1- دسته ی کنترلر شما از چه نوعی هست ؟ (شوک داره یا نه )؟مدل ایکس باکس هست یا پلی استیشن ؟
2- اگه شک داره و چراغش رو روشن می کنی ولی دروازبان نمی پره نشون میده شوک شما فعال نیست .
1- دسته ی کنترلر شما از چه نوعی هست ؟ (شوک داره یا نه )؟مدل ایکس باکس هست یا پلی استیشن ؟
2- اگه شک داره و چراغش رو روشن می کنی ولی دروازبان نمی پره نشون میده شوک شما فعال نیست .
سلام . بعد یه ماه دوباره فیفا رو نصب کردم . قبلا با کرک 5 بازی میکردم . ولی الان بعد نصب آپدیت 55 مگی وقتی کرک 5 رو لانج میکنم روی عکس EA وسط تصویر میمونه و اصلا وارد بازی نمیشه . با کرک 4 تست کردم کار میکرد ولی5 نه .کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟![]()
من اصولا با کیبورد بازی می کنم!راحت ترم.![]()
آقا چرا منچستر یونایتد علاوه بر اینکه واقعی تر زده تو فیفای منم همینجور شده
بعد 1 ماه اومدم فیفا بزنم با ساندرلند بازی داشتم تو همون 15 دقیقه اول 3 تا خوردم
مث چی فشار میاوردم رو دروازه حریف ولی یا دروازه بان مث واکی بایاشی همه توپارو سیو میکرد یا اینکه همش به تیر میخورد
انگار قرار بود خود سیستم از جام اتحادیه حذفم کنه خخخخخ
سلام
چه طوری لیگ هارو بازی کنم تو پی سی
بچه ها گذارشگر عربی هنوز واسه بازی نیومده؟
اگه چندتا از پستهای قبلی من رو خونده باشی میفهمی که cpu کافیه فقط با تبدیل کردن دروازه بانش به واکابایاشیحتی تیمی مثل بارسای من رو هم حذف کنه چه برسه به منچستر که امسال تو دنیای واقعی هم داغون شده .
این سختی های غیر منطقی تو بازی ها فقط تخصص فیفاست .
اگه با کیبوردی احتمال زیاد با کلیدهای Numpad 4 , 6 شیرجه میزنه !
4 = شیرجه ب سمت چپ
6 = شیرجه ب سمت
بابا این فیفا 14 فاجعه هست . به خصوص بخوای با cpu بازی کنی
کوچکترین حرکت تو عمق آفساید هست ولی سی پی یو با پاسای چیپ راحت این کار رو انجام میده(هر کی بارسلونا رو ورداره بدبخت میشه)
جاگیری و حرکات عجیب خط حمله . اونجایی که درست باید جرکت کنن ، 4 متر تو آفساید هستن و اونجایی که که باید حرکت کنن به بازیکن صاحب توپ چسبیدن
پاسای تو عمق فاجعه . قصد شما دادن پاس تو عمق به یکی دیگست اما توپ رو میفرسته به یه جای دیگه
مشکل در برخورد بی جهت بازیکنا به خصوص دفاع ها به هم و ایجاد موفعیت برای حریف
سی پی یو قصد کنه گل رو بزنه دیگه تمومه و کاری نمی تونی بکنی . توپ رو از تو 18 خودت به حالت بکش زیرش هم دور کنی تا پش 18 میره و باز موقعیت برای اون ایجاد میشه وحمله ادامه داره حتی اگه تیم حریف مالدیو باشه
این سر توپی که میزنن به خصوص جلوی محوطه جریمه واقعا رو اعصابه . مثلا با 4 تا رو سر توپ زدن و تغییر جهت 6 تا مدافع رو از جریان بازی محو میکنه اونوقت اگه شما بخوای یه استپ رو توپ انجام بدی 6 متر توپ از پای بازیکن شما جدا میشه (خنده دار ترین ایم حالت تو استپ سینه هست )طرف استپ سینه میکنه توپ 6 متر میفته جلو
هوش مصنوعی بازی که فاجعه ای هست برای خودش
یه چیزی من دیدم اولش فکر کردم خطای دیده ولی بعد که چندبار رخ داد شاخ در آوردم . توپ دو متر از بازیکن حریف جلوتر بود یکدفعه پای بازیکن حریف عین فنر کش اومد و توپ گرفت
--------------------------------------------------------------------------
دو تا سوال :
شما که دوستان ماشااله اهل فوتبالید و همه حرفه ای .لطفا به این دو سوال جواب بدید.
1- چطور میشه وقتی بازیکن حریف صاحب توپه و ما دوش به دوش اون حرکت می کنیم توپ رو بدون تکل ازش بگیریم؟
2- چرا هر چی سانتر می کنم از 18 رد میشه در حالی که کم پر می کنم .
اکثر این مشکلات مال نسخه pc ـه و در ضمن نداشتن کنترلر 360 درجه دار...وگرنه بازی روی کنسول هیچکدوم ازینایی که گفتی نداره و خیلی هم عالیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)