تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 323 از 372 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض 10 فوتباليست شيطان صفت ايتاليايي همه ادوار!

10) جورجیو چیناگلیا

چیناگلیا آنقدر شخصیت بزرگی در رم بود که داستان های مربوط به پاپ به صفحه سوم روزنامه های محلی ارجاع داده می شد تا جا برای نوشتن مطالبی در مورد این ورزشکار باز شود. این مهاجم بین سالهای 1969 و 1976، نود و هشت گل را در لاتزیو به ثمر رسانده، و عامل اصلی فتح اسکودتو توسط تیم لاتزیو در سال 1974 بود، که با زدن 24 گل برای تیمش و کسب عنوان آقای گلی نقش بسزائی در قهرمانی تیمش داشت.

چیناگلیا که همیشه کارهای ضداخلاقی انجام می داد، شخصیتی بحث برانگیز بوده، و سرانجام این رفتار برای او به قیمت از دست دادن بازی در تیم ملی ایتالیا تمام شد. در طول جام جهانی چیناگلیا طی برخوردی با هائیتی تعویض شد و به مربی خود فروچیو والکارگی دشنام گفت. سپس او به سمت رختکن رفت، و طبق گزارشها هشت شیشه آب را شکست. این عمل پرخاشگرانه به طور اساسی به دوران بازی او در تیم ملی با تنها 14 بازی و چهار گل زده پایان داد. او بعدها برای بازی برای تیم نیویورک کاسموس به ایالات متحده رفت، که در آنجا نیز مشکلاتش همچون مشاجره با پیل، همبازی اش، ادامه داشت.

9) کریستین ویری

او شخصیتی بسیار حساس و زود رنج چه در زمین بازی و چه در بیرون از زمین داشت. ویری پیش از افت بسیار عجیبش پس از یورو 2004، بهترین مهاجم تیم ملی بود. این بازیکن 6 فوت و یک اینچی که به تازگی بازنشسته شده، در طول دوران بازیگری خود روابط چندان خوبی با رسانه ها نداشت، و به ندرت با آنها مصاحبه می کرد، و یکبار هم به رسانه ها گفته بود که ”از جمع همه شماها باهمدیگر مردترم.“

ویری پیش از اقدامات و بررسی های قانونی در مورد باشگاه سابقش بعد از آنکه او را به عنوان بخشی از تحقیقات خود در مورد رسوائی در سري آ به صورت غیرقانونی تحت تعقیب قرار دادند، به حالت قهر اینتر را ترک کرده، و حتی از دریافت جایزه گلهایش نیز خودداری کرد. زندگی عاشقانه کریستین ویری هم به همین صورت آشفته و بی نظم بود، و از اول تا آخر تقریباً با همه دختران زیبای شوهای تلویزیونی ایتالیا، شامل دختران زیبائی نظیر الیزابتا کانالیس و ملیسا ساتا، رابطه عاشقانه ای داشته است.

8) فرانچسکو فلاچی

یکی از چندین فوروارد بسیار بااستعداد در این فهرست که نمی توانست عادات بد خود در بیرون از زمین را ترک کند، فرانچسکو فلاچی بود. در سال 2006، فلاچی، به خاطر شرط بندی و قمار غیرقانونی به مدت دو ماه از حضور در مسابقات محروم شده، و پیش از آن به دلیل استفاده از کوکائین با تعلیق دو ساله ای از سال جاری روبرو شده بود.

وی پس از بازگشت به میادین در سال 2009، طولی نکشید که بار دیگر به خاطر مثبت بودن نتیجه آزمایش در پی مصرف کوکائین، باز هم در دسامبر همان سال گرفتار شد. این بار او با محرومیتی 12 ساله روبرو شد، که این پایانی بود بر زندگی حرفه ای فلاچی ..... مگر آنکه او قصد ادامه فوتبال حرفه ای در سن 47 سالگی را نیز داشته باشد.

7) پاسکواله برونو

برونو که بدنام ترین فرد سختکوش در فوتبال ایتالیا پس از بازنشسته شدن کلادیو جنتیله بود، به دلیل سبک دفاعی بسیار سخت و تسلیم ناپذیرش به او لقب ”حیوان“ داده بودند. یکبار این بازیکن سابق یوونتوس تورین و فعلی لچه همراه با تمامی هم تیمی هائی که قصد دخالت در درگیری را داشتند، به دلیل حمله فیزیکی به داور هشت جلسه محروم شدند. برونو قادر بود تکل های بسیار خشنی بزند و در طول دوران بازیگری اش کارت های بسیاری را دریافت کرد. او در تیم اسکاتلندی هارت به قهرمان محبوب هواداران بدل شد، و از این لحاظ که پس از ضربه زدن به کلیه بازیکن حریف برای کل نیمکت ذخیره های تیم هیبرنیان خط و نشان کشید، با خاطره ای بد از وی نام برده می شود.

