تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 323 از 402 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام
    سبکترین آنتی ویروسی که امنیت سیستم رو تا حدی تضمین بکنه چیه؟
    نود 32

2. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز نود 32 سبک نیست. و سبک هم باشه قدرت قابل قبولی نداره از لحاظ امنیت..اگه آنتی ویروس سبک و قابل اعتماد میخواین من 360 internet security رو پیشنهاد میدم

4. 2 کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.New's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز نود 32 سبک نیست. و سبک هم باشه قدرت قابل قبولی نداره از لحاظ امنیت..اگه آنتی ویروس سبک و قابل اعتماد میخواین من 360 internet security رو پیشنهاد میدم
    360فایروال نداره نود32 خیلی سر تره داش من

6. این کاربر از Mr.New بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه به انتخاب خودم باشه؛انتخاب اول و آخرم سوئیت امنیتی کسپرسکی هست؛ولی متاسفانه از ورژن 2014 به بعد نتونستم از وجود این سوئیت بهره ببرم به خاطر پیدا نشدن لایسنس براش؛
    مجبور شدم به نورتون کوچ کنم که اونم اخیرا بازی در آورده و لایسنس های غیر قانونیش رو بلاک کرده؛
    پس باید سراغ یه سوئیت دیگه برم دیگه...میخواستم بدونم کسپرسکی،ورژن جدید(2015) محصولات خودش رو رلیز کرده؟اگه کرده آیا براش به راحتی لایسنس گیر میاد یا نه؟
    و اگه جواب منفی بود؛بین F-Secure Internet Security- Emsisoft Internet Seurity - Bitdefender Internet Security کدوم یک رو پیشنهاد میدید؟
    میخوام در مرحله ی اول قدرت شناساییش بهترین باشه؛فایروالش هم مثل آنتی ویروسش قدرتمند باشه؛و منابع زیادی از سیستم رو به خودش اختصاص نده؛البته انتخاب اول من ببیتدیفندر هستش؛ولی نمیدونم واسش لایسنس گیر میاد یا باید بیخیال اینم بشم؟
    و البته نظرتون رو بدون تعصب میشه در مورد 2 سوئیت امنیتی دیگه هم بیان کنید؟ممنونم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه به انتخاب خودم باشه؛انتخاب اول و آخرم سوئیت امنیتی کسپرسکی هست؛ولی متاسفانه از ورژن 2014 به بعد نتونستم از وجود این سوئیت بهره ببرم به خاطر پیدا نشدن لایسنس براش؛
    مجبور شدم به نورتون کوچ کنم که اونم اخیرا بازی در آورده و لایسنس های غیر قانونیش رو بلاک کرده؛
    پس باید سراغ یه سوئیت دیگه برم دیگه...میخواستم بدونم کسپرسکی،ورژن جدید(2015) محصولات خودش رو رلیز کرده؟اگه کرده آیا براش به راحتی لایسنس گیر میاد یا نه؟
    و اگه جواب منفی بود؛بین F-Secure Internet Security- Emsisoft Internet Seurity - Bitdefender Internet Security کدوم یک رو پیشنهاد میدید؟
    میخوام در مرحله ی اول قدرت شناساییش بهترین باشه؛فایروالش هم مثل آنتی ویروسش قدرتمند باشه؛و منابع زیادی از سیستم رو به خودش اختصاص نده؛البته انتخاب اول من ببیتدیفندر هستش؛ولی نمیدونم واسش لایسنس گیر میاد یا باید بیخیال اینم بشم؟
    و البته نظرتون رو بدون تعصب میشه در مورد 2 سوئیت امنیتی دیگه هم بیان کنید؟ممنونم
    سلام
    خسته نباشید
    دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم شما تا الان بارها درخواست راهنمایی درباره انتخاب آنتی ویروس داشتید
    دوست عزیز همون کسپری که بهترین بوده براتون را برید خرید اورجینال کنید، مگه چقدر میخواهید هزینه کنید؟!!! واقعا این همه وقتی که برای انتخاب یک سوییت صرف کردید و این همه حجم نتی که برای تست آنتی ویروس ها صرف کردید را جمع میکردید میشد پول یه لایسنس ( یک پیشنهاد دوستانه بود و قصد بی احترامی نبود )

موفق باشید

9. 4 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اگه میخواین قدرت بالا باشه رایگان هم باشه سبک هم باشه
    Avira free + Comodo firewall

total 360 +Comodo firewall

11. 3 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

موافق نیستم باهات !

13. 3 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alidl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه میخواین قدرت بالا باشه رایگان هم باشه سبک هم باشه
    Avira free + Comodo firewall

total 360 +Comodo firewall

من هم آویرا رایگان + کومودو فایروال رو پیشنهاد می کنم
    و هم خودم دارم و هم برای دیگران نصب کردم راضی بودن
    البته اگه بازم می‌خواید سبک تر باشه خود آویرا با فایروال ویندوز خوبه در حد معمول امنیت خوبی میده
    راستی بچه ها یه سوال برای آویرا رایگان آپدیت ها رو میشه سیو کرد که بعدا استفاده کنی؟
    یه راه تو سافت 98 گفته ( نرم‌افزاره) ولی تو نسخه های جدید آویرا پشتیبانی نمیشه

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من هم آویرا رایگان + کومودو فایروال رو پیشنهاد می کنم
    و هم خودم دارم و هم برای دیگران نصب کردم راضی بودن
    البته اگه بازم می‌خواید سبک تر باشه خود آویرا با فایروال ویندوز خوبه در حد معمول امنیت خوبی میده
    راستی بچه ها یه سوال برای آویرا رایگان آپدیت ها رو میشه سیو کرد که بعدا استفاده کنی؟
    یه راه تو سافت 98 گفته ( نرم‌افزاره) ولی تو نسخه های جدید آویرا پشتیبانی نمیشه
    به پست اول تاپیک آویرا یه نگاهی کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.New's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    امسی سافت چند روز دیگه نسخه اینترنت سکوریتیش میاد ک فایروالش ب انتی ویروس چسبیده قدرتشم از بیتدفندر بیشتره
    ولی لایسنس نیست:|
    بیت دفندر لایسنس هست ولی من تو ویندوز8.1 ی سری مشکلات داشتم باش 7 داری بتی نصب کن
    مورد اخری رو بیخیال فایروال نداره از فایروال ویندوز استفاده میکنه
    کاسر 2015 لایسنس براش نیست ولی چیز خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •