rezaomido ، مژده ! تاپیکِ ـت دوباره باز شد.![]()
rezaomido ، مژده ! تاپیکِ ـت دوباره باز شد.![]()
این اون مسیریه که هرکسی باید خودش طی بکنه و با توصیه و تحت تاثیر قراردادن طرف با واژه هایی مثل "حرفه ای" و "آماتور" و سوق دادن کسی به سمت هدفونی خاص فقط ظاهر قضیه عوض شده
این که اول گفتم که هرکس باید بنابر سلیقه ی خودش هدفون انتخاب کنه دقیقا اشاره به همین پیمودن مسیر توسط خود فرد دارهتکلیف من که با شما روشن نشد که آخرش موافق سلیقه بودن صدا هستید که همونطور که در پست قبلی اشاره کردید یا نه مثل این پست
واینکه گفتم به سلیقه ایی بودن اعتقاد ندارم هم اشاره به پایان یکسان برای سلیقه های مختلف داره ( همه به سمت هدفون های حرفه ایی رو میارن در نهایت)
اونجا گفتم که من دراصل با این شیوه ی اصلاح بیشتر مخالفم.
من دارم گوش دادن به موسیقی رو حرفه ایی دنبال میکنم و صدا به خودی خود ( اگر بخاطر موسیقی نبود) هیچ قداستی برام نداشتنه عزیز من اتفاقا منظورم همین بود که شما فرمودید به هر حال اگر شما نمی خواهید حرفه ای صدا رو دنبال کنید نباید برید و هدفون چند صد تومنی بگیرید.
اگر کم کم و با تلاش درونی خود فرد همراه باشه حتما ممکنه ولی اگر فقط بخاطر فرار از عنوان "عامه بسند بودن" "آماتور بودن" باشه ...با این مثال تا اندازه ای مرتبط بحث رو جمع کنم که:
اگر علاقه مند به یک سبک موسیقی عامه پسند هستید فکر نمی کنم با یک روز و چند ورز بتونید سلیقه خودتون رو به سمت سبکهای بسیار حرفه ای و سنگین عوض کنید. ولی میشه از زیر سبکهای نزدیک تر به سبک نهایی استفاده کرد و مرحله به مرحله جلو رفت تا مفهوم اون سبک نهایی نمود پیدا کنه و قابل درک باشه و همین زمان هست که ناخودآگاه همون سبک سنگین و حرفه ای شده یکی از سبکهای مورد علاقه ما
حالا میشه شما بفرمایید که چه اتفاقی افتاده؟
ایا سلیقه ای رو به زور سرنیزه عوض کردیم؟
آیا سلیقه تغییر کرده؟
آیا سلیقه ای جدید اضافه شده؟
مثلا من بیام بگم فلان گروه , آلبوم سال نود و یکش, 82 امین آلبوم سولوی گیتار تاریخ شده یا فلان گروه درامرش 10 سال بهترین درامر جهان و بیسیتش سال بیش بهترین بیسیست تاریخ و گیتاریستش هفتمین گیتاریست جهانه
با اینجور حرفها بخوام طرفم رو تحریک کنم که این موسیقی حرفه ایی رو گوش بده و ....
شرمنده من این شیوه ی اصلاح که فقط با کلمات باعث تحریک طرف بشیم تا به سمت حرفه ایی بودن بره رو قبول ندارم چون نتیجش گم کردن مسیر اصلی میشه
یه دفعه یه جمله ایی توی امضای یه بابایی توی head-fi دیدم که هزار تا حرف توی دلم رو توی یک عبارت نوشته بود
if it's not for music , it's for what?x
داغونم کرد , مختصر , بر معنی
حرفی زد که خیلی از کاربرا رو میتونست از کما بیرون بیاره , که واقعا دارن چه کار میکنن؟
Last edited by Heart Banger-97; 02-06-2011 at 17:42.
من منظورم اینا بودن
RSA SHADOW, RSA MUSTANG, HEADAMP PICO SLIM
آمبلی های برتابلی که اساسا برای هدفون های امبدانس بایین طراحی شدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که اگه قضیه فقط امبدانس بود که اصل وجودیه این آمبلی ها زیر سوال میرفت.
Last edited by Heart Banger-97; 02-06-2011 at 14:40.
سلام. هدفون بلوتوث برای کامپیوتر قیمتاش چه جوریه؟ برای موسیقی بدون میکروفون
Xb500 هستش مدلش انگار
ممنون
فقط راجع به بلوتوث اگر لينك بديد به صفحه بحث ممنون ميشم
دوست عزیز شما در نظر داشته باش که ممکنه با راهنمایی و تشویق کردن یک شخص خاص باعث بوجود آمدن یک انگیزه مضاعف در ذهن او شده و فرد با شوق و علاقه بیشتری پیگیر به دست آوردن چیزی خواهد شد که در نظر دارد نه آن چیزی که از تشویق به دست آورده و در این مورد بعید می دونم کسی به خاطر تشویق بره و یک هدفون میلیونی بخره حالا ایا صداش برای ایشون مناسبه باشه یا . . .
مطمئن هستم کسانی که اینجا سوالی در باب راهنمایی از اساتید میکنند توانایی و نیاز خودشون رو کاملآ می دونند و بعید میدونم کسی به خاطر این دو کلمه ، بره حرفه ای بشه.
به هر حال چه اشکالی داره یکی بیاد از آماتور حالا اون هم با فشار من نوعی بشه حرفه ای.(به شوخی)
دوست عزیز سلیقه ای برخورد کردن نشانه حرفه ای نبودن هست و این چیزی نیست که از خودم گفته باشم شاید چند وقت دیگه شما به این نتیجه به ظاهر ناخوشایند برسید.این که اول گفتم که هرکس باید بنابر سلیقه ی خودش هدفون انتخاب کنه دقیقا اشاره به همین پیمودن مسیر توسط خود فرد داره
واینکه گفتم به سلیقه ایی بودن اعتقاد ندارم هم اشاره به پایان یکسان برای سلیقه های مختلف داره ( همه به سمت هدفون های حرفه ایی رو میارن در نهایت)
اونجا گفتم که من دراصل با این شیوه ی اصلاح بیشتر مخالفم.
در هر کاری که شما فرض کنید دخالت سلیقه محض که بدون آگاهی از نوع استفاده باشه منجر به فاجعه خواهد شد. مثالی از خودم بزنم اوایل که کارم رو شروع کرده بودم من هم مثل یک عاشق تازه دوره تموم کرده به طور سلیقه ای قطعات یک مدار رو انتخاب میکردم اما کارها اونطور که باید خوب پیش نمی رفت و همیشه احساس نقص در کار داشتم و تمام اون بر میگشت به اینکه من لجباز نمی خواستم از فلان قطعه که واقعآ برای فقط همون کار ساخته شده بود استفاده کنم و به جای اون از یک قطعه دیگه که تقریبآ می تونستم حداقل توی چند مورد متفاوت ازش استفاده کنم ، استفاده میکردم. چون اون قطعه رو به خاطر این خصوصیتش دوست داشتم.
اما بعد از چندین سال کار کردن تجربه بهم میگه که سلیقه فقط یک نظر هست و ممکنه نظری باشه که درست نباشه پس نگاه حرفه ای هست که الان داره مدیریت میکنه اما سلیقه سرکوب نشده ، سلیقه عوض نشده ، سلیقه جدید هم جایگزین نشده.
به هر حال صدا هم همینطوره اگه شما علاقه مند حرفه ای به صدا باشید صدای هدفونی رو که یکدست باشه کاملآ دوست خواهید داشت ولذت هم بدون اجبار و سرکوب علاقه خواهید برد.
در غیر اینصورت من همون آماتوری هستم که به دنبال تفریح کردن از صدا هستم و به خاطر تفریح خودم سبک موسیقی انتخاب میکنم و به خاطر تفریح خودم هدفون انتخاب میکنم
آیا شما مطمئن هستید که این دید یک آماتور نیست؟
و اصلاح کردن یعنی هدایت کردن به مسیر درست یعنی شما در مسیر اصلی قرار بگیرید نه اینکه شما رو با تانک توی جاده ای که دوست دارند بزارند و بگن این مسیر عبور شماست و صاف حرکت کن چون ما می گیم این مسیر درسته و هر چی جلو امد از روش رد شد تا به مقصد.
دوست عزیز موسیقی تشکیل شده از صداهای ناهنجاری که شما نخواهید توانست یک دقیقه از همون عبادتی که میفرماید رو انجام بدید.من دارم گوش دادن به موسیقی رو حرفه ایی دنبال میکنم و صدا به خودی خود ( اگر بخاطر موسیقی نبود) هیچ قداستی برام نداشت![]()
در اصل شما با گوش دادن به موسقی دارید به بدترین صداهای تولید شده طبیعی و یا غیر طبیعی گوش می کنید. اگه شک دارید یک تراک Sample میکس نشده از یک موسیقی ، حالا برای اینکه زیاد از من ناراحت نشید سبک Ambient ، گوش بدید ببینم میتونید به تک تک همین Sample ها گوش بدید و عبادت کنید.