برونو حتی پس از بازنشستگی هم با ایراد برخی اظهار نظرهای ستیزه جویانه، رویکرد کاملاً بی منطق خود را ادامه داد. او اخیراً فوتبالیست های امروزی را به افراد ظریفی تشبیه کرده است که تنها به فکر گوشواره ها، خالکوبیها، باشگاه های شبانه، و خرید بوده؛ برونو همچنین گفت که اگر هنوز هم بازی می کرد، درسی به زلاتان ابراهیموویچ می داد.

6) عمر سیووری

سیمووری به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه یوونتوس و سری آ، همین طور یکی از بداخلاق ترین، بازیکنان در اذهان باقی خواهد ماند. سیووری که فوتبالیست برتر سال 1961 اروپا شد، در طول هفت سال بازی در یوونتوس هفت بار از زمین مسابقه اخراج شد و همیشه در درگیری با داور و بازیکنان حریف حاضر بود. حرکت مورد علاقه او لائی زدن بود که با این حرکت دوست داشت بازیکنان حریف را تحقیر کند؛ او همچنین آخرین بازیکنی بود که سبک ”فوربو“ آمریکای جنوبی – رویکرد حیله گری و تقلب در بازی – را در بازی نمایش می داد.

مارادونای دهه شصت در سال 1965 و پس از مشاجره بسیار شدید با مربی خود هریبرتو هِرِرا، بیانکونری را ترک کرد و در آخرین حضور خود در دوران بازیگری در ترکیب تیم ناپولی – که به خاطر آن متحمل محرومیت های بسیاری گردید – در برابر بیانکونری، به خاطر زدن ضربه شدید به ارمینو فاوالی شش جلسه از حضور در میادین محروم شد.

5) مارکو ماتراتزی

یکی از دوست نداشتنی ترین بازیکنانی که بیشترین سوء تفاهم هم در مورد او وجود داشت، مارکو ماتراتزی بود که به خاطر بیشتر بازی هایش پیش از جام جهانی 2006 به عنوان جانوری بی استعداد تلقی می شد. صحنه سازی های او، و حالات اخموی صورتش، و البته تکل های خشن و زدن آرنج در نبردهای هوائی، او را به دشمن طرفداران بازی سالم و جوانمردانه بدل ساخته بود.

اما در تابستان سال 2006، ماتراتزی بهترین سه هفته زندگی را سپری کرد، و به عنوان جانشین آلساندرو نستای مصدوم در جام جهانی که ایتالیا فاتح آن شد، عملکرد بسیار درخشانی داشت.

حتی پس از آن، نظیر زدن گل مساوی به فرانسه در بازی فینال و نیز گل زدن پنالتی در ضربات پنالتی آخر بازی، تحت تأثیر و در سایه درگیری با زین الدین زیدان قرار گرفت که این درگیری منجر به اخراج زیدان از زمین مسابقه شد.

زیزو، در آخرین بازی دوران فوتبال خود، در وقت اضافه و پس از زدن ضربه سر به مارکو ماتراتزی به دلیل اهانت به خانواده اش، با کارت قرمز داور روبرو شد. ماتراتزی، شاید به دلیل سابقه گذشته خود، مقصر شناخته شده و از سوی فیفا از شرکت در دو مسابقه محروم شد. اخیراً هم این مدافع سابق اورتون، پس از پیروزی اینتر در داربی میلان، با استفاده از ماسک سیلیو برلوسکونی به شوخی و تمسخر پرداخت.

4) ماریو بالوتلی

علیرغم آنکه هنوز در سن جوانی به سر می برد، اما این مهاجم متولد سیسیل که از مهاجران غنائی است، ظاهراً تصمیم گرفته تا با تمامی هم تیمی ها، بازیکنان حریف، مربی، هواداران و مقامات رسمی بازی و هر کسی که سر راه او قرار می گیرد، دعوا کند. بسیاری از نقل قول های بحث برانگیز بالوتلی عبارتند از اینکه خود را شهروند درجه دو می داند، و با صدای بلند فریاد می زند که کریستیانو رونالدو نمی تواند مرا ببیند، و به حمایت از تیم میلان و حتی پوشیدن پیراهن روسونری در تلویزیون هم رضایت می داد.

