نمیدونم تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه رو دیدی یا نه، ولی من دیدم بنظرم از این بهتر نمیشه.
نمیدونم تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه رو دیدی یا نه، ولی من دیدم بنظرم از این بهتر نمیشه.
آره همون کتابه کوچیکه 1500 تومنه ؟ خیلی توپه واقعا عالیه !
راستش اینی که من میگم کوچیک نیس. قیمتشم 6 - 7 تومنه. جلدش آبی رنگه و با نقاشی توضیح داده. البته شاید ویرایش جدیدش اینی که شما میگید باشه.
من اینو میگم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارنامه های سنجش چیزی حدود 1 هفته به بعد بسته به حوزه امتحانیتون توی سایت میره
موفق باشید
سلام
مال فار همچين كامل نيست
اون موقع بهت گفتم تخته سياه،اما الان ميگم هامون!
واسه اينكه مطمئن بشي اينم تو pdf بررسي سوالاي ادبيات خارج 90 كه تازه گذاشتن رو سايتشون نوشته :
"نقد پرسش هاي 6 تا 8: این سه پرسشِ تاریخ ادبیات در سطحی دشوار طراحی شده بودند به ویژه پرسش 6؛ این پرسش از مطالب فرهنگ اعلام کتاب ادبیات سال سوم طرح شده بود و پرسش 7 از فرهنگ اعلام کتاب ادبیات سال دوم. (سفارش من این است که به هیچ وجه از پاسخ گفتن به این سه تست صرف نظر نکنید، زیرا امکان اشتباه در پاسخ گفتن به آن ها -در صورتی که مطالب را یادگرفته باشید- خیلی کم تر از مباحث ديگر است. از همین حالا هم اگر به کمک آن چه در « جلد دوم کتاب همایش ادبیات » نوشته ام، کار را آغاز کنید، بدون شک بر تاریخ ادبیات مسلط خواهید شد و این سه تست را در زمانی کوتاه به درستی پاسخ خواهیدداد.)"
موفق باشي
اونایی که رتبه تک رقمی میارن واسشون بورسیه اینا میاد از دانشگاههای درست و حسابی؟ یا تو ایران میخونن؟ خودشون درخواست بدن چی؟
بورسیه برای رتبه های تک رقمی خیلی وقته از بین رفته .
تا حالا کسی شيمی 2 و پيش دو رو خلاصه کرده؟
دلم ميخواد خلاصه کنم اما نميدونم فايده داره يا نه؟ و نميدونم چه جوری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)