نمایندگی پاناسونیک مشهد خیابان سعدی - نبش سعدی ۱۴ تلفن فروشگاه ۰۵۱۱۲۲۳۲۵۹۲
VT30 سایز ۴۲ رو توی فروشگاه موجود داشت
نمایندگی پاناسونیک مشهد خیابان سعدی - نبش سعدی ۱۴ تلفن فروشگاه ۰۵۱۱۲۲۳۲۵۹۲
VT30 سایز ۴۲ رو توی فروشگاه موجود داشت
با کسر مبلغ کارت جایزه یا بدون اون ؟
چون من یکبار قیمت گرفتم بعدش فهمیدم فروشنده 100 تومن بابت کارت جایزه کم کرده بود . معلوم بود از قبل خبر داشته کارت ها 100 تومنیه![]()
تا جایی که من میدونم نمایندگی ها همیشه جنسی رو که دارن تبلیغ می کنن . معیار من برای انتخاب سایت ها و نظر اکثریت هستش.
طراحی VT30 خیلی زیباست و من از پنل یکدست شیشه ای اون خیلی خوشم میاد .
به نظر من اگر تفاوت قیمت بدون گارانتی با گارانتی دار خیلی باشه قطعا صرف با خرید بدون گارانتی هست
توی سایت چاره مشخصات VT30 رو دیدم فکر کنم وایرلس داشته باشه .
البته با این سرعت اینترنت و با این همه فیلتر استفاده از این امکانات اینترنتی عملا غیر ممکنه !!!!
دقیقا دوست من . امکانات اینترنتی این تی وی ها به دلیل محدودیت های اینترنتی برای %99.9 مردم کارایی نداره و در نتیجه چیزی نیست که در معیار های انتخاب تی وی قرار بگیره
با شماره ای که دوست عزیز benyamin2002 دادن تماس گرفتم . گفتش الان فقط 42 دارم به قیمت 2410000 تومن .
سایز 50 رو هم گفت تا آخر هفته میاد . به نظرتون چی کار کنم ؟ همین 42 رو بگیرم یا صبر کنم 50 بیاد ؟
اصلاً بهتر نیست بگم واسم بدون گارانتی از گچین بیارن ؟ راستی با حدود 3200000 میتونم 46HX925 بدون گارانتی رو بگیرم .
به نظرتون 3050000 بدم 50VT30 بگیرم یا با همین حدود 46HX925 قاچاق بگیرم ؟
دوستان من با فاصله 2 تا 3متری تی وی می شینم حالا 42 بگیرم یا 50 بدون در نظر گرفتن قیمت
پائین بودن سرعت اینترنت یکطرف( بفرض اینکه سرعت اینترنت زیاد باشد!!!) موضوع مهم اینست که آیا WiFi هست یاخیر؟ وکلا" چطور میشود بصورت بیسیم به اینترنت وصل شد ؟
حتی اگه 46HX925 با گارانتی هم قیمت 50VT30 بود , باز هم 50VT30 خرید بهتری بود . دیگه بدون گارانتی شو که اصلا صحبتشم نکن .
WiFi داخلی نداره. باید Wierless Lan Adaptor رو از طریق USB به تلویزیون وصل کرد:
یا اینکه Wierless Lan Adaptor را روی پایه اش بزارید و بزنید به USB تلویزیون :
تو کشورهای دیگه Wierless Lan Adaptor و پایه اش جزء متعلقات (Accessories) تلویزیونه و توی کارتن هست.
دوستانی که VT30 سری R گرفته اند، تو کارتن اینو داشتن یا نه؟
تعدادی از متعلقات در کارتن VT30 :
![]()
Last edited by poonel; 10-12-2011 at 23:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)