نود 32![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
نود 32![]()
دوست عزیز نود 32 سبک نیست. و سبک هم باشه قدرت قابل قبولی نداره از لحاظ امنیت..اگه آنتی ویروس سبک و قابل اعتماد میخواین من 360 internet security رو پیشنهاد میدم
360فایروال نداره نود32 خیلی سر تره داش من
سلام دوستان
اگه به انتخاب خودم باشه؛انتخاب اول و آخرم سوئیت امنیتی کسپرسکی هست؛ولی متاسفانه از ورژن 2014 به بعد نتونستم از وجود این سوئیت بهره ببرم به خاطر پیدا نشدن لایسنس براش؛
مجبور شدم به نورتون کوچ کنم که اونم اخیرا بازی در آورده و لایسنس های غیر قانونیش رو بلاک کرده؛
پس باید سراغ یه سوئیت دیگه برم دیگه...میخواستم بدونم کسپرسکی،ورژن جدید(2015) محصولات خودش رو رلیز کرده؟اگه کرده آیا براش به راحتی لایسنس گیر میاد یا نه؟
و اگه جواب منفی بود؛بین F-Secure Internet Security- Emsisoft Internet Seurity - Bitdefender Internet Security کدوم یک رو پیشنهاد میدید؟
میخوام در مرحله ی اول قدرت شناساییش بهترین باشه؛فایروالش هم مثل آنتی ویروسش قدرتمند باشه؛و منابع زیادی از سیستم رو به خودش اختصاص نده؛البته انتخاب اول من ببیتدیفندر هستش؛ولی نمیدونم واسش لایسنس گیر میاد یا باید بیخیال اینم بشم؟
و البته نظرتون رو بدون تعصب میشه در مورد 2 سوئیت امنیتی دیگه هم بیان کنید؟ممنونم
سلام
خسته نباشید
دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم شما تا الان بارها درخواست راهنمایی درباره انتخاب آنتی ویروس داشتید
دوست عزیز همون کسپری که بهترین بوده براتون را برید خرید اورجینال کنید، مگه چقدر میخواهید هزینه کنید؟!!! واقعا این همه وقتی که برای انتخاب یک سوییت صرف کردید و این همه حجم نتی که برای تست آنتی ویروس ها صرف کردید را جمع میکردید میشد پول یه لایسنس ( یک پیشنهاد دوستانه بود و قصد بی احترامی نبود )
موفق باشید
اگه میخواین قدرت بالا باشه رایگان هم باشه سبک هم باشه
Avira free + Comodo firewall
total 360 +Comodo firewall
موافق نیستم باهات !
من هم آویرا رایگان + کومودو فایروال رو پیشنهاد می کنم
و هم خودم دارم و هم برای دیگران نصب کردم راضی بودن
البته اگه بازم میخواید سبک تر باشه خود آویرا با فایروال ویندوز خوبه در حد معمول امنیت خوبی میده
راستی بچه ها یه سوال برای آویرا رایگان آپدیت ها رو میشه سیو کرد که بعدا استفاده کنی؟
یه راه تو سافت 98 گفته ( نرمافزاره) ولی تو نسخه های جدید آویرا پشتیبانی نمیشه
به پست اول تاپیک آویرا یه نگاهی کن
امسی سافت چند روز دیگه نسخه اینترنت سکوریتیش میاد ک فایروالش ب انتی ویروس چسبیده قدرتشم از بیتدفندر بیشتره
ولی لایسنس نیست:|
بیت دفندر لایسنس هست ولی من تو ویندوز8.1 ی سری مشکلات داشتم باش 7 داری بتی نصب کن
مورد اخری رو بیخیال فایروال نداره از فایروال ویندوز استفاده میکنه
کاسر 2015 لایسنس براش نیست ولی چیز خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)