می شه شما صدا رو به معنای واقعی دوست نداشته باشید اما موسیقی که ترکیبی از صداهای ناخوشایند هست رو بپرستید؟
پ ن: سبک Ambient موسیقی هست که با استفاده از صداهای کاملآ طبیعی پیرامون ساخته می شود و ساز خاصی در اون استفاده نمی شود.
دوست عزیز هیچکس با یکی دو جمله نمی تونه حرفه ای بشه حتی اگه حسابی شستشوی مغزی هم شده باشه و اگه اینطوری بود کی بود که بره کلاس درس سه ماه روزگار از اول تا آخر بره و بیاد تا یک نمره ناپلونی بگیره و برگرده خونه و همینطور سال پشت سال بگذرونه تازه بشه مهندس.اگر کم کم و با تلاش درونی خود فرد همراه باشه حتما ممکنه ولی اگر فقط بخاطر فرار از عنوان "عامه بسند بودن" "آماتور بودن" باشه ...
مثلا من بیام بگم فلان گروه , آلبوم سال نود و یکش, 82 امین آلبوم سولوی گیتار تاریخ شده یا فلان گروه درامرش 10 سال بهترین درامر جهان و بیسیتش سال بیش بهترین بیسیست تاریخ و گیتاریستش هفتمین گیتاریست جهانه
با اینجور حرفها بخوام طرفم رو تحریک کنم که این موسیقی حرفه ایی رو گوش بده و ....
شرمنده من این شیوه ی اصلاح که فقط با کلمات باعث تحریک طرف بشیم تا به سمت حرفه ایی بودن بره رو قبول ندارم چون نتیجش گم کردن مسیر اصلی میشه
یه دفعه یه جمله ایی توی امضای یه بابایی توی head-fi دیدم که هزار تا حرف توی دلم رو توی یک عبارت نوشته بود
if it's not for music , it's for what?x
داغونم کرد , مختصر , بر معنی
حرفی زد که خیلی از کاربرا رو میتونست از کما بیرون بیاره , که واقعا دارن چه کار میکنن؟
یک روز می ومد اینجا و مای شیاطین بزرگ هم شتشوی مغزی میدادیم ایشون رو و فرداش به حرفه ای ها یکی دیگه هم اضافه میشد و خلاص مگه بده؟(به شوخی و کنایه و منظورم از "مای" در حقیقت من نوعی بود).
هدفون ابزاری جهت شنیدن صدا هست که چون موسیقی نوعی صدا هست و انسان علاقه مند به صداهای غیر طبیعی از گوش دادن به آن احساس لذت میکند اما همچون تیغ دولبه یکی از صدای این نوع موسیقی لذت برده و یکی حاضر نیست اسم این نوع موسیقی رو بشنوه دیگه چه برسه به صداش.
به هر حال من آماتور تجربه خودم رو گفتم اگه سوالی دارید عنوان کنید بلد باشم دریق نخواهم کرد و اگه بلد هم نباشم یک کلام "نمی دونم".
شما هم موفق باشید.
نه خیر دوست عزیز امپدانس یکی از چندین پارامتر مهم یک آمپ هست که نباید از حد مجاز آن فراتر رفته مثلآ به آمپی که تنها قادر به درایو کردن هدفونی تا امپدانس 80 اهم هست هدفونی 300 اهمی متصل کنیم و جهت اطلاع امپدانس در اصل دو رقم هست که به دلایلی فقط یک رقم آن اعلام شده البته ان هم گاهی و غیر دقیق.
طبق قانون عمومی برای درایو کردن مناسب هدفون بهتر هست که آمپی استفاده شود که بیشینه امپدانس آن حداقل دو برابر امپدانس هدفون باشد. و بقیه پارامترها هم به جای خود باقی هستند که باید کاملآ مناسب باشند.
از پست قبل جا مانده:
هدفون حرفه ای هدفونی هست که هر آنچه در صدای اعمال شده به آن وجود داشته بدون کم و کاست و تغییری در تون و کیفیت آن را پخش نماید.
در واقع یک هدفون حرفه ای هدفون هست که مثل یک کاغذ سفید سفید باشه و شما هر رنگ صدایی در آن پخش میکنید به همان رنگ درآمده.
صدای حرفه ای یعنی صدای کاملآ طبیعی یعنی بی آنکه دخل و تصرفی در آن انجام شده باشد یعنی تصویری از واقعیت یعنی تصویری شفاف از لحظه رخ دادن یا تولید همان صدا بدون هیچ نوع کم و کاستی و اضافات.
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز چون بی ادبی بود شما رو ارجاع بدم براتون اینجا کپی کردم:
اگه شما هدفون بلوتوث نیازتون هست پیشنهاد میکنم یک هندزفری بلوتوث استریو بگیرید و یا اینکه هندزفری بلوتوث مدل Jabra 3030 و یا Sony MW600 + یک هدفون خوب.
قیمت مدل Jabra 3030 حدودآ 60 تومنه.
قیمت مدل Sony MW600 حدودآ 120 تومنه که پیشنهاد میشه از این مدل تهیه کنید.
و هدفون تو گوشی مناسب برای اکثر کاربردها فعلآ میتونید از برند کریتیو یکی انتخاب کنید. که قیمت مناسبی به نسبت کیفیت دارند.
البته قبل از خرید این ست مطمئن بشید که سیستم صوتی شما قابلیت ارتباط برقرار کردن با بلوتوث ورژن 2 را دارد، در غیر اینصورت هدفون بلوتوث خرید نکنید.
در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم از برندهای برتر موجود در ایران خرید کنید مثل:
سونی ، کریتیو ، سنهایزر و . . .
البته هستند برندهای مشهوری که صرفآ فقط جنبه تولید براشون مهمه مثل فلیپس ، پاناسونیک ، . . .
توی یک پست دیگه هم مقایسه کرده بودم که شرمنده خیلی دیر وقته و خسته بودم نتونستم پیداش کنم:
اما مدل سونی از نظر کیفیت بهتر بوده و صفحه نمایش هم داره و هم اینکه یک هدفون بسیار مرغوبتر از مدل Jabra همراهش هست و مهمتر از اون اینه که تقریبا اگه اشتباه نکنم نزدیک 11 ساعت در مقابل 7 ساعت Jabra شارژ نگه میداره.
شما هم موفق باشید.
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:55. دليل: پست متوالی
دوست عزیز سرت شلوغ شد پست 3333 رو جواب ندادی !
دوست عزیز
قیمتش بد نیست
اما برای اندازه گیری نیازی به نقاله نیست دیگه شما کافیه نصف ، نصف یک زاویه قائم رو فرض کنی
راه ساده تر اینه که انگشت شست خودتون رو بین فاصله پشت گوش تا سر خودتون بزارید اگه انگشت شست شما بدون خم شدن لاله گوشتون بین گوش و سر قرار گرفت باید به فکر یک مدل هدفون دیگه باشید.(منظورم بیش از یک سانتی متر هست که ترسیدم بگم)
شما هم موفق باشید.
این مطالب توی بست قبلی هم بودا
مثل اینکه آخرش باید خودم بگم این رو
برای دوستان علاقه مند فقط همین مطلب رو بخونن تا یکی از بهترین قابلیت های آمبلی ها دستشون بیاد ( crossfeed )
این مسئله قابلیتی رو به هدفون ها میده که بدست آوردنش با اسبیکر فوق العاده سخته ( اگر بدست بیاد در لحظه فقط برای 1 شنونده بدست میاد)
Crossfeed and other audio processing
Crossfeeding blends the left and right stereo channels slightly, reducing the extreme channel separation which is characteristic of headphone listening and is known to cause headaches in a small fraction of listeners. Crossfeed is used to compensate for extreme separation of sound sources in older stereo recordings. Crossfeed also improves the soundstage characteristics and makes the music sound more natural, as if one was listening to a pair of speakers. While some swear by crossfeed, many prefer amplifiers without it. The introduction of DSP technology led a number of manufacturers to introduce amplifiers with 'headphone virtualization' features. In principle, the DSP chips allow the two-driver headphone to simulate a full Dolby 5.1 (or more) surround system. When the sounds from the two headphone drivers mix, they create the phase difference the brain uses to locate the source of a sound. Through most headphones, because the right and left channels do not combine as they do with crossfeed, the illusion of sound directionality is created
برای فهمیدن اینکه کراس فید چیه میتونن به صفحه ی ویکیبدیا
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نگاه بندازن. متنشون ساده و کوتاههکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Heart Banger-97; 03-06-2011 at 00:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)