سوپر ماریو به کرّات از سوی خوزه مورینیو مربی سابق اینتر کنار گذاشته شده، و پس از این حرکت زشت که پیراهن اینتر را پس از برد 3-1 در لیگ قهرمانان در دیدار رفت از مرحله نیمه نهائی مقابل بارسلونا در فصل گذشته بر زمین کوبید، حتی هوادارانش هم به او گفتند که سن سیرو را ترک کند.

3) پائولو دی کانیو

پائولو دی کانیو یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایتالیاست، که همراه با اواریستو بکالوسی و آگوستینو دی بارتولومی، هرگز برای تیم ملی بازی نکردند، و هیچ شکی نیست که خلق و خوی تند و آتشین او فرصت پوشیدن پیراهن پرافتخار آزوریها را از او گرفت.

باشگاه یوونتوس پس از درگیری دی کانیو با سرمربی تیم جیوانی تراپاتونی، او را به فروش رساند، حال آنکه دوران بازیگری او در شفیلد ونزدی نیز به خاطر یکی از زشت ترین لحظات در تاریخ فوتبال انگلیس که در آن دی کانیو، پائول آلکوک داور مسابقه شفیلد در برابر آرسنال را بعد از اخراج او به زمین هل داد، خاطره خوشی را برای فوتبال دوستان به جای نگذاشته است.

این کار او یازده جلسه محرومیت را برایش در پی داشت. قبل از آن هم، دی کانیو با مربی خود ران آتکینسون درگیری داشت، و یکبار هم به خاطر درگیری لفظی برای پرتاب اوت به نفع تیمش با دو کارت زرد، و در نیتجه کارت قرمز، داور روبرو شده و از زمین مسابقه اخراج گردید. دی کانیو در تیم وستهام به اسطوره ای بدل شد، اما پس از بازگشت به تیم محبوب خود یعنی لاتزیو هنگامی که به یکی از هواداران افراطی سلام رومی داد، باز هم در رأس اخبار جنجالی رسانه ها قرار گرفت. چه شخصیت جهنمی داشت دی کانیو!

2) کلاودیو جنتیله

یکی از بدجنس ترین و خشن ترین مدافعانی که تا کنون پا به زمین فوتبال گذاشته است، کلاودیو جنتیله بود؛ هنگامی که مهاجمان با جنتیله روبرو می شدند، دست و پای خود را گم می کردند.

این مدافع به خاطر خطای شدید روی مارادونا که منجر به بیرون رفتن بازیکن آرژانتینی از زمین مسابقه در جام جهانی 1982 گردید شناخته می شود، و در عین حال پیراهن بازیکن بزرگ تیم ملی برزیل، زیکو، را در نیمه نخست بازی در همان دوره از رقابتها پاره کرد. ماریو کمپس قهرمان تیم آرژانتین سال 1978 در مورد جنتیله می گفت: ”اگر شما به دستشوئی هم بروید، جنتیله آنجا هم شما را دنبال خواهد کرد.“

جنتیله همراه با یوونتوس شش بار فاتح اسکودتو شد و یقیناً در آنجا قهرمانی محبوب است. حکایتی است که می گوید که کوین کیگان مهاجم انگلیسی به عنوان فوتبالیست سال اروپا انتخاب شده بود. در مراسم جشن اهداء جایزه، کیگان از صندلی اش بلند می شود تا برای دریافت جایزه اش به روی صحنه برود، اما در هنگام عبور از مسیر صحنه، جنتیله ضربه ای به او می زند. سپس جنتیله در انظار مردم به صورت نجوا کنان در گوش کیگان می گوید: ” اگر در بازی تو را هدف می گرفتم، اصلاً این جایزه را نمی بردی!“

جنتیله ورزشکاری خشن با آوازه بد بود، و در بسیاری اوقات تکل از پشت می زد، در حالیکه حیله دیگر او ناخن فرو کردن در دستان فوروارد حریف در هنگام بلند کردن او از زمین بوده است –
    حیله ای که از چشم داور پنهان می ماند. فوتبال ایتالیا و جهان دیگر به مانند جنتیله به خود ندید!

1) آنتونیو کاسانو

این بازیکن روز پس از فتح جام جهانی 1982 توسط ایتالیا به دنیا آمد، و پس از آنکه او به عنوان جوان 17 ساله ای با گل خارق العاده خود برای تیم شهرش باری در مقابل اینتر گلزنی کرد، به او به عنوان با استعدادترین بازیکن نسل خود لقب مارادونا دادند. با این وجود، کاسانو به دلیل شخصیت بسیار ناگهانی و در حال نوسانش، هرگز به حق واقعی و توان خدادادی اش دست نیافت.

کاسانو بیشتر شیطنت هائی که در ده سال گذشته انجام داده را در زندگی نامه شخصی اش تحت عنوان ”همه چیز درباره من“ به طور کامل توضیح داده است. فانتانتونیو در مورد درگیری های کاسانو با مربیانی نظیر لوسیانو اسپالتی، صحبت می کند که فانتانتونیو به این مربی گفت: ”شما
    نمی توانید مربی هیچ بازیکنی باشید بجز بازیکنان اودینسه؛ اینجا خانه شما نیست، خانه من است.“ فابیو کاپلو در مورد آنتونیو کاسانو می گوید: ”در تاراگونا، او در تمام نیمه دوم از اینکه به حرفهایم توجهی نمی کرد، خون من و رونالدو را به جوش آورده بود. در اتاق رختکن به او گفتم که ”تو یک آشغال هستی، تو حتی از پول کالای انحصاری هم تقلبی تر هستی،“ و لوئیجی دل نری که آنتونیو کاسانو در مورد او می گوید: ”هرگز نفهمیدم که او در مورد چه چیز لعنتی صحبت می کند.“

کاسانو در سال 2008 و پس از پرتاب پیراهنش به سمت داور با محرومیت 5 جلسه ای روبرو شد، و در عین حال گزارش هائی حاکی از آن وجود دارند که آنتونیو کاسانو، دیوید پسر مارچلو لیپی را مجبور می ساخته تا به باشگاه شبانه رفته و از آن پس چهره شاخص بازیکنان جا مانده از سفر به جام جهانی 2010 بود. با این وجود داستان دیگری از روستای محل زندگی اش می گوید که کاسانو چند روز پس از امضای قرارداد چند میلیون پوندی خود با تیم آ اس رم، یک موتور گازی را در روستایش دزدیده بود. حتماً او توان خرید یک موتور گازی را نداشته است!

منبع: سايت گل

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ببین اینا چی بودن که گتوزو توی 10 نفر اول قرار نگرفته!

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تا وقتی که امثال ماتراتزی () باشه جایی برای رینو نمیمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تائید میشه!!
    ولی باز هم گتوزو سر دستشونه !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: فکرش را هم نمی کردم که مارادونا برود

ستاره آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرد که دوست ندارد که دیه گو مارادونا نیمکت مربی گری آلبی سلسته را ترک کند.

سایت گل - لیونل مسی ستاره جوان باشگاه بارسلونا و تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی اعلام کرد که جدایی دیه گو مارادونا از نیمکت مربیگری آلبی سلسته او را به شدت ناراحت کرده است.

این اولین باری است که پس از عدم تمدید و کنار گذاشتن مارادونا از نیمکت مربیگری آرژانتین، مسی به اظهار نظر می پردازد.

این ستاره آرژانتینی در کنفرانسی خبری در پکن، به این نکته اشاره کرد که جدایی مارادونا، برای او به منزله سورپرایز دردناکی بوده است. در این کنفرانس خبری که مسی، گواردیولا را در کنار خود می دید، این ستاره جوان گفت: «دوست نداشتم که مارادونا برود. من اعتقاد داشتم که او در تیم خواهد ماند.»

مسی در ادامه به این نکته اشاره کرد که به توانایی های سرخیو باتیستا که در حال حاضر به عنوان جانشین موقت مارادونا برروی نیمکت آلبی سلسته نشسته است، اعتقاد دارد. این مربی باتجربه در سالهای اخیر مربی گری تیم زیر20 سال و المپیک آرژانتین را برعهده داشته است. مسی گفت: «شاید فرصتی است که برخی مسائل را در پشت سر جا گذاشته و رو به جلو حرکت کنیم. باید آماده چالشی جدید باشیم.هنوز 4 سال دیگر تا رقابتهای جام جهانی زمان باقی است. ما قبل از این رقابتها کارهای زیادی برای انجام دادن داریم. الان خیلی زود است که بخواهیم برای قهرمانی در جام جهانی 2014 صحبت کنیم و باید مرحله به مرحله جلو برویم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/8/6

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 کاپلو: انگلیس در جام جهانی بسیار خسته بود

کاپلو: انگلیس در جام جهانی بسیار خسته بود

سایت گل – فابیو کاپلو، مربی انگلیس گفته تیمش فصلی بسیار طولانی را پشت سر گذاشته بود و به همین دلیل در جام جهانی خسته بود.

او در اولین مصاحبه‌اش پس از بازگشت از جام جهانی گفت که اگر اتحادیه فوتبال انگلیس او را پس از شکست چهار بر یک مقابل آلمان اخراج می‌کرد تصمیم آنها را درک می‌کرد.

کاپلو می‌ترسد مشکلاتی مشابه بر سر راه صعود انگلیس به یورو 2012 پیش بیاید.

او گفته است: «می‌خواهم از طرفدارانی که به آفریقای جنوبی آمدند عذرخواهی کنم. می‌دانم زمان و هزینه زیادی صرف کردند و من بسیار متاسفم، اما باید به آینده نگاه کنیم، به مسابقات مقدماتی یورو.

دوران خوبی را پشت سر نمی‌گذارم، اما به فکر آینده‌ام. شغل ما این چنین است. اگر طرفداران روز چهارشنبه (در دیدار دوستانه مقابل مجارستان) من را هو کنند، درکشان می‌کنم. آنها بسیار به تیمشان اعتماد داشتند و فکر نمی‌کردند چنین نتایجی رقم بخورد. همچنین ناامید شده‌ام چون هدف من این بود که به فینال برسیم، اما این طور نشد.»

کاپلو همچنین گفت: «از نحوه صعود به جام جهانی بسیار خوشحال بودم. ما آخرین دیدار خود را در ماه مارس انجام دادیم و بازیکنان در وضعیت خوبی بودند. اما هنگامی که دیدارهای دوستانه را انجام دادیم وضعیت بازیکنان عوض شده بود. آنها از نظر فیزیکی مانند سابق نبودند. مشکل را قبل از جام جهانی درک کرده بودیم. به محض آن که بازی‌های دوستانه مقابل مکزیک، مصر و ژاپن را آغاز کردیم می‌توانستم ببینم که بازیکنان خسته‌اند و این حتی در آخرین دیدار دوستانه در آفریقای جنوبی هم مشهود بود. سطح بازی‌ها تغییری نمی‌کرد و من نگران شده بودم.

هر تلاشی از دستمان برمی‌آمد انجام دادیم. با پزشکان و بدنسازها صحبت کردم اما محال بود اوضاع بهتر شود. با کادر فنی صحبت کردم اما نمی‌توانستم بیایم و علنا اعلام کنم که نگران هستم، چون بازیکنان همه روزنامه‌ها را می‌خوانند و این کار تاثیر روانی خوبی به جا نمی‌گذاشت.
    ترجیح می‌دهم از این که بازیکنان من را تنها گذاشتند حرفی نزنم، چون فلسفه‌ام این است که ما با هم پیروز می‌شویم و با هم شکست می‌خوریم. اما در آفریقای جنوبی ذهنیت ما هم مشکل داشت.»

کاپلو گفته با دیو ریچاردز، رییس لیگ برتر هم درباره اوضاع ضعیف بازیکنان صحبت کرده اما او حاضر نیست تعطیلات زمستانی را در دستور کار قرار دهد: «محال است در زمستان فرصتی برای استراحت بیابیم، اما باید پیش از تورنمنت بعدی تغییراتی انجام دهیم. اگر بازیکنان از نظر فیزیکی در لهستان و اوکراین آماده باشند اوضاع برای ما دشوار نخواهد بود. تنها کمی استراحت به ما کمک می‌کند.

دانمارک را به یاد می‌آورم که در سال 1992 قهرمان اروپا شد. آنها در ساحل بودند و تنها چهار روز پیش از اولین دیدار به مسابقات آمدند، چون یوفا یوگسلاوی را از رقابت‌ها حذف کرده بود. آنها آماده‌سازی خوبی نداشتند اما دست کم خسته هم نبودند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ezel; 08-08-2010 at 12:36.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

البته خسته نه به اون معنای خسته و کوفته بلکه به اون معنای عامیانه
    مثلا میگن طرف عجب آدم خسته ایه .
    انگلیس به این معنا خسته بود . بازیکنا خسته بودن ، مربی خسته بود ، کادر فنی خسته بود ، دیوید بکهام خسته بود ...
    تازه از اینا گذشته داور بازی انگلیس - آلمان هم خیلی خسته بود .

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خسته بودن؟!؟!؟
    عجب!!!
    جناب آقای کاپلو چندتا سوال:
    شما ضعف بینایی دارید؟
    شما ضعف شنیداری دارید؟
    شما در مورد ناآمادگی نفرات تیم چی داری بگی؟
    شغل شما در تیم چیه؟
    اختلاف بین شما وجان تری چی بود؟
    اختلاف جان تری با استیفن جرارد چی بود؟
    جریان دخالت بکام در بین نفرات تیم چی بود؟
    جریان جوکول چی بود؟
    چرا با وجودآمادگی کواچ ازش استفاده نکردین؟
    چرا فقط تیم شما خسته بود؟
    چرا اسپانیا قهرمان شدپس؟
    چرا هلند نائب قهرمان شد پس؟
    چرا آلمان روان وزیبا بازی میکرد؟
    چرا این تیم ها خسته نبودن؟
    چرا برخی بازکن ها سر تمرین غیبشون میزد؟
    جریان اعتصاب ناکام چی بود؟
    وهزاران نقطه کور دیگر....
    .
    .
    یاد حرف کاپلو قبل از بازی با آلمان افتادم
    ((آلمان ها از انگلیس میترسند))
    نمردیم ومعنی ترس روهم فهمیدیم.
    +
    نمردیم ومعنی خستگی روهم فهمیدیم.

از کاپلو بعید بود....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

دیگه ادم هرچی خسته باشه 4 تا گل از المان نمیخوره

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جناب آقای کاپلو چندتا سوال:

اختلاف بین شما وجان تری چی بود؟

اختلاف جان تری با استیفن جرارد چی بود؟

جریان جوکول چی بود؟

چرا با وجودآمادگی کواچ ازش استفاده نکردین؟

چرا فقط تیم شما خسته بود؟

چرا اسپانیا قهرمان شدپس؟

وهزاران نقطه کور دیگر....
    از کاپلو بعید بود
    به نظر من قابل پیش بینی بود که باند جی تی ( یا به عبارت بهتر باند چلسی ) به علت مسایلی که برای تری پیش اومد و کاپیتانی تیم ملی ازش گرفته شد یه جورایی در صدد تلافی باشند ، در مورد اختلاف تری با جرارد هم کاملا مشخصه که تری هنوز خودش رو لیدر تیم میدونه و به نظر من همینطور هم هست و فقط بازوبند نداره و لیدر اصلی هست ،

در مورد جوکول و کراوچ هم باید بگم که این مساله به این برمیگرده که کاپلو اصولا اعتقادی به این دو بازیکن نداره ، یه مثال وطنی هم میتونم بزنم اونم محمد پروین و اشپیتیم آرفی که هر دو بازیکنای نسبتا خوبی هستند اما دایی به اونها اعتقاد نداره ( یا به قولی در پازل تاکتیکیشون جایی نداره ) ، ضمن اینکه قبول کنید با وجود کیفیتی که رونی و هسکی در طول فصل داشتند منطقی نبود که نیمکت نشین باشند ( هرچند که در جام جهانی توفیقی نیافتند )

در مورد قهرمانی اسپانیا هم من هم مثل بسیاری فکر میکنم که این بارسلونا بود که قهرمان شد + مورینیو و هیدینکی در جام جهانی نبودند که با استفاده از نبوغ تاکتیکیشون جلوی اسپانیا ( یا به عبارت بهتر بارسلونا ) رو بگیرند ، ( البته در شایستگی اسپانیا برای قهرمانی هیچ تردیدی وجود نداره )

و البته من هم با شما هم عقیده هستم که از کاپلو بعید بود ، ولی امیدوارم همونطو که خود دن فابیو هم پس از جام اشاره کرد که ((( اکنون میدانم که چه کسانی باید بازی کنند ))) واقعا بدونه و حداقل از زوج ناکارامد جرارد و لمپارد ( که چون در تیم ملی هم عرض هم بازی میکنند به همین دلیل ناکارامد هستند ) استفاده نکنه چون کسی که یک اشتباه رو دوبار تکرار کنه مشخصا از روی بی فکری هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •