با سلام ،وضعیت شما بد نیست اما دان استریم شما 21 مگ نیستش،حداکثر کشش خط شما 21 مگ هستش،دان استریم شما دقیقا" 3292 هستش که مثل ماها شده![]()
با سلام ،وضعیت شما بد نیست اما دان استریم شما 21 مگ نیستش،حداکثر کشش خط شما 21 مگ هستش،دان استریم شما دقیقا" 3292 هستش که مثل ماها شده![]()
اضفه شدن ستون "حجم رایگان" رو به سیستم آریاسل. خدمت تمامی مشترکین عزیز تبریک عرض می میکنم
![]()
من از بابل سرویس دارم و با چیز پی ان وصل میشم!!!!!![]()
سایت مخابران واسه دیدن مقدار حجم و خرید ترافیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست ؟
واسه من باز نمیشه !
عوض نشده ؟
چرا توسایت نوشته آریاسل منظورش چیه؟
خب الان هیچ راهی نیست درست بشه ولی چرا سرعت وبگردی بیشتر شده قبلا هم حداکثر کشش هم دان استریم رو 10 مگ بود
چی چی بییه؟اضفه شدن ستون "حجم رایگان" رو به سیستم آریاسل. خدمت تمامی مشترکین عزیز تبریک عرض می میکنم
درسته کشش خط شما قبلا" 10 مگ بود اما اون زمان دان استریم شما رو که دیده بودم 5000 بود یعنی بهتر بود،الان با سرور داخلی سرعت دانلودتون از 380 بیشتر نمی شه،راهی وجود نداره چون دان استریم همه مراکز و دارن رو 3295 میارن کم کم
پس شما مگه خوابی!!!!
این مدت که از قبل تاسوعا و عاشورا قطعی داشت به خاطر این بود که داشتن سیستم نرم افزاری مدیریت امور مشترکین قبلی که اسمش "سیستم سیگما "بود رو به سیستم امور مشترکین جدید که اسمش آریا سل هست ارتقا میدادن![]()
مگه مرض دارن که پورت زایسل ببندن که ظرفیتش تا 20 مگ بره اما دوباره به 3 مگ محدود کنن
اگه میخواستن محدود کنن پورت های قدیم که تا 4096 میرفت کافی بود ودیگه عوضشون نمی کردن
فکر نکنم این کار رو بکنن
چون اینا هیچوتق هزینه بیخودی نمیکنن![]()
تا الان نوشهر و چالوس و آمل و نور محدود شده،با دان استریمی که کاربرای این سایت گذاشتند،در مورد پورت زایکسل هم باید بگم که پورتای قبلی پر شدن و این پرتهای زایکسل و به خاطر این اضافه کردند،دوست خوب من پورتای قبلی هم می تونستن روی 20 مگ ببندن چون تکنولوژی adsl2+ بود و ظرفیت دان استریم 24 مگی رو داشت ،شما منتظر باشید 3295 به شما و ساری و قائم شهرم می رسه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)