بچه ها من می خوام تیمهای کلاسیک رو با اسامی درست داشته باشم چیکار کنم؟
بچه ها من می خوام تیمهای کلاسیک رو با اسامی درست داشته باشم چیکار کنم؟
سلام بچه ها یه سوال
چطور میشه تو حین بازی دستور بدی تیم به دفاع یا حمله بره. قبلنا مثلا توی ساکرهای قدیمی تر l2 رو که میگرفتی بعد اگر R2 میزدی یه 4 تا ایکون بقل نقشه بودن که آبی میشدن و تیم سری برمیگشت عقب. و وقتی که L2 میگرفتی و R1 میزدی اون 4 تا ایکونه میرفت رو قرمز و تیم جلو میکشید
.لی تو ساکر 12 بلد نیستم
اگه متوجه نشدید بگید تا عکس بزارم
دوست عزیز خودت که جواب خودتو دادی!
سلام
من این پچ آخریه pesedit رو داشتم نصب میکردم رو 30-40 درصد این ارور رو داد...
مشکلش چیه؟؟؟
بچه ها من یه مستر لیگ بردم تو لیگ آلمان فصل اول که تموم شد تیم های دسته دوم انگلیس اومدن بالا! رفتم با PES selector لیگ دسته دوم رو به دسته دوم آلمان تغییر دادم ولی تو مستر لیگ من همون تیم های انگلیسی هستن. راهی هست که بشه اینو درستش کرد و تیم های آلمانی رو جایگزین اینا کرد؟
یعنی منظورت اینه با همون روش میشه اینکارو کرد؟؟
ولی من هرچی میزنم هیچ تغییری نمیکنه
اگه کسی دیگه میدونه جوابمو بده
سلام بچه ها یه سوال
چطور میشه تو حین بازی دستور بدی تیم به دفاع یا حمله بره. قبلنا مثلا توی ساکرهای قدیمی تر l2 رو که میگرفتی بعد اگر R2 میزدی یه 4 تا ایکون بقل نقشه بودن که آبی میشدن و تیم سری برمیگشت عقب. و وقتی که L2 میگرفتی و R1 میزدی اون 4 تا ایکونه میرفت رو قرمز و تیم جلو میکشید
.لی تو ساکر 12 بلد نیستم
اگه متوجه نشدید بگید تا عکس بزارم
سلام
دوتا سوال
اول اینکه وقتیکه صحنه آهسته گل را نشون میده / چطوری میشه عقب و جلو کرد صحنرو / من که هرکاری کردم نشد
دوم : من یکی دوتا فایل گرفتم که برای واضح تر کردن صفحه حین بازی بود - توی شاخه pes کپی کردم ولی مشکلش اینه که وقتی میری توی بازی صفحه خیلی نورانی و نورش زیاد و چشمو میزنه / بعداز یخورده بازی درست میشه
ولی دوباره بعداز گل زدن یا زدن استپ و نگهداشتن بازی دوباره همینجور میشه
ممنون میشم از راهنماییتون
باید پچ نصب کنی
دوستان منم خیلی دنبال یه فایلم که بدون نصب این پچهای غیر رسمی بازیکنای کلاسیک تماما درست بشه اسمشون مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه![]()
دوستان تو بخش مستر لیگ نمیشه یه کاری کرد که با بازیکنای خود تیمی که انتخاب میکنیم بازی کنیم؟
این بازیکنایی که بازی میده خیلی چرتن!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)