خب رئال با توجه به بازیای حساسی که داشت نیاز به یک دروازبان خوب داشت که بتونه تو جامهای مختلف موفق باشه
+
لوپز در حد کاسیاس نیست![]()
خب رئال با توجه به بازیای حساسی که داشت نیاز به یک دروازبان خوب داشت که بتونه تو جامهای مختلف موفق باشه
+
لوپز در حد کاسیاس نیست![]()
زندگی نامه اوزیل منتشر شد؛ جادوگری با کفش
این کتاب دوران حرفه ای اوزیل از 7 سالگی را دنبال می کند، از زمانی که او در بازی های محلی خود را زیدان می نامید.
سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره آلمانی رئال، یکی از بازیکنانی است که به دلیل بازی های درخشانی برای این باشگاه، در بین هواداران از محبوبیت بالایی برخوردار است.
او در سه فصلی که در رئال بازی کرده، به اندازه ای پیشرفت داشته که به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شده است؛ به همین دلیل خوان ایگناسیو گارسیا، یکی از روزنامه نگاران نشریه مارکا، در مورد دوران حرفه ای او و تبدیل شدنش به یک ستاره بزرگ کتابی نوشت به نام :" اوزیل، جادوگری با کفش"
این کتاب دوران حرفه ای اوزیل از 7 سالگی را دنبال می کند، از زمانی که او در بازی های محلی خود را زیدان می نامید.
در این کتاب خواندنی با اولین مربیان اوزیل و همچنین خانواده او صحبت شده و دوستان و هم تیمی هایش در مورد این ستاره ترک تبار اظهارنظر کرده اند.
در این کتاب با اولین روزهای زندگی اوزیل به عنوان یک ستاره جوان در تیم پایه شالکه آشنا می شویم و سپس انتقال او به وردربرمن و رئال مادرید.
براساس آنچه در این کتاب آمده، اولین تلاش ها برای خرید اوزیل توسط رئال در سال 2009 و بعد از بازگشت فلورنتینو پرس به عنوان سرمربی رئال و انتصاب مانوئل پیگرینی به عنوان سرمربی جدید آغاز شد.
منبع : گل
یک هافبک در صدر فهرست خریدهای آنچلوتی
سرمربی سابق میلان بعد از بررسی کامل فهرست بازیکنان رئال به این نتیجه رسید که در تیمش به یک کارلو آنچلوتی بازیکن" نیاز دارد
سایت گل- با انتخاب کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی جدید، ماشین نقل و انتقالات رئال مادرید اکنون با سرعت تمام در حرکت است و به خدمت گرفتن یک هافبک جدید در صدر اولویت های آنها قرار دارد.
آنچلوتی از مدیران باشگاه خواسته تا یک هافبک جدید به تیم اضافه کنند و باشگاه که از قبل گزینه های مختلفی را زیر نظر داشت و تنها منتظر مشخص شدن سرنوشت نیمکت تیم بود، اکنون تلاش هایش را آغاز کرده است.
در واقع سرمربی سابق میلان بعد از بررسی کامل فهرست بازیکنان رئال به این نتیجه رسید که در تیمش به یک کارلو آنچلوتی بازیکن" نیاز دارد. با جدایی اسین و مصدومیت ژابی آلونسو، کهکشانی ها در حال حاضر تنها سه هافبک در فهرست شان دارند- خدیرا، مودریچ و کاسیمیرو.
آنچلوتی معتقد است که این تعداد برای چنین پست حساسی کافی نیست و به همین خاطر به دنبال گزینه جدیدی است.
آنچه باقی می ماند این است که او به دنبال چه نوع بازیکنی است. بعد از خرید ایسکو و همچنین در اختیار داشتن مودریچ، او به اندازه کافی بازیکن خلاق و بازیساز در اختیار داشت. پس احتمالا او به دنبال یک هافبک دونده است؛ بازیکنی که در بین دو محوطه جریمه دائما جابجا شود و در جنگ های میانه میدان شرکت کند.
رئال برای این پست چند گزینه را زیر نظر دارد که احتمالا یکی از آنها تا چند روز آینده راهی برنابئو خواهد شد. گزینه اصلی ایلکای گوندوگان، ستاره دورتموند است اما بعید است زردها به راحتی با جدایی او موافقت کنند.
گزینه های بعدی آرتورو ویدال و وراتی هستند اما خرید آنها هم تقریبا غیرممکن است. بعد از این دو، کوندوگبیا و پائولینیو در لیست رئال هستند اما برای شناخت هافبک جدید رئال تنها باید منتظر ماند.
منبع : گل
دوستان این تورس واقعا" حیفه داره کم کم استعدادش میمیره !
یه بازیکن سرعتی رو آوردن کردن پاس ده!(اگه دقت کنین تو بیشتر دقایق گوشه گیری میکرد و هیچکی بهش پاس نمیداد!)
خیلی دلم میخودا بیاد رئال خـــــــــــیلی!
به نظرتون احتمالی داره یا کلا" صفره؟!![]()
به نظرم احتمالش خیلی کمه چون تو تیم خودش جاش خوبه ولی تو رئال بیاد کلی رقیب داره امکانم داره رو نیمکت بشینه حتی
فکر کنم تورس از رئال اصلا خوشش نمیاد فبلا شنیدم که از رئال کتنفره
همون نیاد بهتره من که کلا تو این چندساله اخیر چیزه خاصی ازش ندیدم
قضیه مقایسه گوشی های GLX با دبه ی آبه
بیل تویه یه مصاحبه گفته که بشدت دوست داره تویه لیگ قهرمانان بازی کنه و دوری مجدد از این لیگ براش سخته...
اینطوری شانس انتقالش به رئال رو زیاد کرد!
مدیربرنامه های زلاتان هم گفته که زلا دوست داره بیاد رئال!
ببینیم چی میشه...
زیدان و پشت سر گذاشتن آخرین امتحان مربیگری
او که دو سال قبل پست مدیریت ورزشی رئال را ترک کرد تا خود را برای مربیگری آماده کند، فصل آینده به عنوان دستیار کارلو آنچلوتی روی نیمکت کهکشانی ها خواهد نشست.
سایت گل- زین الدین زیدان، اسطوره فوتبال فرانسه، آخرین امتحان مربیگری اش پیش از نشستن روی نیمکت رئال را سپری کرد.
او که دو سال قبل پست مدیریت ورزشی رئال را ترک کرد تا خود را برای مربیگری آماده کند، فصل آینده به عنوان دستیار کارلو آنچلوتی روی نیمکت کهکشانی ها خواهد نشست.
البته او در این مدت همه چیز را به قضا و قدر واگذار نکرد و در انتظار دریافت پیشنهاد سرمربی سابقش در یوونتوس نماند.؛ بلکه با سپری کردن دوره های مربیگری مختلف، خود را برای مرحله جدیدی از دوران حرفه ای، آماده کرد.
او که در همین ماه، دوره ای را در پاریس پشت سر گذاشت، روز گذشته آخرین امتحانش را نیز داد تا اکنون برای نشستن روی نیمکت معروف ترین باشگاه دنیا آماده باشد.
اکنون او باید چیزهایی که یاد گرفته را در تمرینات رئال به اجرا بگذارد. البته با توجه به کارنامه او، رئالی ها می توانند کاملا به داشتن یک کمک مربی خوب امیدوار باشند. او نه تنها خود در بالاترین سطح بازی کرده بلکه همه مراحل مربیگری را نیز پشت سر گذاشته است. باید دید زوج او و آنچلوتی می تواند از زوج مورینیو- کارانکا موفق تر باشند یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه از دوستان و امیدوارم به یه سری بر نخوره :
کارانکا: افتخار ميکنم بگويم دوست مورينيو هستم
دستيار سرمربي سابق رئال مادريد اعلام کرد به گفتن اين که دوست سرمربي پرتغالي چلسي است، افتخار ميکند.
آيتور کارانکا در گفتوگويي در خصوص ژوزه مورينيو و سال آخر حضور وي در رئال مادريد اظهار داشت: من کسي بودم که مورينيو را بهتر از هرکس ديگري ميشناختم و بايد بگويم که کار کردن با او يک امتياز است. افتخار ميکنم که بتوانم بگويم دوست او هستم. به عنوان اولين تجربهام در زمينه مربيگري، تجربهاي باورنکردني با مورينيو داشتم.
به گزارش فارس، دستيار سرمربي سابق رئال مادريد که همچنان منتظر است ببيند که با حضور کارلو آنچلوتي در اين تيم که زينالدين زيدان و پائول کلمنت را به عنوان دستيارانش معرفي کرده، نقش جديد او در باشگاه چه خواهد بود، ادامه داد: بسيار خوشحال خواهم شد که در دوره مربيگريام نيز به اندازه دوراني که بازيکن بودم بتوانم افتخار کسب کنم.
وي فاش کرد که مورينيو در نظر داشت او را به همراه خودش به لندن ببرد اما کارانکا در مادريد مانده است زيرا هنوز سه سال ديگر از قراردادش باقي مانده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)