2 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)