تنها راهش اینه که اون جت توی گاراژ رو بلند کنید، و باید شانس بیارید اون چند ثانیه که سوار میشید کسی با تیر نزنه بعدش هم مستقیم در ارتفاع کم پرواز کنید و از پایگاه خارج بشید، اینجوری احتمال داره بتونید فرار کنید
تنها راهش اینه که اون جت توی گاراژ رو بلند کنید، و باید شانس بیارید اون چند ثانیه که سوار میشید کسی با تیر نزنه بعدش هم مستقیم در ارتفاع کم پرواز کنید و از پایگاه خارج بشید، اینجوری احتمال داره بتونید فرار کنید
گرافیک فوق العاده ضعیف هست
چ توقعی دارید ازش؟
من همون ابتدای بازی که پولها رو از بانک می دزدن ومیخوان فرار کنن بعد از کشتن پلیس ها توی محوطه بیرونی ، بازی میپره بیرون
کسی همچین مشکلی داشته؟
دوستان من وقتی به گاراژ میرم ماشین های قابل دانلود رو نشان نمیده.
چکار باید کنم بازی رو هم به آخرین ورژن اپدیت کردم و با ps4 بازی میکنم لطفاً یکی کمک کنه.
من اون مرحله ای گیر کردم که قبلش هکر و افراد مورد نیاز ماموریت رو انتخاب میکنم بعد ماموریت دارم برم ون پلیس بدزدم.ون رو میبرم مخفی میکنم و بعد یه میل از لستر برام میاد که موقعیت ماشین توشه.بعدش دیگه هیچ ماموریتی تو نقشه نیست.چی کار کنم؟
منظورت همون مسیجه که برات میاد 3تا ماشین با عکس و مختصاتش توی نقشه برات میفرستن باید بری برشون داری![]()
سلام دوستان
این مد ها را چطوری باید نصب کنیم
من اون مدی که به پلیس تبدیل میشیم را گرفتم ولی نشد نصبش کنم
اگه فایل خاصی میخواد ممنون میشم برام بذارين
واقعا کنترلش سخته
از همون نسخه وای سینی اون هلیکوپتر مزخرف بمب میزاشت تا اون لایبرتی سیتی که قایق هارو باید میزدی اینم از این که با موس هم هست !
اون مرحله که یه چیزیو میندازن تو دریا بعد میرن فرود میارن 10 بار رفتم آخرشم دم گاراژ سقوط کردم خوردم تو درخت له شد ولی به طرز معجزه آسایی منفجر نشد بقیه رو رو زمین رفتم![]()
یکی از اپشن های دسته های کنسول اینه که میشه کم زیاد یا متوسط گاز داد یا حرکت کرد این اپشن ها خیلی بدرد اینجو جاها میخورن دقیقا میشه هلی کوپتر رو جای که میخوای نشوند
.
.
موس فقط واسه aiming خوبه فقط...
با موس کنترل میکنی هواپیما رو؟ من همون مرحله رو با numpad بار اول راحت رفتم ولی با موس اصلا نمیشه کنترل کرد. با کیبورد زود قلقش اومد دستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)