ولش کن مهم نیست اصلا جواب نده بزارش بلک لیست و تموم [emoji58]
ولش کن مهم نیست اصلا جواب نده بزارش بلک لیست و تموم [emoji58]
اگه طوری هست که نمیشه تو بلک لیست قرار بدین غیرمستقیم متوجه ش کنین که خودتون مورد دارین.سلام
اگر یک دختری از فامیل در واتس اپ گیر داده باشه بد رقم ... و هر چی کم محلی بکنی فایده نداره
چی کار کنیم؟ میخواد مخ ما بزنه...من هم تمایل ندارم .. هر جور زدیم خودمون به اون راه و چند بار هم مستقیم یک چیزهایی بهش گفتیم اما خودش زده به اون راه
چه کنیم؟ اصلا یک خط در میون جواب ش میدم. سیریش هست
اگه دنبال موضوعی باشه که خودتون گفتین بی خیال میشه
سلام دوستان
نظرتون دربارهی شوخی چیه؟آدم چقدر وتاچه حد باید شوخی کنه وتا کجااجازه بده باهاش شوخی بشه؟
ممنون میشم جواب بدید!
سلام
والا نمیشه بزارمش بلک لیست
حتی بهش گفتم فلانی هست.. اون مورد خوب هست و این ها
باز هم میبینم چرند میفرسته هر روز
یعنی هنوز فکر میکنه خبری میشه وامید داره...بعد میگفت فلانی که میگی.. این فلان هست. خلاصه کلی عیب هم رو اون گذاشت که ما زده بشیم ازش
اصلا من ازش کوچک ترم ختی![]()
Last edited by iranch; 20-05-2015 at 15:06.
شاید می خواد سر به سرتون بزاره .
منم کوچیک بودم ( تقریبا راهنمایی ) همیشه سر به زیر بودم . یکی از دخترای آشنا که از بنده بزرگتر هم بود میدید اینقدر سربه زیرم و هیچ وقت نگاش نمی کنم ، همیشه سر به سرم میزاشت( البته اختلاف سنی چهار یا پنج سال بود )
نه والا جدی هست
حتی یک سری عصبانی شده بود که اصلا اسم این طرف رو نیار. من عصبای میشم. از اون اصلا خوشم نمیاد !!!![]()
جالبه من یه سری ویدیو دیدم رو یوتوب مال خانوم میترا بابک که تو منو تو هم میارنش اسمشو سرچ کنید میاد خودش رو صفحش که برید میتونید پیدا کنید این موضوع رو که در موردش حرف زده بود مضوعش شکست عشقی بود اونو پیدا کنید سه قسمت هم هست اول خودتون ببینید بعد بگید من اینا رو دیدم گفتم شاید بد نباشه تو هم ببینی و این حرفا شاید کار کرد امتحانش کنید بد نیست
سلام
همچین دختره سن ش هم کم نیست که بخواد نوجوان باشه..
نظرتون چیه این ویدئو ها براش بفرستم تا بگیره جریان رو؟
شوخی خوبه به شرطی که طرف مقابل رو ناراحت نکنه.متاسفانه یه ایرادی که ما داریم شوخی اول رو با فکر میگیم.از شوخی دوم به بعد هرچی از دهنمون در میاد رو میگیم.اخرشم که طرف ناراحت میشه میگیم بی جنبه است
هر کسی یه خط قرمزهایی داره.اگر در مورد خط قرمزهای کسی شوخی کردی مطمئنا اون هم همین کار رو انجام میده
من خودم هیچ وقت شروع کننده ی شوخی نیستم.چون اگر اخر سر کسی بهم توهین کنه و من معترض بشم به من میگن:خودت سرشوخی رو باز کردی!
مطمئن بشید کسی که با شما شوخی میکنه یا برعکس یا رازی رو از شما نمیدونه یا رازداره.چون به علت اون بی فکری که در بالا گفتم ممکنه وسط شوخی یکی از رازهای شما رو ناخواسته برملا کنه
مطمئن بشید که طرف ظرفیت شوخی های معمولی رو داره.و مطمئن بشید طرفی که قصد شوخی با شما رو داره خط قرمزهای شما رو میشناسه بعد شوخی کنید یا اجازه بدید با شما شوخی کنند
البته اون ویدیو ها فقط مال نو جوونا نیست مال همه رنج سنی میشه گفت هست اون برنامه در کل مال همه هست خوب محتواش هم همین طوره حالا یه نگاه بکنید ویدیو ها رو ببینید اگر به اوضا و .... تون میخوره یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)