تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 421 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    اگر یک دختری از فامیل در واتس اپ گیر داده باشه بد رقم ... و هر چی کم محلی بکنی فایده نداره
    چی کار کنیم؟ میخواد مخ ما بزنه...من هم تمایل ندارم .. هر جور زدیم خودمون به اون راه و چند بار هم مستقیم یک چیزهایی بهش گفتیم اما خودش زده به اون راه
    چه کنیم؟ اصلا یک خط در میون جواب ش میدم. سیریش هست
    ولش کن مهم نیست اصلا جواب نده بزارش بلک لیست و تموم [emoji58]

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    اگر یک دختری از فامیل در واتس اپ گیر داده باشه بد رقم ... و هر چی کم محلی بکنی فایده نداره
    چی کار کنیم؟ میخواد مخ ما بزنه...من هم تمایل ندارم .. هر جور زدیم خودمون به اون راه و چند بار هم مستقیم یک چیزهایی بهش گفتیم اما خودش زده به اون راه
    چه کنیم؟ اصلا یک خط در میون جواب ش میدم. سیریش هست
    اگه طوری هست که نمیشه تو بلک لیست قرار بدین غیرمستقیم متوجه ش کنین که خودتون مورد دارین.
    اگه دنبال موضوعی باشه که خودتون گفتین بی خیال میشه

3. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون دربارهی شوخی چیه؟آدم چقدر وتاچه حد باید شوخی کنه وتا کجااجازه بده باهاش شوخی بشه؟
    ممنون میشم جواب بدید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه طوری هست که نمیشه تو بلک لیست قرار بدین غیرمستقیم متوجه ش کنین که خودتون مورد دارین.
    اگه دنبال موضوعی باشه که خودتون گفتین بی خیال میشه
    سلام
    والا نمیشه بزارمش بلک لیست
    حتی بهش گفتم فلانی هست.. اون مورد خوب هست و این ها
    باز هم میبینم چرند میفرسته هر روز
    یعنی هنوز فکر میکنه خبری میشه وامید داره...بعد میگفت فلانی که میگی.. این فلان هست. خلاصه کلی عیب هم رو اون گذاشت که ما زده بشیم ازش
    اصلا من ازش کوچک ترم ختی
    Last edited by iranch; 20-05-2015 at 15:06.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام
    والا نمیشه بزارمش بلک لیست
    حتی بهش گفتم فلانی هست.. اون مورد خوب هست و این ها
    باز هم میبینم چرند میفرسته هر روز
    یعنی هنوز فکر میکنه خبری میشه وامید داره...بعد میگفت فلانی که میگی.. این فلان هست. خلاصه کلی عیب هم رو اون گذاشت که ما زده بشیم ازش
    اصلا من ازش کوچک ترم ختی
    شاید می خواد سر به سرتون بزاره .

منم کوچیک بودم ( تقریبا راهنمایی ) همیشه سر به زیر بودم . یکی از دخترای آشنا که از بنده بزرگتر هم بود میدید اینقدر سربه زیرم و هیچ وقت نگاش نمی کنم ، همیشه سر به سرم میزاشت ( البته اختلاف سنی چهار یا پنج سال بود )

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شاید می خواد سر به سرتون بزاره .

منم کوچیک بودم ( تقریبا راهنمایی ) همیشه سر به زیر بودم . یکی از دخترای آشنا که از بنده بزرگتر هم بود میدید اینقدر سربه زیرم و هیچ وقت نگاش نمی کنم ، همیشه سر به سرم میزاشت ( البته اختلاف سنی چهار یا پنج سال بود )

نه والا جدی هست
    حتی یک سری عصبانی شده بود که اصلا اسم این طرف رو نیار. من عصبای میشم. از اون اصلا خوشم نمیاد !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه والا جدی هست
    حتی یک سری عصبانی شده بود که اصلا اسم این طرف رو نیار. من عصبای میشم. از اون اصلا خوشم نمیاد !!!
    جالبه من یه سری ویدیو دیدم رو یوتوب مال خانوم میترا بابک که تو منو تو هم میارنش اسمشو سرچ کنید میاد خودش رو صفحش که برید میتونید پیدا کنید این موضوع رو که در موردش حرف زده بود مضوعش شکست عشقی بود اونو پیدا کنید سه قسمت هم هست اول خودتون ببینید بعد بگید من اینا رو دیدم گفتم شاید بد نباشه تو هم ببینی و این حرفا شاید کار کرد امتحانش کنید بد نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جالبه من یه سری ویدیو دیدم رو یوتوب مال خانوم میترا بابک که تو منو تو هم میارنش اسمشو سرچ کنید میاد خودش رو صفحش که برید میتونید پیدا کنید این موضوع رو که در موردش حرف زده بود مضوعش شکست عشقی بود اونو پیدا کنید سه قسمت هم هست اول خودتون ببینید بعد بگید من اینا رو دیدم گفتم شاید بد نباشه تو هم ببینی و این حرفا شاید کار کرد امتحانش کنید بد نیست
    سلام
    همچین دختره سن ش هم کم نیست که بخواد نوجوان باشه..
    نظرتون چیه این ویدئو ها براش بفرستم تا بگیره جریان رو؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون دربارهی شوخی چیه؟آدم چقدر وتاچه حد باید شوخی کنه وتا کجااجازه بده باهاش شوخی بشه؟
    ممنون میشم جواب بدید!
    شوخی خوبه به شرطی که طرف مقابل رو ناراحت نکنه.متاسفانه یه ایرادی که ما داریم شوخی اول رو با فکر میگیم.از شوخی دوم به بعد هرچی از دهنمون در میاد رو میگیم.اخرشم که طرف ناراحت میشه میگیم بی جنبه است

هر کسی یه خط قرمزهایی داره.اگر در مورد خط قرمزهای کسی شوخی کردی مطمئنا اون هم همین کار رو انجام میده

من خودم هیچ وقت شروع کننده ی شوخی نیستم.چون اگر اخر سر کسی بهم توهین کنه و من معترض بشم به من میگن:خودت سرشوخی رو باز کردی!

مطمئن بشید کسی که با شما شوخی میکنه یا برعکس یا رازی رو از شما نمیدونه یا رازداره.چون به علت اون بی فکری که در بالا گفتم ممکنه وسط شوخی یکی از رازهای شما رو ناخواسته برملا کنه
    مطمئن بشید که طرف ظرفیت شوخی های معمولی رو داره.و مطمئن بشید طرفی که قصد شوخی با شما رو داره خط قرمزهای شما رو میشناسه بعد شوخی کنید یا اجازه بدید با شما شوخی کنند

12. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    همچین دختره سن ش هم کم نیست که بخواد نوجوان باشه..
    نظرتون چیه این ویدئو ها براش بفرستم تا بگیره جریان رو؟
    البته اون ویدیو ها فقط مال نو جوونا نیست مال همه رنج سنی میشه گفت هست اون برنامه در کل مال همه هست خوب محتواش هم همین طوره حالا یه نگاه بکنید ویدیو ها رو ببینید اگر به اوضا و .... تون میخوره یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •