تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 752 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

rezaomido ، مژده ! تاپیکِ ـت دوباره باز شد.

2. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

من نوعی بار اول به قصد شنیدن هدفون خریدم بعد به قصد تجربه بعد به قصد کیفیت متفاوت با قبلی ها بهتر بعد به قصد صدای بهتر بعد به قصد نرمالتر بعد به قصد طبیعی تر و بعد به قصد . . .
    آخر تمام این مراحل همیشه اینه که صدای واقعی و اون صدایی که حنجره خواننده و اون صدایی که از درون تک تک قسمتهای مختلف بدنه ساز در میاد رو بشنوید و لذت ببرید از صدایی که غرق در هفت آسمون آن هستید
    این اون مسیریه که هرکسی باید خودش طی بکنه و با توصیه و تحت تاثیر قراردادن طرف با واژه هایی مثل "حرفه ای" و "آماتور" و سوق دادن کسی به سمت هدفونی خاص فقط ظاهر قضیه عوض شده

تکلیف من که با شما روشن نشد که آخرش موافق سلیقه بودن صدا هستید که همونطور که در پست قبلی اشاره کردید یا نه مثل این پست
    این که اول گفتم که هرکس باید بنابر سلیقه ی خودش هدفون انتخاب کنه دقیقا اشاره به همین پیمودن مسیر توسط خود فرد داره
    واینکه گفتم به سلیقه ایی بودن اعتقاد ندارم هم اشاره به پایان یکسان برای سلیقه های مختلف داره ( همه به سمت هدفون های حرفه ایی رو میارن در نهایت)
    اونجا گفتم که من دراصل با این شیوه ی اصلاح بیشتر مخالفم.
    نه عزیز من اتفاقا منظورم همین بود که شما فرمودید به هر حال اگر شما نمی خواهید حرفه ای صدا رو دنبال کنید نباید برید و هدفون چند صد تومنی بگیرید.
    من دارم گوش دادن به موسیقی رو حرفه ایی دنبال میکنم و صدا به خودی خود ( اگر بخاطر موسیقی نبود) هیچ قداستی برام نداشت
    با این مثال تا اندازه ای مرتبط بحث رو جمع کنم که:
    اگر علاقه مند به یک سبک موسیقی عامه پسند هستید فکر نمی کنم با یک روز و چند ورز بتونید سلیقه خودتون رو به سمت سبکهای بسیار حرفه ای و سنگین عوض کنید. ولی میشه از زیر سبکهای نزدیک تر به سبک نهایی استفاده کرد و مرحله به مرحله جلو رفت تا مفهوم اون سبک نهایی نمود پیدا کنه و قابل درک باشه و همین زمان هست که ناخودآگاه همون سبک سنگین و حرفه ای شده یکی از سبکهای مورد علاقه ما
    حالا میشه شما بفرمایید که چه اتفاقی افتاده؟
    ایا سلیقه ای رو به زور سرنیزه عوض کردیم؟
    آیا سلیقه تغییر کرده؟
    آیا سلیقه ای جدید اضافه شده؟
    اگر کم کم و با تلاش درونی خود فرد همراه باشه حتما ممکنه ولی اگر فقط بخاطر فرار از عنوان "عامه بسند بودن" "آماتور بودن" باشه ...
    مثلا من بیام بگم فلان گروه , آلبوم سال نود و یکش, 82 امین آلبوم سولوی گیتار تاریخ شده یا فلان گروه درامرش 10 سال بهترین درامر جهان و بیسیتش سال بیش بهترین بیسیست تاریخ و گیتاریستش هفتمین گیتاریست جهانه
    با اینجور حرفها بخوام طرفم رو تحریک کنم که این موسیقی حرفه ایی رو گوش بده و ....
    شرمنده من این شیوه ی اصلاح که فقط با کلمات باعث تحریک طرف بشیم تا به سمت حرفه ایی بودن بره رو قبول ندارم چون نتیجش گم کردن مسیر اصلی میشه
    یه دفعه یه جمله ایی توی امضای یه بابایی توی head-fi دیدم که هزار تا حرف توی دلم رو توی یک عبارت نوشته بود
    if it's not for music , it's for what?x
    داغونم کرد , مختصر , بر معنی
    حرفی زد که خیلی از کاربرا رو میتونست از کما بیرون بیاره , که واقعا دارن چه کار میکنن؟
    Last edited by Heart Banger-97; 02-06-2011 at 17:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

نه دقیقآ ، توان یک پلیر تعریف شده و ثابت هست ولی بیشینه امپدانس قابل درایو کردن یک پلیر ارتباطی به توان پلیر نداشته و بحث اون جداست و اینکه DAC-Amp هم به عنوان پلیر فرض شده.

من منظورم اینا بودن
    RSA SHADOW, RSA MUSTANG, HEADAMP PICO SLIM
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آمبلی های برتابلی که اساسا برای هدفون های امبدانس بایین طراحی شدن

که اگه قضیه فقط امبدانس بود که اصل وجودیه این آمبلی ها زیر سوال میرفت.
    Last edited by Heart Banger-97; 02-06-2011 at 14:40.

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. هدفون بلوتوث برای کامپیوتر قیمتاش چه جوریه؟ برای موسیقی بدون میکروفون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

پيش فرض

مبارکتون باشه
    فقط شما مطمئن هستید که Sony MDR-XD500 خرید کردید و نه Sony MDR-X500 ؟
    چونکه اینجا فقط دومی موجود هست و اولی برای بازار اروپا تولید شده.
    به هر حال اگه اولی رو گرفته باشید که واقعآ عالی خرید کردید و اگه دومی ، به قیمت خرید کردید.
    به هر حال حداقل هیچ کدوم کمتر از کریتیو نیستند.

اگه چند صفحه قبل رو پیگیری کنید حداقل دو یا سه مرتبه راه حل این مسله بلوتوث گفته شده. ببخشید فرصت من کم هست و خلاصه توضیح دادم.

شما هم موفق باشید.
    Xb500 هستش مدلش انگار
    ممنون

فقط راجع به بلوتوث اگر لينك بديد به صفحه بحث ممنون ميشم

7. این کاربر از mos2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این اون مسیریه که هرکسی باید خودش طی بکنه و با توصیه و تحت تاثیر قراردادن طرف با واژه هایی مثل "حرفه ای" و "آماتور" و سوق دادن کسی به سمت هدفونی خاص فقط ظاهر قضیه عوض شده
    دوست عزیز شما در نظر داشته باش که ممکنه با راهنمایی و تشویق کردن یک شخص خاص باعث بوجود آمدن یک انگیزه مضاعف در ذهن او شده و فرد با شوق و علاقه بیشتری پیگیر به دست آوردن چیزی خواهد شد که در نظر دارد نه آن چیزی که از تشویق به دست آورده و در این مورد بعید می دونم کسی به خاطر تشویق بره و یک هدفون میلیونی بخره حالا ایا صداش برای ایشون مناسبه باشه یا . . .
    مطمئن هستم کسانی که اینجا سوالی در باب راهنمایی از اساتید میکنند توانایی و نیاز خودشون رو کاملآ می دونند و بعید میدونم کسی به خاطر این دو کلمه ، بره حرفه ای بشه.
    به هر حال چه اشکالی داره یکی بیاد از آماتور حالا اون هم با فشار من نوعی بشه حرفه ای.(به شوخی)

این که اول گفتم که هرکس باید بنابر سلیقه ی خودش هدفون انتخاب کنه دقیقا اشاره به همین پیمودن مسیر توسط خود فرد داره
    واینکه گفتم به سلیقه ایی بودن اعتقاد ندارم هم اشاره به پایان یکسان برای سلیقه های مختلف داره ( همه به سمت هدفون های حرفه ایی رو میارن در نهایت)
    اونجا گفتم که من دراصل با این شیوه ی اصلاح بیشتر مخالفم.
    دوست عزیز سلیقه ای برخورد کردن نشانه حرفه ای نبودن هست و این چیزی نیست که از خودم گفته باشم شاید چند وقت دیگه شما به این نتیجه به ظاهر ناخوشایند برسید.
    در هر کاری که شما فرض کنید دخالت سلیقه محض که بدون آگاهی از نوع استفاده باشه منجر به فاجعه خواهد شد. مثالی از خودم بزنم اوایل که کارم رو شروع کرده بودم من هم مثل یک عاشق تازه دوره تموم کرده به طور سلیقه ای قطعات یک مدار رو انتخاب میکردم اما کارها اونطور که باید خوب پیش نمی رفت و همیشه احساس نقص در کار داشتم و تمام اون بر میگشت به اینکه من لجباز نمی خواستم از فلان قطعه که واقعآ برای فقط همون کار ساخته شده بود استفاده کنم و به جای اون از یک قطعه دیگه که تقریبآ می تونستم حداقل توی چند مورد متفاوت ازش استفاده کنم ، استفاده میکردم. چون اون قطعه رو به خاطر این خصوصیتش دوست داشتم.
    اما بعد از چندین سال کار کردن تجربه بهم میگه که سلیقه فقط یک نظر هست و ممکنه نظری باشه که درست نباشه پس نگاه حرفه ای هست که الان داره مدیریت میکنه اما سلیقه سرکوب نشده ، سلیقه عوض نشده ، سلیقه جدید هم جایگزین نشده.
    به هر حال صدا هم همینطوره اگه شما علاقه مند حرفه ای به صدا باشید صدای هدفونی رو که یکدست باشه کاملآ دوست خواهید داشت ولذت هم بدون اجبار و سرکوب علاقه خواهید برد.
    در غیر اینصورت من همون آماتوری هستم که به دنبال تفریح کردن از صدا هستم و به خاطر تفریح خودم سبک موسیقی انتخاب میکنم و به خاطر تفریح خودم هدفون انتخاب میکنم
    آیا شما مطمئن هستید که این دید یک آماتور نیست؟

و اصلاح کردن یعنی هدایت کردن به مسیر درست یعنی شما در مسیر اصلی قرار بگیرید نه اینکه شما رو با تانک توی جاده ای که دوست دارند بزارند و بگن این مسیر عبور شماست و صاف حرکت کن چون ما می گیم این مسیر درسته و هر چی جلو امد از روش رد شد تا به مقصد.

من دارم گوش دادن به موسیقی رو حرفه ایی دنبال میکنم و صدا به خودی خود ( اگر بخاطر موسیقی نبود) هیچ قداستی برام نداشت
    دوست عزیز موسیقی تشکیل شده از صداهای ناهنجاری که شما نخواهید توانست یک دقیقه از همون عبادتی که میفرماید رو انجام بدید.
    در اصل شما با گوش دادن به موسقی دارید به بدترین صداهای تولید شده طبیعی و یا غیر طبیعی گوش می کنید. اگه شک دارید یک تراک Sample میکس نشده از یک موسیقی ، حالا برای اینکه زیاد از من ناراحت نشید سبک Ambient ، گوش بدید ببینم میتونید به تک تک همین Sample ها گوش بدید و عبادت کنید.

می شه شما صدا رو به معنای واقعی دوست نداشته باشید اما موسیقی که ترکیبی از صداهای ناخوشایند هست رو بپرستید؟

پ ن: سبک Ambient موسیقی هست که با استفاده از صداهای کاملآ طبیعی پیرامون ساخته می شود و ساز خاصی در اون استفاده نمی شود.

اگر کم کم و با تلاش درونی خود فرد همراه باشه حتما ممکنه ولی اگر فقط بخاطر فرار از عنوان "عامه بسند بودن" "آماتور بودن" باشه ...
    مثلا من بیام بگم فلان گروه , آلبوم سال نود و یکش, 82 امین آلبوم سولوی گیتار تاریخ شده یا فلان گروه درامرش 10 سال بهترین درامر جهان و بیسیتش سال بیش بهترین بیسیست تاریخ و گیتاریستش هفتمین گیتاریست جهانه
    با اینجور حرفها بخوام طرفم رو تحریک کنم که این موسیقی حرفه ایی رو گوش بده و ....
    شرمنده من این شیوه ی اصلاح که فقط با کلمات باعث تحریک طرف بشیم تا به سمت حرفه ایی بودن بره رو قبول ندارم چون نتیجش گم کردن مسیر اصلی میشه
    یه دفعه یه جمله ایی توی امضای یه بابایی توی head-fi دیدم که هزار تا حرف توی دلم رو توی یک عبارت نوشته بود
    if it's not for music , it's for what?x
    داغونم کرد , مختصر , بر معنی
    حرفی زد که خیلی از کاربرا رو میتونست از کما بیرون بیاره , که واقعا دارن چه کار میکنن؟
    دوست عزیز هیچکس با یکی دو جمله نمی تونه حرفه ای بشه حتی اگه حسابی شستشوی مغزی هم شده باشه و اگه اینطوری بود کی بود که بره کلاس درس سه ماه روزگار از اول تا آخر بره و بیاد تا یک نمره ناپلونی بگیره و برگرده خونه و همینطور سال پشت سال بگذرونه تازه بشه مهندس.
    یک روز می ومد اینجا و مای شیاطین بزرگ هم شتشوی مغزی میدادیم ایشون رو و فرداش به حرفه ای ها یکی دیگه هم اضافه میشد و خلاص مگه بده؟(به شوخی و کنایه و منظورم از "مای" در حقیقت من نوعی بود).

هدفون ابزاری جهت شنیدن صدا هست که چون موسیقی نوعی صدا هست و انسان علاقه مند به صداهای غیر طبیعی از گوش دادن به آن احساس لذت میکند اما همچون تیغ دولبه یکی از صدای این نوع موسیقی لذت برده و یکی حاضر نیست اسم این نوع موسیقی رو بشنوه دیگه چه برسه به صداش.

به هر حال من آماتور تجربه خودم رو گفتم اگه سوالی دارید عنوان کنید بلد باشم دریق نخواهم کرد و اگه بلد هم نباشم یک کلام "نمی دونم".

شما هم موفق باشید.

من منظورم اینا بودن
    RSA SHADOW, RSA MUSTANG, HEADAMP PICO SLIM
    کد:
    آمبلی های برتابلی که اساسا برای هدفون های امبدانس بایین طراحی شدن

که اگه قضیه فقط امبدانس بود که اصل وجودیه این آمبلی ها زیر سوال میرفت.
    نه خیر دوست عزیز امپدانس یکی از چندین پارامتر مهم یک آمپ هست که نباید از حد مجاز آن فراتر رفته مثلآ به آمپی که تنها قادر به درایو کردن هدفونی تا امپدانس 80 اهم هست هدفونی 300 اهمی متصل کنیم و جهت اطلاع امپدانس در اصل دو رقم هست که به دلایلی فقط یک رقم آن اعلام شده البته ان هم گاهی و غیر دقیق.
    طبق قانون عمومی برای درایو کردن مناسب هدفون بهتر هست که آمپی استفاده شود که بیشینه امپدانس آن حداقل دو برابر امپدانس هدفون باشد. و بقیه پارامترها هم به جای خود باقی هستند که باید کاملآ مناسب باشند.

از پست قبل جا مانده:
    هدفون حرفه ای هدفونی هست که هر آنچه در صدای اعمال شده به آن وجود داشته بدون کم و کاست و تغییری در تون و کیفیت آن را پخش نماید.
    در واقع یک هدفون حرفه ای هدفون هست که مثل یک کاغذ سفید سفید باشه و شما هر رنگ صدایی در آن پخش میکنید به همان رنگ درآمده.

صدای حرفه ای یعنی صدای کاملآ طبیعی یعنی بی آنکه دخل و تصرفی در آن انجام شده باشد یعنی تصویری از واقعیت یعنی تصویری شفاف از لحظه رخ دادن یا تولید همان صدا بدون هیچ نوع کم و کاستی و اضافات.

شما هم موفق باشید.

Xb500 هستش مدلش انگار
    ممنون

فقط راجع به بلوتوث اگر لينك بديد به صفحه بحث ممنون ميشم
    دوست عزیز چون بی ادبی بود شما رو ارجاع بدم براتون اینجا کپی کردم:

اگه شما هدفون بلوتوث نیازتون هست پیشنهاد میکنم یک هندزفری بلوتوث استریو بگیرید و یا اینکه هندزفری بلوتوث مدل Jabra 3030 و یا Sony MW600 + یک هدفون خوب.
    قیمت مدل Jabra 3030 حدودآ 60 تومنه.
    قیمت مدل Sony MW600 حدودآ 120 تومنه که پیشنهاد میشه از این مدل تهیه کنید.
    و هدفون تو گوشی مناسب برای اکثر کاربردها فعلآ میتونید از برند کریتیو یکی انتخاب کنید. که قیمت مناسبی به نسبت کیفیت دارند.

البته قبل از خرید این ست مطمئن بشید که سیستم صوتی شما قابلیت ارتباط برقرار کردن با بلوتوث ورژن 2 را دارد، در غیر اینصورت هدفون بلوتوث خرید نکنید.

در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم از برندهای برتر موجود در ایران خرید کنید مثل:
    سونی ، کریتیو ، سنهایزر و . . .
    البته هستند برندهای مشهوری که صرفآ فقط جنبه تولید براشون مهمه مثل فلیپس ، پاناسونیک ، . . .

توی یک پست دیگه هم مقایسه کرده بودم که شرمنده خیلی دیر وقته و خسته بودم نتونستم پیداش کنم:
    اما مدل سونی از نظر کیفیت بهتر بوده و صفحه نمایش هم داره و هم اینکه یک هدفون بسیار مرغوبتر از مدل Jabra همراهش هست و مهمتر از اون اینه که تقریبا اگه اشتباه نکنم نزدیک 11 ساعت در مقابل 7 ساعت Jabra شارژ نگه میداره.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:55. دليل: پست متوالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

دوست عزیز سرت شلوغ شد پست 3333 رو جواب ندادی !

10. این کاربر از hellmayor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قیمت رو تو سایتی که یکی از دوستان معرفی کرد دیدم ! 129 تومن !

حالا من زاویه گوشم رو این وسط چطور اندازه بگیرم ؟ با نقاله ؟

دوست عزیز

قیمتش بد نیست
    اما برای اندازه گیری نیازی به نقاله نیست دیگه شما کافیه نصف ، نصف یک زاویه قائم رو فرض کنی
    راه ساده تر اینه که انگشت شست خودتون رو بین فاصله پشت گوش تا سر خودتون بزارید اگه انگشت شست شما بدون خم شدن لاله گوشتون بین گوش و سر قرار گرفت باید به فکر یک مدل هدفون دیگه باشید.(منظورم بیش از یک سانتی متر هست که ترسیدم بگم)

شما هم موفق باشید.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

نه خیر دوست عزیز امپدانس یکی از چندین پارامتر مهم یک آمپ هست که نباید از حد مجاز آن فراتر رفته مثلآ به آمپی که تنها قادر به درایو کردن هدفونی تا امپدانس 80 اهم هست هدفونی 300 اهمی متصل کنیم و جهت اطلاع امپدانس در اصل دو رقم هست که به دلایلی فقط یک رقم آن اعلام شده البته ان هم گاهی و غیر دقیق.
    طبق قانون عمومی برای درایو کردن مناسب هدفون بهتر هست که آمپی استفاده شود که بیشینه امپدانس آن حداقل دو برابر امپدانس هدفون باشد. و بقیه پارامترها هم به جای خود باقی هستند که باید کاملآ مناسب باشند.

این مطالب توی بست قبلی هم بودا

مثل اینکه آخرش باید خودم بگم این رو

_______________________________-
    آمپیلی فایر برای چی هست:
    مدل portable این وسلیه به چند منظور استفاده میشود:
    1) افزایش حجم صدا برای وسایل قابل هم (به علت ضعف تو ارائه حجم های بالا)
    2) رسیدن به کیفیت بیشتر توسط پلیر:
    هر چی شما حجم صدای پلیر رو افزایش بدین کیفیت خروجی کاهش پیدا میکنه این سیر نزولی تو بعضی پلیر ها بیشتر و تو بعضی کمتر ولی تو همه بر قرار هست.
    ولی به علت ساختار ساده و عموما با قطعات با کیفیت المان های تخریبی آمپ کمتر از خود پلیر هست( نویز و THD) برای همین افزایش صدا تو آمپ و کاهش اون توسط پلیر خروجی نهایی رو عموما با کیفیت تر وشفاف تر میکنه در واقع گرفتن بهترین خروجی ممکن از پلیر هست مثلا اگه distribution تو آمپ0.009% هست تو پلیر 0.3% هست (مثلا) برای نویز و عوامل تخریبی دیگه هم این موضوع بر قرار هست.
    3) قابلیت استفاده مناسب و منطقی تر هدفون های امپدانس بالا:
    هر چی امپدانس یک هدفون بیشتر باشه پلیر برای رسیدن رسیدن به حجم صدای مشابه تو پلیر با امپدانس کمتر باید توان بیشتری مصرف کنه و چون توان خروجی پلیر های قابل حمل محدود و کم هست مشخصا به مشکلاتی میخورند که کار اصلی این گونه وسیله ها کمک به پلیر ها برای درایو کردن هدفون ها هست.

14. این کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

برای دوستان علاقه مند فقط همین مطلب رو بخونن تا یکی از بهترین قابلیت های آمبلی ها دستشون بیاد ( crossfeed )
    این مسئله قابلیتی رو به هدفون ها میده که بدست آوردنش با اسبیکر فوق العاده سخته ( اگر بدست بیاد در لحظه فقط برای 1 شنونده بدست میاد)
    Crossfeed and other audio processing

Crossfeeding blends the left and right stereo channels slightly, reducing the extreme channel separation which is characteristic of headphone listening and is known to cause headaches in a small fraction of listeners. Crossfeed is used to compensate for extreme separation of sound sources in older stereo recordings. Crossfeed also improves the soundstage characteristics and makes the music sound more natural, as if one was listening to a pair of speakers. While some swear by crossfeed, many prefer amplifiers without it. The introduction of DSP technology led a number of manufacturers to introduce amplifiers with 'headphone virtualization' features. In principle, the DSP chips allow the two-driver headphone to simulate a full Dolby 5.1 (or more) surround system. When the sounds from the two headphone drivers mix, they create the phase difference the brain uses to locate the source of a sound. Through most headphones, because the right and left channels do not combine as they do with crossfeed, the illusion of sound directionality is created

برای فهمیدن اینکه کراس فید چیه میتونن به صفحه ی ویکیبدیا
    کد:
    یا
    کد:
    یه نگاه بندازن. متنشون ساده و کوتاهه
    Last edited by Heart Banger-97; 03-06-2011 at 00:38.

16. این کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •