شما elan مال ایسوس رو نصب کنید هم اسکرین داره هم راست کلیک با دو انگشت بصورت لمسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما elan مال ایسوس رو نصب کنید هم اسکرین داره هم راست کلیک با دو انگشت بصورت لمسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم دانلود میکنم.
من الان این درایور خود لنوو رو حذف کنم؟بعدش نصب کنم؟
داداش دمت گرم خیلی مردی!![]()
دوستان عزیز ایا با z500 میشه فیلم 3d یا فول اچ دی دید؟
اگر یه لینک دانلود موزیک یا فیلم 3d دارید بزارید برای دانلود.
سلام دوستان منقصد خرید لپ تاپ دارم بین دو مدل hp 4540s i5 و lemnovo z500 i5 گیر کردم..
میخواستم بدونم کیفیت صفحه نمایش z500 چطوره؟ آیا اونطوری که تو سایتها نوشتن شفافیتش کمه و اونطور که باید تصویر دلچسبی نداره؟
و اینکه چرا کارت گرافیک z500 یه سایت نوشته geforce 635 و یه سایت دیگه نوشته geforce 740 ؟ قیمتشون و قدرتشون چقدر تفاوت داره؟
ممنون از راهنماییتون..
فقط Z500...اصلا سمت اچ پی نرو...لنوو به این توپی...
صفحه ش عالیه...نه همچین چیزی نیست....خیلی هم عالی...
اونا که 635 هستن،جزء سری قبلن،سری جدید گرافیکشون 740 هست،قیمت که تو سایتایی مثل دیجی کالا میتونید ببینید،قدرتی هم خوب مسلما 740 چون سری جدیده بهتر شده نسبت به سری 600...
خواهش...![]()
740 گرافیک های مدل های جدید هستش دیگه 635 کم پیدا میشه یا نیست. فرق اونا قدرتشونه و مصرف کم تر انرژی. Z500 خیلی بهتر از 4540 هستش hp قطعاتش و خدمات و گارانتی زیاد جالب نیست اما لنوو گارانتی معتبری مثل ساز گار رو داره کلا عملکرد بهتری داره. مانیتور هم خوبه من هیچ مشکلی باهاش ندارم بچه ها تنظیمات گذاشتن اونو نصب کنید عالی میشه حرف نداره.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
داداش نقل قول رو جا به جا زدی....![]()
البته یه فیلم 3d گرفتم.ولی تصویر از وسط نصف هسمیشه کاملش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)