شما کی رو که فعال کردید رو برای بچه ها قرار بدید تا اکتیو کنند
شما کی رو که فعال کردید رو برای بچه ها قرار بدید تا اکتیو کنند
پاک کردن کازپرسکای در ویندوز به شکل کامل و نصب ورژن جدیدیش که مشکلی در ویندوز ایجاد نمیکنه؟
حالا چه شکلی میشه به شکل کامل کازپرسکای رو پاک کردش؟
به روی چشم امیر جانشما کی رو که فعال کردید رو برای بچه ها قرار بدید تا اکتیو کنند
البته ویندوز من 64 بیتی بود... فکر کنم فقط دوستانی که 64 بیتی دارن میتونن استفاده کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amir Hossein; 23-12-2013 at 17:37.
دوستان من میخوام KASPERSKY Antivirus 2013 رو تریال ریست کنم ،وقتی اکتیو تریال رو میزنم این ارور میاد:
چی کار کنم؟
من چند روز پیش KIS 1013 را روی یک سیستم نصب کردم. موقع اکتیو کردنش این خطا را دریافت میکردم.
فکر کنم تاریخ سیستم عقبه واس همین این ارور رو دریافت میکنی
سلامعلت اینکه نه تریال فعال میشود نه کلید چیه؟تازه 2014 سکوریتی نصب کردمپنجره دادن کلید چطوری باز میشه؟اون اموزش اکتیو کردن کی هم خیلی درهم و نامشخص بود.اگر لطف کنند به صورت تکست از صفر توضیح بدهند ممنون میشوم.من هم مطلب را برای استفاده دیگران پی دی اف میکنم
نه دوست من. روی چند تا سیستم این مشکل را دارم.
برای حذف کسپرسکی،برنامه زیر رو دانلود کن:
بعد از حذف،بهتره که پوشه temp ویندوز هم کلا پاکسازی شود.با برنامه ccleaner راحت میشه این کار رو کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد ریستارت
به راهنمایی های method 1 و method 2 در صفحه زیر کاملا توجه شود:
دوستان توجه کنید که گاهی،بعلت محدودیتهای سراسری و داخلی،ممکنه امکان آپدیت یا نصب وجود نداشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این صورت،با ابزارهای دورزدن هم سعی گردد.
شما ابتدا فایل ضمیمه این پست رو دریافت کن:
و سپس این مراحل رو طی کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------
روش استفاده:
1.ابتدا سریال قبلی خود را حذف کنید.
2.self-defence رو از مسیر زیر غیر فعال کنید:
setting-->additional-->self-sefence
3.روی آیکون کسپر در تسکبار کلیک راست کرده و exit کنید.
4.فایلهای رجیستری زیر رو پاک کنید:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KasperskyL ab\protected\LicStorage<--only windows 64 bit5.سپس دو فایل موجود در یکی از پوشه های 1 تا 7 را اجرا کنید و روی yes کلیک کنید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected \LicStorage<--only windows 32 bit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertif icates
در صورت مشکل،مراحل 4 و 5 را در حالت safe mode انجام دهید.
-----------------------------------
جهت اطلاع بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه نگاهی شود
----------------------------------------------------------------------
همچنین در سیستمهایی که امکان نصب نسخه های پیشین(قبل از 2014) هست،این روش هم هست.
خیلی راحتتره.چندین بار تست کردم و بدون مشکل جواب داده:
1.یکی از نسخه های قبلی مثلا kis 2013 روی سیستم نصب شود.
2.با یک کلید بلند مدت مثلا یکساله برنامه اکتیو شود.(به هیچ وجه از تریال ریست استفاده نشود)
3.بدون اینکه به kis 2013 کاری داشته باشید،نسخه kis 2014 رو نصب کنید.
حالا نسخه 2014 با همون کلید یکساله،اکتیو می شود
Last edited by mohammad_87; 20-12-2013 at 19:40.
سلام دوستان
میبینم که بعضی از دوستان هنوز هم با اکتیو کردن کسپر 2014 مشکل دارن و از تریال ریست هایی استفاده میکنن که به دیتابیس آنتی ضرر میرسونه.حالا من براتون تریال ریستی آوردم که اصلا هیچ کاری به دیتابیس آنتی ویروس نداره و راحت میتونید کسپر رو ریست کنید و ازش استفاده کنید و لذت کافی رو ببرید.
این تریال ریست هم برای آنتی ویروس و هم اینترنت سکیوریتی 2013 و 2014 و هم pure 3 جواب میده.همچنین همراه این تریال ریست ها بیش از 10 تا کلید فعال ساز که چند تاش بیش از یک سال زمان دارن رو براتون گذاشتم.هم برای سیستم های 32 بیتی و هم 64 بیتی .امیدوارم نهایت لذت رو ببرید.
دانلود تریال ریست جدید + کلید فعال ساز یک ساله:
از ناظر انجمن خواهش دارم این فایل رو به پست اول اضافه کنه چون حالا حالاها کار بچه ها رو راه میندازهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)